VOITKO AIHEUTTAA TOISELLE TUSKAA?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman ( enlighteninglife.com)

13.3.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuulen usein lukijoiltani, asiakkailtani ja oppilailtani, etteivät he halua aiheuttaa jollekin toiselle tuskaa tekemällä muutoksia elämässään. Se on iso huoli ja käypä sellainen, mutta totuus on, että vaikka tekisit mitä, et voi aiheuttaa kenellekään tuskaa kahdesta syystä: hänen energeettinen täysivaltaisuutensa ja hänen tasavertainen osallisuutensa karmaan, sielukiertoon ja sieluryhmädynamiikkaan kanssasi. Tämä aihe on vähän kiistanalainen eikä sitä ole helppoa perustella järkevästi, koska universumi ei ole kiltti, vaan oikeudenmukainen, eikä ole hyvää tai huonoa – kaikki on energiavaihtoa.

Jokainen jonka kanssa olet jonkinlaisessa vuorovaikutuksessa, on osa sieluryhmääsi ja hänellä on jonkinlaista karmaa kanssasi. Tämä on tärkeä muistaa, koska jos pelkäät aiheuttavasi jollekin toiselle tuskaa, välillänne on jonkinlaista vanhaa karmaa tai keskeneräisiä energeettisiä asioita, jotka tuot esiin. Tunnet jollain tavalla vastuuta hänen tunteistaan ja siitä, miten hän reagoi siihen, mitä teet. Tämä on yksi tapa pysyä karmakierrossa ja jatkaa sitä sen sijaan, että sallii sen loppua.

Yksi syy miksi et voi aiheuttaa jollekin muulle tuskaa, on, että hän on energeettisesti täysivaltainen. Mitä tahansa tapahtuukin välillänne, hän päätti olla tuossa tilanteessa kanssasi oman parantumisensa ja sielukasvunsa vuoksi. Olet sitten uhri tai hyökkääjä, haastaviin elämäntilanteisiin mennään – sieluperspektiivistä katsottuna – selkänä tarkoituksena sieluhaavojen parantaminen, energian uudelleenharmonisointi, karman selvittäminen ja tiheän energian poistaminen energiakentästä. Tämä pätee kaikkiin ja joka tilanteessa.

Siis jos joku laittaa itsensä polullesi etkä tee, mitä hän haluaa sinun tekevän – kuten pidä huolta hänestä, rakasta häntä tai tue häntä – hänellä on vaihtoehtona olla tuskassaan valintojesi vuoksi tai hyväksyä ne ja päättää, mitä hän haluaa tehdä tuossa tilanteessa. Jos hän päättää olla tuskassaan, niin hän toistaa vanhoja karmakuvioita. Sitten sinun valintasi on, liitytkö hänen seuraansa tuolla tasolla vai et, mikä on päätös jatkaa vanhoja karmakuvioita hänen kanssaan tai sitten ei.

Toinen syy, miksi et voi aiheuttaa jollekin toiselle tuskaa, on, että kaikki ovat vastuussa omista tunteistaan. Kukaan ei voi "panna" ketään tuntemaan mitään – kaikki tunteet ovat valinta ja niillä prosessoimme energiaa. Esimerkiksi jos päätät mennä yliopistoon 1000 kilometrin päähän ja olla menemättä naimisiin lukioheilasi kanssa, siinä on erittäin voimakas karmaläksy, johon liittyy eläminen omalla tavallasi, uhraamatta unelmiasi toisten odotusten tyydyttämiseksi. Hän saattaa järkyttyä valinnastasi, ja olette luultavasti tehneet tämän yhdessä monta kertaa aiemmin. Ja jos tyttö tulee raskaaksi pakottaakseen sinut menemään naimisiin kanssaan, siinä toimii yksi karmakierto.

Vastuu jonkun toisen tuskasta on, kuin antaisi hänelle vasaran ja sitten olisi pahoillaan, koska hän hakkaa sillä päätään, ja lisäksi ottaisi täyden vastuun siitä, että hän satuttaa itseään.

Tosiasia on, että kaikki omistavat oman osansa karmasta ja se jakautuu 50/50 – kyllä, meillä kummallakin on oma puolikkaamme karmasta, joten rajanamme on oman puolikkaamme, oman osamme, parantaminen. Kenelläkään ei ole 100% mistään karmasuhteesta. Muista karmapeili: mitä teet yhdessä elämässä, saat nähdä sen vastakkaisesta näkökulmasta toisessa elämässä. Niinpä hyväksikäyttäjästä tulee uhri, tyrannista palvelija ja köyhästä rikas.

Meidän täytyy lakata ottamasta vastuu asioista, jotka eivät kuulu meille, ja suurin lahja jonka voimme antaa jollekin, on hänen energiatäysivaltaisuutensa tunnistaminen. Tämä merkitsee, että pidämme hänen voimaansa ja valintojaan suuressa arvossa. Se merkitsee myös, ettemme ota vastuuta hänen valinnoistaan tai olemisesta hänen tuskansa aiheuttaja.

Tiedän, että tämä on vaikea aihe, koska haluamme, että kaikki ovat onnellisia ja valintamme ovat heille 100% ok, ja jos he eivät ole, voimme ajatella olevamme ilkeä, ajattelematon tai aiheuttavamme heille tuskaa. Jos oikeasti uskomme tähän, olemmeko valmis peukaloimaan valintojamme sopiaksemme heille? Mutta kuka sitten kärsii ja milloin tämä loppuu, koska se on pelkästään karmakiertomme toistoa muiden kanssa. Jos emme anna itsemme olla vastuussa muiden valinnoista, emme voi antaa heidän syyttää meitä omasta kärsimyksestään (emmekä voi syyttää itseämme).

Tosiasia on, että kaikki ovat henkilökohtaisella polullaan ylösnousemusta kohti, ja tämä matka vie meidät karmakierron parantamisesta energiaintegroimisen eheyteen ja energiamme virtaamiseen harmoniassa ja yhtenevästi jumaluutemme kanssa. Se miten pääsemme jumalaiseen yhdenmukaisuustilaan, riippuu jokaisesta meistä, eikä kenelläkään ole valtaa pysäyttää ylösnousemustamme tai estää kasvuamme, ellemme salli sitä. Tämä tieto sallii sinun valita, mikä on oikein ja parasta sinulle, pelkäämättä, että luot lisää karmaa, aiheutat jollekin tuskaa tai sinun täytyy muuttaa suunnitelmiasi tyydyttämään jonkun toisen odotukset. Säteile kirkkaasti ja harmonisoi energiasi aikomiesi lopputulosten kanssa ja luo sitä iloa, jota haluat elämääsi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.