KUKA OLEN?

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

13.2.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Toisinaan tunnette kykenevänne mihin tahansa ja joskus maailmamme on ikään kuin loppumassa. "Kuka olen?" on uusi mantranne.

Aivan kuten murrosiässä, kun yhtenä hetkenä olitte lapsi, joka haluaa vanhempiensa huolehtivan itsestään, ja seuraavassa halusitte aikuisen täyden vapauden eikä mitään tekemistä vanhempien kanssa.

Tunteenne ovat nyt hyvin samanlaisia – muuttuvat vihaisesta onnelliseen, surulliseen ja iloiseen hetkessä – sillä siirrytte nopeasti Maan 3D-aikuisesta uudeksi olennoksi uusissa taajuuksissa ja ulottuvuuksissa. Sen tekemiseksi teidän täytyy siirtyä vähitellen – aivan kuten murrosiässä.

Nimittäin aivan kuten murrosiässä, teillä ei ole vielä viisautta olla aikuinen 5D:ssä tai missään muussa ulottuvuudessa, joka on kotipesänne. Eikä teillä ole myöskään fyysistä kestävyyttä tehdä sitä.

Kenties tiedätte, että ihmisaivot ovat täysin kehittyneet vasta melkein 25-vuotiaana. Niin se on, että monia ihmisiä ei ennen noin 25 vuoden ikää välttämättä pidetä aikuisen veroisena sekopäisten, epärealististen tai vihaisten tekojensa vuoksi. Ne jotka ovat teini-iässä tai vähän yli 20 vuotta, käyttäytyvät usein tavalla, jota Maan aikuiset pitävät epärationaalisena.

Näin on teillä nyt. Olette murrosiän alkuvaiheessa tulossa moniulotteiseksi olennoksi. Niinpä vaihtelette 3D-aikuisen ja moniulotteisen olennon tekojen ja tunteiden väillä.

Kenties tuollainen ajatus suututtaa teitä, sillä tunnette paremmuutta moniin verrattuna nykyisten moniulotteisten kykyjen vuoksi. Teistä ei tietenkään tunnu siltä, että aloitatte prosessin, koska kanavoitte, aistitte tunteita, parannatte jne. – näytäen, miten kehittynyt olette verrattuna moniin muihin.

Tosiasiassa olette pelkästään vaiheen tai pari edellä muita, jotka haluavat tehdä siirtymän tässä maaelämässä.

Kun olitte high schoolin viimeisellä luokalla, tuskin huomasitte sen juuri aloittaneita, sillä tunsitte heidän olevan paljon lapsellisempia kuin te. Kuitenkin nyt kun olette vanhempi, neljän vuoden ikäeroa ei huomaa. Niin se on teillä ja niillä, jotka lopulta seuraavat teitä.

Vaikka olette kaikki uuden "sinun" eri kypsyysvaiheessa vaihtelevista syistä, jotka vain sisäinen olemuksenne täysin ymmärtää, kaikki saavat loppuun vaiheen, jossa olette paraillaan – hyppäävät 3D-aikuisuudesta uuden "sinun" murrosikään.

Ja koska rohkeasti suoritatte vaiheen toisensa jälkeen, vaikkette ymmärrä logiikkaa eri vaiheiden takana, niillä jotka seuraavat, on helpompi polku kuin teillä. Nimittäin silloin kun seuraajanne saavuttavat jonkin vaiheen, jonka te olette käyneet läpi, he tietävät, että kaikki on hyvin heidän maailmassaan, vaikkeivät he pidä tietystä vaiheesta tai ymmärrä sitä.

Olette rohkeimmista rohkeimpia, sillä koette taas yhtä vaihetta, jossa ei näytä olevan tolkkua ottaen huomioon kaiken, mitä olette saaneet valmiiksi. Jos kuitenkin tunnustatte, miten paljon opitte ennen 3D-murrosiän kokemista, ymmärrätte, että tämä vaihe on vain vähän erilainen.

Kun olitte vauva, käveleminen ja puhuminen oli pelottava tehtävä, jonka opitte ympärillä olevien aikuisten avulla. Kun olitte esikoulussa, lastentarhassa tai ensimmäisellä luokalla, osasitte lukea ja laskea.

Näin on ollut teillä tässä elämässä. Jokainen uusi oppimiskokemus tai puhdistaminen on näyttänyt mahdottomalta, ennen kuin olette osanneet sen – hyväksyäksenne taas vain uuden haasteen kenties vähän kitisten, mutta koskaan kääntymättä takaisin tai pysähtymättä.

Ja nyt olette ulottuvuusmurrosiässä ja yritätte koota uutta "aikuissinua" tavoilla, joissa on tolkkua teille nyt, mutta luultavasti ei sitten, kun etenette kypsyydessänne.

Sallikaa sen olla hyväksyttävää. Sallikaa itsenne tietää, että te ette ole vielä saavuttaneet ulottuvuuskypsyyttänne. Testaatte mahdollisuusvesiä ilman toimintaa, joka leikkaa vaihtoehtojanne.

Niinpä teistä luultavasti tuntuu sekavalta, epävarmalta, vihaiselta, rakastavalta, iloiselta, pelokkaalta, kun päätätte, kuka haluatte olla ja missä ulottuvuudessa.

Teillä on kotiulottuvuus – aivan kuten teillä oli 3D-koti lapsena. Mutta saatatte päättää muuttaa tuosta ulottuvuudesta, aivan kuten päätitte lähteä kotikaupungistanne ennen täyttä kypsyyttä. Se on ja on aina ollut vaihtoehtonne.

Tietäkää vain, että hämmennyksellä jota nyt tunnette, on vähän tekemistä ulottuvuusaikuisuutenne kanssa, paitsi että se auttaa teitä valitsemaan suuntanne toistaiseksi, kun kypsytte "sinuun". Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.