UUDEN OLEMUKSESI HYVÄKSYMINEN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
13.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Tämä on uusi päivä, sillä teillä ei ole enää tarvetta seurata toisten käskyjä tai edes kiinnostuksia. Tuloksena on riidanhaluisuutta, joka yllättää myös teidät.

Tarpeenne miellyttää toisia näyttää haihtuneen. Kun palaatte tuohon asenteeseen, tuohon ripustautuvaan tarpeeseen olla hyväksytty, havaitsette tuskallista sisäistä epämukavuutta. Kuin metallilankasilmukka kiristyisi rinnassanne, silloin kun menette itserakkausrajojenne ulkopuolelle.

Näin on useista syistä, mm. tarpeestanne kulkea omaa polkuanne toisten valitsemien polkujen sijasta. Mutta se on syvällisempää, kun pelkkä sosiaalinen hyväksyntä. Tuo kiristyminen kertoo teille – ja toisille, kun he löytävät saman itselleen – että te ette ole enää se muokattava olento, mitä muut odottavat. Olette julistaneet itsenäisyytenne – ei ainoastaan sisällänne, vaan myös ulkoiselle maailmalle.

Jotkut ihmiset joiden kanssa olette tekemisissä tänä myrskyisänä aikana, saattaisivat helposti hyväksyä sen, jopa osoittaa suosiotaan itsenäisyydestänne. Toiset jotka eivät vielä ymmärrä tätä uutta "sinua", yrittävät työntää teidät siihen, kuka he haluavat teidän olevan.

Ette ole halukas astumaan varovasti 3D-hyväksymiskuoppien läpi, sillä ette enää välitä. Olette kenties tunteneet jotain samanlaista aiemmin. Erona nyt on, että teiltä puuttuu huoli siitä, että annatte toisten mennä.

Sisäinen olemuksenne lähettää kovempaa ja suorempaa informaatiota teille. Ennen sisäinen olemuksenne kuiskasi ajatuksia ja toimia. Nyt se huutaa. Kahden maailman välillä tanssimisen aika on ohi.

Kenties haluatte jatkaa joitain suhteita siitä huolimatta, että saatte noita äänekkäitä viestejä. Niinpä yritätte toimia tässä tai tuossa miljöössä ja saatte vain fyysisiä reaktioita, jotka saattavat pelästyttää teidät. Tämä on uusi maailma. Kuitenkin monet teeskentelevät, ettei niin ole.

Te joiden vuorovaikutusmäärä on vähentynyt covid-19-viruksen vuoksi, havaitsette, että jotkut joiden kanssa olette tekemisissä, eivät ole, keitä uskoitte heidän olevan. Kenties havaitsette sydäntä lämmittäviä piirteitä, jotka kumoavat ärsyttävät ominaisuudet. Tavallaan rakastutte jälleen heidän persoonallisuuteensa ja toimiinsa. Tai heillä on jokin terävä särmä, joka ei pelitä uuden sydämenne avautumisen kanssa. Te kaksi olette erkaantuneet siinä määrin, että te ette ole yhteensopivia.

Kaikki tämä pakottaa teidät käsittelemään asioita uusien tuntemusten kera. Sillä sydämenne avautuu tavoilla, joita ette voineet kuvitella ennen tämän pandemian aiheuttamaa eristäytymistä sekä pääsiäistä ja ramadania.

Sinusta on tullut sinä.

Niin se on, että koette erilaista toiminta- ja reaktiovirtaa. Se mikä häiritsi aiemmin teitä hieman, on nyt melkein tuskallista. Ja se mitä toivoitte tuntevanne kuukausia sitten, on nyt päivittäinen reaktionne. Olette uusi olento uudessa maailmassa.

Toiset eivät ole avautuneet yhtä syvästi tai yhtä nopeasti kuin te. Niin se on, että jotkut jotka tuntuvat vääriltä nyt, saattavat tuntua erilaiselta tulevaisuudessa. Mutta kaikella todennäköisyydellä olette luoneet uuden olennon, joka on valmis aloittamaan uusia suhteita ja uusia toimia.

Tämä muutos on samanlainen, kuin lähtiessänne syntymäkodistanne. Kenties teillä oli ystäväryhmä, josta kasvoitte yli – tai perheenne arvoista. Teistä on tullut itsenäinen sielu, jolla on itsenäiset ajatukset.

Itsenäisyytenne varmistaa, että muodostatte uusia normeja ja uusia yhteiskuntia. Sellainen ei ollut mahdollista, silloin kun kaikkien arvot liittyivät 3D:hen. Olette rikkoneet sosiaaliset 3D-muotit. Merkki tämän todenperäisyydestä on äärimmäinen epämukavuutenne, silloin kun olette piittaamatta sisäisestä äänestänne.

Te ette ole, kuka olitte vasta kaksi kuukautta sitten. Totta, jatkatte kehittymistä, kuten 3D-aikuiset. Erona on, että uudet ajatuksenne ja tekonne rakentavat yhteiskuntaa uudelleen pohjalta ylöspäin.

Hyvin harvat teistä tätä materiaalia lukevista ovat 3D-johtajaluokkaa. Niin on syystä. Suunnittelitte joukkona nykyisen johtajuusperustan olevan niin tinkimätöntä 3D:tä, että te ette voineet enää oikeuttaa sen johdolla seuraamista. Olette nyt yhteiskunnan yksinäisiä susia – mutta miljoonat seuraavat teitä viikkojen kuluessa. Tavallaan olette alkuryöppy.

Monet teistä ovat kokeneet jotain samanlaista – 1960-luvun nuorten aikuisten ajatukset ja teot. Erona on, että tämä sisältä ohjatun energian uusi purkaus ei kuole tai lopu. Se kasvaa ja laajenee, kunnes kansan vapaus on normi.

Kenties uskotte, että niin oli aina. Mutta jos tutkitte 3D-historiaa, huomaatte, että 3D-ihmiset vaativat johtajaa pyramidin huipulla. Ei enää – kun useammat ja useammat teistä julistavat vapautensa sellaisesta johtajuudesta.

Niin se on, että täällä on ryhmä kehittämässä tätä. Ja toinen ryhmä on tuolla kehittämässä tuota. Projekteja jotka ovat joukkueponnistuksia. Ja ne jotka haluavat tai tarvitsevat johtajaa, huomaavat, että valtaosa ei tarvitse.

Kenties tämä puhe tuntuu uskomattomalta, sillä ette ole koskaan kokeneet sellaista 3D:ssä. Niinäkin kertoina kun jokin 3D-ryhmäprojekti tuntui upealta, tarkempi tarkastelu kertoi teille, että yksi tai kaksi henkilöä oli vastuussa tuon ryhmän johtamisesta.

Teidän tarvitsee pelkästään seurata sisäistä ääntänne löytääksenne uusia toimia ja uusia ryhmiä, sillä olette saaneet loppuun vaikean ja välttämättömän askeleen ja erottautuneet niistä, jotka haluavat teidän olevan sellainen, kuin olitte 3D:ssä.

Vaikka te ette ole olleet 3D:tä kuukausiin tai jopa vuosiin, tunsitte tähän saakka tarvetta pelata 3D-peliä, jotta ette olisi ollut yksinäinen. Pandemiaeristäytyminen jota monet teistä kokevat, on selkiyttänyt sisäisen äänenne toimet siihen, kuka olette, sen sijaan kuka toiset haluavat teidän olevan. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.