ARVON MYYMINEN JA RAKKAUDEN OSTAMINEN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

14.2.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Miksi meistä usein tuntuu siltä, että meidän täytyy myydä itsemme toisille ja vakuuttaa heille, että olemme riittävän hyvä heille, kun meidän täytyy olla vain riittävän hyvä itsellemme ja antaa heidän tehdä omat valintansa? Menemme suhteisiin uskoen, että meidän täytyy osoittaa oma arvomme, jotta voimme saada haluamaamme rakkautta. Ja tätä tapahtuu usein ihmisten kanssa, jotka eivät arvosta meitä. Voimmeko olla niin selkeitä ja luottavaisia omasta arvostamme, ettei meidän tarvitse myydä itseämme ihmisille, jotka eivät arvosta meitä (koska he eivät voi), ja sen sijaan luomme rakkaudellisia yhteyksiä ihmisiin, jotka rakastavat meitä, ja niitä virtaa vaivattomasti elämäämme, koska ne heijastavat omaa arvoamme?

Autoin erästä asiakasta valmistautumaan tärkeään bisnestapaamiseen ja hän sanoi: "Tunnen olevani valmis. Nyt minun täytyy vain myydä itseni heille." Se toi esiin toisen aiheen: miksi hänestä tuntui, että hänen täytyi vakuuttaa heidät omasta arvostaan ja arvokkuudestaan ja myydä heille se, mitä hänellä oli tarjottavana? Miksi hän ei voinut vain tehdä parastaan ja antaa sen olla päätöskohta? Jos hän myy liikaa, vaarana on, että hän ylimyy itsensä ja tekee lupauksia, joiden pitämisessä saattaa olla vaikeuksia, tai hän menee tuohon tärkeään tapaamiseen tuntien, että hän häviää, ja luo siitä itseään toteuttavan ennusteen.

Lopulta asiakkaani oli rento tapaamisvalmistautumisensa osalta, mm. oli tarjousluettelo ja vielä tärkeämpää, muistutus asioista joihin hän ei suostuisi. Tällä tavalla hän ei ylitä itseään ja tee lupauksia, jotka heijastavat hänen haluaan tulla arvostetuksi ja joita hän ei pysty pitämään.

Emmekö kaikki tee tätä, kun yritämme yhdistyä toisiin, erityisesti tilanteissa joissa haluamme todella olla arvostettu tai yhdistynyt tai jota pidämme tärkeänä? Ylimyymme itsemme ja uskomme, että meidän täytyy vakuuttaa muut siitä, että olemme riittävän arvokas heidän rakastettavakseen, ja mitä sitten tapahtuu? Suostumme asioihin, joita emme voi tai halua tehdä myöhemmin, tai huomaamme astuneemme tilanteeseen, joka ei palvele meitä. Mutta olemme panostaneet niin kovasti tilanteeseen, että meistä tuntuu, ettemme voi perääntyä siitä, tai haluamme olla arvostettu joka tapauksessa ja teemme paljon saadaksemme sen.

Halumme olla riittävä toisille saa meidät ajattelemaan, että meidän täytyy myydä itsemme, vakuuttaa heidät, että heidän pitäisi pitää meistä ja arvostaa meitä, haluta olla kanssamme tai luoda yhteys meihin. Ennen kaikkea haluamme heidän rakastavan meitä. Pelkäämme, että meidät torjutaan, sivuutetaan tai syrjäytetään ja luulemme sen olevan merkki, ettemme ole riittävän hyvä.

Todellisuudessa kuitenkin ihminen joka torjuu meidät, ei tee sitä siksi, kuka me olemme, vaan siksi, kuka hänen täytyy olla ollakseen meidän kanssamme.

Hänen täytyy olla energiatasollamme ja –taajuudessamme luodakseen merkityksellisen ja arvokkaan yhteyden kanssamme, ja tämä voi olla liikaa hänelle. Kun näemme tuosta perspektiivistä, oivallamme, ettemme voi myydä itseämme riittävästi jollekin, joka tietää tuon yhteyden hinnan olevan liian korkea hänen maksettavakseen.

Paras ja ainoa asia jonka voimme tehdä, on olla oma itsemme kaikin tavoin, olla parhaamme ja säteillä kirkkainta valoamme. Kun olemme harmoniassa itsemme kanssa tällä tavalla, voimme harmonisoitua toisten kanssa, jotka ovat harmoniassa meidän kanssamme. Meidän ei tarvitse myydä itseämme näille ihmisille – he tietävät jo, kuka olemme. Meidän ei tarvitse vakuuttaa heitä arvostamme tai arvokkuudestamme – he näkevät sen jo itse.

Niiden kanssa jotka ovat harmoniassa rakkautemme ja arvomme kanssa, peilaamme tuota arvoa heihin ja he peilaavat sitä meihin. Ihmiset jotka voivat harmonisoitua kanssamme ja jotka näkevät ja tunnustavat arvomme, eivät odota tai halua meidän tekevän yliampuvia lupauksia tai aloittavan siitä pisteestä, ettemme ole riittävä, koska he tietävät, että me olemme heidän laillaan täydellinen, ehjä ja kokonainen kaikin tavoin. Ja jos meidän täytyy tehdä paljon myymistä löytääksemme rakkautta ja arvoa, jota haluamme, puhumme väärille ihmisille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.