TALON SIIVOAMISTA JA SYKLIEN LOPPUMISTA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

12.9.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Taas kerran käymme läpi suurta energiapuhdistusjaksoa, ja menneisyyttä (palaten syyskuuhun 1997) tarjoillaan meille pääateriana elämän buffetissa. Miksi meidän täytyy käydä samoja asioita läpi uudestaan ja uudestaan? Koska joka kerta näemme tilanteen eri kulmasta ja eri perspektiivistä, tai ainakin se on toistuvien kiertojen tarkoitus. Ja sitä tapahtuu, jotta voimme siivota energiatalomme ja saada päätöksen saavuttaaksemme yhdenmukaisuuden. Yhdenmukaisuus on energeettinen harmoniatila, jossa kaikki virtaa eteenpäin sujuvasti ja vaivattomasti, ja jos et saa sitä, näet tuon tilanteen ilmestyvän uudestaan, kunnes saat.

On aika siivota energeettinen talomme ja tehdä kestävää tunnepuhdistusta, jotta olemme valmis uusien energioiden integroimiseen. Ellemme ole parantunut, ehjä ja valmis menneisyytemme ja kaiken sen energian osalta, kun uusia energioita tulee, ne lentävät energiakenttämme reikien läpi, joita on menneisyyden tuskan, traumojen, pelkojen, katumisten ja haavojen vuoksi. Itse asiassa uudet energiat saavat ne tuntumaan pahemmilta ja tästä syystä jotkut suuret energiamuutoksemme ja -latauksemme voivat yhtä lailla jouduttaa suuria elämän kriisejä. Kaikkea energiaa nostetaan, ei vain "hyvää" energiaa. Ja mitä enemmän jokin saa huomiomme, sitä enemmän keskitymme siihen.

Tässä ei ole kyse parantumisesta, on kyse eteenpäin liikkumisesta. Fokusoidumme liikaa parantumisprosessiin eikä riittävästi huomiota kohdisteta tuohon seuraavaan askeleeseen, jossa otamme parantumisemme käyttöön. Ainoa tapa tietää, olemmeko oikeasti parantunut, ehjä ja valmis jonkin osalta, on käyttää oppimaamme ja ryhtyä toimeen. Meidän täytyy kokeilla sitä, jotta näemme, miten pärjäämme. Mutta pelkäämme, että saamme samoja tuloksia kuin aiemmin, joten sukellamme uuteen parantumissykliin varmistaaksemme, että olemme oikeasti parantuneet. Kaikki tämä pitää meidät vain parantumiskarusellissa. Toimeen ryhtyminen siirtää meidät seuraavalle tasolle, jotta voimme saada uuden perspektiivin ja viimeistellä tilanteen uudella tavalla ja saada uuden tason päätöksen.

Päätöksen saaminen ei merkitse onnellista loppua – yksi uskomus jota käytämme väittääksemme, ettei parantumisemme ole valmis. Ajattelemme, että jos tunnemme edelleen tuskaa, meillä on työtä tekemättä, ja kenties onkin, mutta uudella tietoisuustasolla. Ainoa tapa siirtyä tuolle tasolle on ryhtyä toimeen ja sitten arvioida tuloksiamme. Jos tunnemme edelleen tuskaa, niin tarvitsemme vähän lisää työtä, mutta kera varoituksen: tuska ei merkitse, että parantuminen ei ole valmis – se merkitsee, että meidän täytyy saada lisää päätöstä, koska emme ole yhdenmukainen tai harmoniassa tuon tilanteen kaikkien puolien kanssa.

Tuskan vastakohta ei ole tuskattomuus, vaan yhdenmukaisuus. Tuskaa on, kun on epäharmoniaa eikä energia virtaa vapaasti elämässämme. Meillä on tuskaa, kun emme voi sovittaa elämämme paloja yhteen – haluamme jonkin toimivan, joka ei toimi, haluamme olla onnellinen tilanteissa, jotka eivät salli sitä tai rakastamme jotakuta, joka ei rakasta meitä samalla tavalla. Harmonia syntyy, kun on yhdenmukaisuutta, kun meillä on iloa, täyttymystä ja hyvinvointia (mihin sisältyy ilon, rauhan ja rakkauden energia), ja tämä tulee sisäisen työn myötä, joka johtaa sisäiseen päätökseen. Miten voimme täyttää ne tyhjät kolot, joita tuskamme saa aikaan? Tämä johtaa yhdenmukaisuuteen.

Näiden tyhjien tilojen täyttäminen on vaikeaa työtä, jota olemme tehneet aioneita ja erityisesti tässä elämässä. Tämä viimeistelee 3D-verkot ylösnousemusta varten, ja kun teemme tämän omassa elämässämme, teemme sen myös Maan energiaverkossa. Tämä ei merkitse, että saamme iloisen lopputuloksen – se merkitsee, että saamme päätöksen, joka ei ole aina onnellinen. Joskus päätös vaatii hyväksymistä ja irtipäästämistä, joskus se merkitsee, että kuulemme uutisia, jotka vahvistavat pahimmat pelkomme, mutta se on rauhan ja päätöksen lähde. Kun odotamme jokaista lopputulosta onnelliseksi ja kaikkea vahvistusta iloiseksi, rajoitamme kykyämme saada päätös.

Onnellisen loppujen ja "hyvien" lopputulosten vaatiminen pitää meidät jumissa parantumissykleissä. Vaikein oppituntimme on hyväksyntä, kuten olen kirjoittanut vuosia. Tämä on jonkun valintojen hyväksymistä, tai tilanteen jota emme voi muuttaa. Se on myös omien rajoitustemme hyväksymistä, kun tullaan toisten parantamiseen, auttamiseen ja eheyttämiseen. Yritämme usein tehdä heistä ehjiä ja kokonaisia, jotta voimme itse parantua, eikä homma toimi niin. Tämä on oma matkamme, josta yritämme usein tehdä jotain toista koskevan. Yhdenmukaisuutemme syntyy, kun täytämme omat tyhjät tilamme ja tulemme yhdenmukaiseksi sisältä. Sitten olemme parantunut ja ehjä ulkopuolella.

Fokusoituminen yhdenmukaisuuteen – ei parantumiseen tai eheyteen tai yritykseen korjata joku muu – luo sen iloisen ja ilontäyteisen elämän, jota kaipaamme. Sen sijaan, että sanot: "Haluan olla onnellinen", ilmaise aikomus olla yhdenmukainen, jotta voit luoda harmonisen energiavirran, jossa kaikki sopii yhteen ja toimii yhdessä. Löydä joka päivä ilon lähde, johon keskittyä – sillä ei ole merkitystä, miten suuri tai pieni se on – ja tämä auttaa luomaan uuden tietoisuustason, jota tarvitaan tuskan ylittämiseen. Se päivä tulee, jolloin voimme saada iloisia ja ilontäyteisiä tapahtumia elämäämme, ilman tuskaa ja kärsimystä, ja voimme saada yhdenmukaisuutta ja harmoniaa ja olla ilovirrassa koko ajan. Se on henkilökohtainen taivaamme maan päällä ja sitä olemme täällä luomassa. Tämä on meidän hetkemme – tehdään siitä yhdenmukainen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.