SOTA ON OHI

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

13.11.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kenties uskotte, että Maa jakautuu kahteen osaan – "hyvään" ja "pahaan" – ettekä tunne itseänne "hyvän" Maan arvoiseksi. Tuo Maan jakautuminen ei ole sellaista, kuin useimmat nyt kuvittelevat. On vain yksi Maan sijaintipaikka, jossa on useita ulottuvuuksia tai verhoja, ja ne avautuvat, kun yksilöstä tulee viidettä tai ylempää ulottuvuutta – mikä on vain vähän erilaisia, mitä nyt on.

Monet teistä tietävät, että enkelinne ja muut oppaanne ovat auttaneet teitä tässä siirtymässä, vaikka ne eivät ole näkyviä 3D-maailmassanne. Niin se on, että olette saaneet viestejä numerosarjoina, höyheninä, enteinä, musiikkina ja muina merkkeinä siitä, että te ette ole yksin. Joillekin tällaiset merkit riittävät oikeuttamaan kaiken, mitä olette kohdanneet tässä elämässä ja monessa muussa. Ette ole yksin – lohduttava lause todellakin.

Mutta teidän täytyy myös tietää, että ahkera "uusi sinä" -prosessinne luo jotain työläiden ponnistelujenne arvoista. Niin se on, että alatte kyseenalaistaa apunne verhon takaa. "Keksinkö tämän?" "Onko tämä upea uusi Maa totta, jota monet julistavat? Vai onko se fasadi pitämään minut kulkemassa tämän elämän läpi?"

Kyseenalaistatte viisauden matkastanne, koska ette voi vielä koskettaa tai tuntea sitä iloa, jota on julistettu uudestaan ja uudestaan. Anotte ulottuvuusverhojen avautumista ja uneksitte siitä, mikä eroaa vähän niistä tutkimusmatkailijoista, jotka vaativat nähdä maata kuukausien merellä purjehtimisen jälkeen.

Olette uuden Maan tutkimusmatkailijoista, jotka ovat uupuneet etsintäänsä. Vaikka olette saaneet positiivisia viestejä ja väitteitä koko vaikean matkanne ajan, ei ole uuden todellisuuden tuntua – ainakaan sellaista, minkä voitte nähdä, maistaa tai tuntea. Taatusti olette kokeneet iloja, jotka liittyvät uuteen maailmaanne, mutta paljon vähemmän kuin odotitte muutama vuosi sitten. Tunnette ikään kuin käyvän loputonta taistelu itsenne ja toisten kanssa. Missä on uusi todellisuutenne ja jatkuva ilonne?

Olette keskellä tuota uutta todellisuutta, mutta ette ole vielä myöntäneet olevanne. Samanlaista kuin virallisen taistelun viimeinen päivä missä tahansa sodassa. Rauhansopimus on allekirjoitettu ja ampuminen on lopetettu – muutamaa halutonta lukuun ottamatta – sodan lopettamiseksi. Kuitenkaan maat jotka osallistuivat tuohon sotaan, eivät näytä sopimuksen allekirjoituspäivänä yhtään erilaisilta kuin edellispäivänä. Tässä kohtaa olette nyt.

Maisemanne ei näytä kovin erilaiselta, sillä teidän täytyy rakentaa uudelleen se, mikä tuhoutui – ja luoteja lentää jatkuvasti siellä täällä. Vaikka kaikki eivät ole halukkaita lopettamaan sotaa, riittävä määrä on ja uuden "sinun" rauhansopimus allekirjoitettiin – tämä tapahtui 11.11.2017.

Sota on ohi, ja uudelleenrakennus alkaa – ei välttämättä tänään, mutta aivan varmasti huomenna, sillä myönnetään iloisesti, että valo hallitsee, ja sitten käydään yhtenä joukkona sanattomia keskusteluja siitä, miten rakennetaan uudelleen ilossa ja rakkaudessa.

Te jotka olette valoa, olette voittaneet sodan, joten globaali valo- ja rakkausroolinne siirtyy johtoasemaan. Mutta uusia taitojanne vaaditaan nopeammin, kuin nyt uskotte. Aivan kuten missä tahansa sodassa, haluatte juhlia, ettekä ajatella muutoksia, joita tarvitaan taistelujen jälkeen.

Ette varmaan halua tietää, että toiset eivät ole yhtä iloisia kuin te sodan loppumisesta, sillä he uskovat edelleen, että he ovat oikeassa ja te väärässä. Tosiasiassa luultavasti alistutte synkkyyteen, mikä saa teidät miettimään tämän siirtymän viisautta. "Miten kukaan voi olla olematta tyytyväinen siitä, että sota on ohi?" on naiivi kysymyksenne.

Muistakaa, että ne jotka jatkavat sodan tuskan ja vihan seuraamista, ovat kontrastinne, siunauksenne. He ovat niitä, jotka kannustivat teitä aloittamaan tämän valon ja pimeyden sodan. Sekä pakottivat teidät menemään pidemmälle valoon, kuin te tai me pidimme mahdollisena ennen tulemistanne maan päälle tässä elämässä.

Ne jotka haluavat jatkaa taistelua, tekevät niin jonkin aikaa toivoen kiinnittävänsä taas teidän huomionne. Mutta tietenkään sitä ei voi tapahtua, sillä teillä on liian kiire iloelämänne luomisessa ollaksenne huolissanne noista pienistä elottoman pimeyden osista.

Taistelut ovat ohi. Tiedätte tämän, jos ja kun teidät kutsutaan pieneen yhteenottoon. Yhteenottoon joka tuntuu typerältä ja aikanne haaskaamiselta – ja niin se on. Vaikka pimeydellä on ollut aioneita suuri merkitys näköpiirissänne, se on nyt kuin ilmapallo, joka on puhjennut. Sota on ohi. Ei ole mitään tarvetta olla huolissaan pienistä yhteenotoista, sillä olette täysillä mukana elämänne rakentamisessa uudelleen ja jokaisessa muussa asiassa, joka on uuden "sinun" asiantuntemusta.

Älkää olko huolissanne, jos asiantuntemuksenne näyttää erilaiselta, mitä odotitte, sillä rakennatte uudelleen omaa ja niiden elämää, jotka haluavat elää valossa maan päällä, koskaan ennen kokemattomilla tavoilla. Jos tunnette kiinnostusta johonkuhun tai johonkin, joka ei tunnu loogiselta uudelleenrakennustoiminnalta, älkää olko huolissanne. Nimittäin tuo toiminta on juuri sitä, mitä te ja Maan asukkaat tarvitsette tällä hetkellä. Ei ole enää suoraa saavutusviivaa a:sta z:aan, sillä tämä on uusi Maa ja te olette uusia luojia.

Salli itsesi tanssia kuunsäteissä ja kikattaa luomakunnan tähtien kanssa tietäen, että säihkyt auringonpaisteessa ja kuunvalossa koko loppuelämäsi maan päällä. Sota on ohi, ja valo on vallitseva maateema ikuisesti. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.