KUKA PÄÄSEE VENEESI KYYTIIN?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

13.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yksi suurista huolistamme tänä 3D/5D-integrointi- ja ylösnousemusaikana on pelko toisten jättämisestä taakse, kun pyrimme saattamaan loppuun karmakiertomme, sielusopimuksemme ja elämänoppitunnit luomalla rauhallisimpia ja rakastavimpia lopputuloksia. Mutta emme voi kontrolloida sitä, ja karmaoppituntimme päättyvät usein vaikeisiin tunteisiin ja lopputuloksiin, jotka eivät täytä odotuksiamme.

Näemme kaikkien käyttävän energiatäysivaltaisuuttaan, jolloin asetamme energiarajamme ja annamme toisten valita, mitä he pystyvät tekemään. Joskus se on vähemmän, kuin uskomme heidän voivan saavuttaa, mutta meidän tehtävämme ei ole tuomita tai kontrolloida sitä. Tehtävämme oman energiatäysivaltaisuutemme ilmaisuna on päättää, kuka saa olla energiakentässämme ja "päästä veneemme kyytiin", kun siirrymme 5D-laajentumisen ja -tietoisuuden suuremmille tasoille.

Uusia valintoja tulee taas, kun päätämme, mikä on oikein ja parasta meille ylösnousemuspolullamme. Keitä on energiakentässämme, kumppanuudessa ja suhteessa kanssamme tässä matkamme seuraavassa vaiheessa? Toivomme, että kaikki ovat, mutteivät he ole. Niitä jotka päästetään "5D-veneemme kyytiin" ovat kaikki, jotka ovat valmiita siirtymään omiin korkeimpiin taajuuksiinsa ja energioihinsa, jotka ovat harmoniassa omiemme kanssa. Rakkaus- ja valonäkemyksemme ylösnousemuksesta ja korkeammista taajuuksista on saanut meidät aliarvioimaan joitain erittäin tärkeitä ylösnousemusfaktoja – kyse on ihmiskunnan kollektiivimatkan yksilöpolusta eivätkä kaikki ole samassa vaiheessa tai samalla polulla, vaikka haluaisimme heidän olevan tai ajattelemme, että heidän pitäisi olla.

Jos olet huolissasi, että sinun täytyy alkaa valvoa kaikkia suhteitasi, niin älä ole. Energia puhuu omaa kieltään, jota kaikki ymmärtävät. Ne jotka pitävät energiakenttäämme ja -rajojamme epämukavina, ovat aivan yhtä iloisia mennessään pois, kuin sinä voit olla nähdessäsi heidän lopultakin lähtevän. Olen vuodesta 2004 saakka opettanut ja kirjoittanut, että tämä elämä on monien karmakiertojemme loppu, ja olemme nyt kohdassa, jossa ne loppuvat.

Tänä aikana olemme kuitenkin enemmän kuin koskaan valmiita katkaisemaan nuo siteet, koska toinen toimintamalli odottaa meitä. Emme kävele tyhjiöön – luomme tilaa, että uusista integroiduista 3D/5D-toimintamalleista tulee uusi todellisuutemme. Tämä on se valoaika, jonka otamme vastaan. Se tulee muutamin rajoituksin, joista suurin on energiaharmonia kaikkien kanssa omassa piirissämme. Niinpä noiden karmakumppanien noustessa ja kutsuessa sinut jäämään karmatanssiin kanssaan, päätä, mitä haluat elämässäsi ja keitä haluat päästää "veneesi kyytiin". Kunnioita sitten heidän valintojaan ja kutsu joku uusi heidän jättämäänsä tilaan.

Tämän viikon uutiskirjeeseen sisältyy video siitä, miten asetetaan energiarajat sille, kuka "pääsee veneesi kyytiin". Toivon, että pidät sitä hyödyllisenä matkasi tässä vaiheessa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.