UNIVERSAALIKSI AIKUISEKSI KASVAMINEN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
14.3.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kaikki mullistuu. Teitä näytetään vedettävän tähän suuntaan ja työnnettävän toiseen. Tällainen oli odotettavissa, kun olette tässä siirtymäkohdassa. Nimittäin teette sekunnista toiseen päätöksiä siitä, miten haluatte edetä.

Kun kiipesitte tuskavuorellenne, fokuksenne oli pelkojen puhdistamisessa. Vaikka mäkenne alaskierimistä iloon hidastivat töyssyt, pysähdykset ja lähdöt, tiesitte kierivänne iloon.

Nyt kun olette 5D:tä, fokuksenne ei ole enää yhdessä tai edes kahdessa tavoitteessa. Haluatte luoda maaunelmanne, elää rauhallista elämää, tutkia uusia taajuuksia, aikamatkustaa ja käydä muissa ulottuvuuksissa – kaikkea samanaikaisesti.

Tämä luo sisäistä pelkoa siitä, että te ette ole tehneet riittävästi tai ette ole taitava. Pelkoa joka on huolestuttanut teitä siitä lähtien, kun siirtymänne tässä elämässä alkoi. "Mitä jos en ole riittävän voimakas toteuttaakseni lupauksen itselleni ja universumeille ennen syntymää tässä elämässä? Jos reputan tämän kokeen, olenko jumala/jumalatar vai pelkästään maaolento, jolla on unelmia ja toiveita? Mitä jos olen huijausta, kuten tämä siirtymäkin?"

Vaikka tällaiset pelot eivät ole totta, nuo ajatukset ovat jatkuvia kompastuskiviänne – että te ette saavuta universaalia unelmaanne Maan ja sen olentojen siirtämisestä pelosta rakkauteen.

Merkkejä epäonnistumisestanne on runsaasti – näennäisestä kyvyttömyydestänne luoda maaunelmanne, maailmantapahtumiin jotka huutavat pelkoa ja vihaa rakkauden sijasta.

Ette näe sitä suurta kuvaa, joka on selvä meille muissa ulottuvuuksissa. Tavallaan ette näe metsää puilta.

Oletteko koskaan kylväneet siemeniä, jotka eivät näyttäneet kasvavan? Sitten yhtenä päivänä heräsitte ja havaitsitte, että noista siemenistä oli tullut taimenia. Ja kun niille annettiin vähän lisää aikaa, nuo taimenet tekivät hedelmiä tai kukkia. Niin se on joillakin teistä nyt.

Odotatte kärsimättömänä nähdäksenne siementenne kasvavan. Toisilla taimenet kasvavat. Ja vielä toisten kasvit tekevät hedelmiä tai kukkia. Mutta ette voi tehdä juuri mitään nopeuttaaksenne tuota kasvua – kasvinne vaativat aikaa.

Rakkaussiemenenne on kylvetty hyvään maaperään ja ne saavat riittävästi kosteutta ja energiaa auringosta. Kyse on vain odottamisesta siihen saakka, kunnes kasvinne kukkivat tai kantavat hedelmää. Mutta kuten on totta monilla teineillä, tuon hedelmän tai kukan paljastumiseen vaadittava aika on melkein sietämätön. Olette nuoria universaaleja aikuisia, joten haluatte sen nyt.

Näin ei ole monilla teistä useistakin syistä. Eikä vähiten siksi, etteivät Maa ja sen asukkaat ole tällä hetkellä aivan valmiita tuontyyppiseen välittömään kasvuun.

Te jotka olette Maata, edistytte odotettua nopeammin. Aivan kuten puberteetissa, jotkut teistä kehittyvät nopeammin, kuin vanhempanne odottivat. Mutta tuo nopea kehittyminen ei välttämättä muuta kykyänne elää ilman vanhempien tai aikuisten ohjausta. Muistatteko ne ajat, kun teininä vaaransitte henkenne olemalla matkustajana autossa, jota ajoi päihtynyt, muissa ajatuksissa oleva tai rämäpää ajaja – mitä ette suvaitsisi nyt?

