LEPO

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
14.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät.

Olette uupunut ja kenties vähän vihainen. Ette odottaneet, että tuntisitte tällä tavalla nyt tai enää koskaan. Vaikka olette valmistautuneet uuteen elämäänne, koette "väliaikaa".

Ette ole 3D:tä ettekä täysin sen ulkopuolella. Niinpä ajatuksenne vaihtelevat: "Minun pitäisi" tai "En halua" tai "Mutta jos en, jäänkö yksin?" Pelottavia ajatuksia monille. Ne kannustavat teitä, jopa pakottavat teidät, tekemään päätöksiä, joiden tekemiseen tunnette olevanne liian väsynyt.

Teillä on energiaa tehdä muutama asia kotona tai kenties tervehtiä muutamaa ystävää, mutta ei paljon enempää. Kuitenkin puskette itseänne tekemään enemmän, olemaan sellainen, kuin olitte ennen: täynnä energiaa ja ideoita.

Vaikka se saattaa tuntua intuitionvastaiselta, perusvastuunne on nyt lepo. Energiat joita leijuu muutaman seuraavan päivän, vaativat enemmän energiaanne, kuin ajattelitte mahdolliseksi. Tämä kalenterivuotenne viimeinen kuukausi on kaiken sen kulminaatio, mitä on tapahtunut koko vuoden aikana. Sama on pätenyt aiempiin vuosiin – erityisesti sen jälkeen kun aloititte siirtymänne – mutta tämän joulukuun energiat ovat vaikuttavampia ja dramaattisempia, kuin kukaan teistä on kokenut missään Maa-elämässään.

Tämä ei tarkoita, että sairastutte tai lähdette Maasta näiden joulukuun dramaattisten energioiden vuoksi, vaan että teillä ei ole sitä energiaa, jota odotatte joka vuosi tähän aikaan.

Muut – ne jotka eivät ole hereillä tai heräämässä – viis veisaavat teidän lepotarpeestanne. Sinä, juhlaihminen, haluat olla kotona ja juoda kuumaa kaakaota? Sinulla, anteliaalla ihmisellä, ei ole energiaa isännöidä ketään tänä vuonna? Niinpä 3D:tä olevat yrittävät pakottaa teidät ja muut johonkin 3D-rutiiniin, joka on mukava heille, mutta uuvuttava teille.

On aika kuunnella sydäntänne. Onko teillä energiaa vai tarve olla juhlien keskipiste, huolehtija, olkapää jota vasten itkeä, shoppailija, ruuanlaittaja, koristelija tai rahan antaja, kuten olette olleet aiemmin? Jos on, se on upeaa. Mutta jos ei, kunnioittakaa itseänne. Ennen kaikkea, luottakaa itseenne.

Olette siirtyneet ryhmäajattelun yli, KUNNES tuohon ryhmäajatteluun sisältyy jouluodotukset ja syyllisyys. Sillä tosiaankin ne jotka ovat tottuneet jouluvalmisteluihinne ja -huoliinne, odottavat teidän tänä vuonna toimivan lisäsyyllisyyden mukaisesti: "Tarvitsemme sinua luomaan sen siteen, joka meillä oli ennen, koska tämä vuosi on ollut hyvin epämukava." Monet teistä mukautuvat. Ei siksi, että haluatte tai teillä on energiaa sen tekemiseen, mutta koska nuo pitäisi-asiat painavat vaa'assa enemmän kuin itsenäisyytenne ja luottamus itseenne.

Pelko siitä, ettei kukaan pidä teistä, jos ette mukaudu heidän tarpeisiinsa, hallitsee ylimpänä monilla teistä. Rakkauden ostaminen kuluttamalla loppuun fyysiset tai taloudelliset resurssinne jatkuu, kunnes sanotte "EI" itsellenne ja muille. Ette voi enää olla osittain 3D:tä.

Tämä 2020 oli vuosi löytää itsenne ja mitä te tarvitsette, huolimatta houkutuksesta luoda, mitä muut tarvitsevat, kuten olette tehneet 3D-aioneita.

Jos jatkatte toisten tarpeiden tyydyttämistä ennen omianne, luotte tunnepuolen ja fyysisiä esteitä itsellenne. Toisten tarpeiden tyydyttäminen ennen omianne on nyt samanlaista kuin kuuman lieden koskettaminen. Poltatte itsenne fyysisesti tai tunnepuolella.

Monet teistä eivät pidä viime kappaleesta, koska uskotte sen tarkoittavan, että teiltä viedään vapautenne olla. Sen sijaan se luo teidän vapautenne olla. Jos roolinne on palvella muita, tunnette iloa tehdessänne sen. Mutta jos pelkkä ajatus tuntuu raskaalta ja sen toteuttaminen on uuvuttavaa tai aiheuttaa jonkin fyysisen vaivan, te kosketatte tavallaan kuumaa liettä.

Te olette erilainen. Sallikaa tuon ajatuksen olla. Sallikaa sitten, että myös muut saattavat olla erilaisia. Niinpä kertominen niille, jotka odottavat teidän olevan huolehtija tai juhlien järjestäjä, saattaa aiheuttaa kuilun – tai olla täysin hyväksyttävää.

Se on teidän valintanne. Haluatteko uhrata tunnepuolen tai fyysisen terveytenne muiden vuoksi, vai haluatteko vaatia itsenne? Vuoden 2020 muutama viime päivä selkeyttää tuon ajatuksen teille, kun 3D-odotukset törmäävät yhteen uuden olemuksenne kanssa. Kuka te olette? Tai vielä paremmin ilmaistuna, kuka te haluatte olla? Sillä tämä on se rajaviiva, jota monet eivät koskaan uskoneet tarvitsevansa ylittää.

Jotkut teistä julistavat itselleen, että voitte tehdä jouluvalmisteluja vähän kerrassaan ja näin jatkaa omien lepotarpeidenne ja muiden asettamien odotusten täyttämistä. Niin voisitte. Mutta millä kustannuksella itsellenne? Se on teidän päätöksenne. Ja tämä on aivan ehdottomasti päätösaikaa. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.