Niin se on, että haluatte kaiken nyt. Olette kärsineet avainpelkojenne poistamiskipuja. Olette kärsineet, kun ette ole tienneet, miksi tai missä teitte siirtymää. Ja nyt tunnette ansainneenne palkkionne. Ja miksi johdattelimme teidät uskomaan, että maaunelmanne olisi luotu jo tähän mennessä?

Jotkut teistä loivat maaunelmansa. Toiset teistä vasta aloittelevat. Vielä toiset ovat viime vaiheissa. Sallikaa itsenne ja Maan työskennellä yhteistyössä tässä vaiheessa. Nimittäin jos jokainen teistä loisi maaunelmansa kerralla, eivätkö toiset, jotka eivät vielä ymmärrä tämän siirtymän toimintaa, tulisi kateelliseksi – kenties myös tottelemattomaksi?

Tällaisesta tulee selvempää ja selvempää maan päällä tällä hetkellä. Rikkaat ja köyhät jakavat vihansa – saadakseen sen vain häviämään lähitulevaisuudessa, kuten fraasissanne "kaikki kärjistyy".

Tuo selitys merkitsee teille vähän nyt. Mutta se alkaa merkitä. Niin se on, että te jotka olette huolissanne, koska ette vielä luoneet maaunelmaanne, huomaatte osia siitä täällä ja tuolla, kun siirrytte tuohon taajuuteen. Muutaman kuluneen ja muutaman tulevan päivän energiat ovat niitä varten, jotka haluavat tarttua siihen lisäenergiaan, mikä työntää teidät huipun yli.

Nimittäin kun useammat teistä vaativat uuden aikuisuuden maaunelmansa kautta, huomaatte fokuksen, jota ei ole ollut teillä kuluneilla viikoilla. Useimmat teistä ovat luultavasti keskittyneet maaunelmaansa siihen saakka, kunnes tämän uuden vuoden energiat työnsivät teitä sinne tänne.

Vähän kuin olisi karkkikaupassa eikä osaa päättää, mitkä karkit antaisivat eniten nautintoa. Tuo kaiken haluamisen päättämättömyys jatkuu jonkun aikaa, sillä olette laajentaneet tietämyksenne maaunelmanne yli.

Jos olisitte luoneet maaunelmanne vuoden 2015 loppuun mennessä tai hyvin lähellä sitä, olisitte edenneet toisiin vaiheisiin helposti ja vaivattomasti. Te jotka ette ole vielä tehneet niin, tunnette, että menette meikkauskokeeseen raskaan tuntikuormanne lisäksi.

Kuten tavallista, valonvaihtajat ovat tehneet itselleen vaikeamman matkan kuin vaaditaan. Te, yksinäiset sudet, olette sanoneet itsellenne: "Mietin, voinko tehdä tämän JA tämän? Miten hauskaa todistaa, että olen riittävän vahva tekemään niin." Kuin ajaisi lumimyrskyssä todistaakseen, että on riittävän rohkea, vaikka säätiedotteet indikoivat, ettei pitäisi ajaa tuota tietä.

Olette rohkea ja uskalias ryhmä, joka rakastaa riskien ottamista ja elämistä reunalla. Niin se on, että olette viivyttäneet maaunelmaanne määrittääksenne, oletteko riittävän vahva ja urhea tehdäksenne kaiken sen kerralla.

Ja niin se on, että universaalit assistenttinne lähettävät teille lisäenergioita muutaman seuraavan päivän, kun ne hymyilevät riemuissaan urheudellenne ja uhkarohkeudellenne. Olette todella siunattu olentoryhmä, joka hämmästyttää ja huvittaa jatkuvasti meitä, kun kasvatte universaaleiksi aikuisiksi maaympäristössänne. Niin olkoon. Aamen.

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.