KOLLEKTIIVISI POHTII LUULTAVASTI

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

12.9.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Toiset näyttävät raportoivan ihmeistä ja hehkuvan tunteita, joita teillä, jotka tunnette jääneenne ulkopuolelle, ei ole. Kenties koitte ennen samanlaisia ihmeitä tai tuntemuksia, mutta se oli kauan sitten eikä se sovi yhteen sen kanssa, mitä tunnette nyt, kun jatkatte elämäänne.

Olette kehittyneet yli siitä, että olemuksenne "oikeus" tarvitsee vahvistaa päivittäin. Aivan kuten silloin kun ette enää tarvinneet vanhempaa tai opettajaa kertomaan, että lukemistaitonne edistyi upeasti. Olette nyt jokaisessa olemuksenne osassa yli välittömän tyydytyksen saamisesta.

Tosiasiassa olette saapuneet risteykseen, jota useimmat eivät olisi voineet kuvitella muutama kuukausi sitten. Nimittäin olette kehittyneet yli opettajien ja informaation tarpeesta, Maata lukuun ottamatta – vaikka tuo informaatio muistuttaisi teille yksityiskohdista, jotka olette saattaneet jättää tekemättä. Tuollainen informaatio ei ole sen tärkeämpää kuin silloin, kun opitte lukemaan ettekä enää tarvinneet aikuista auttamaan teitä pitkien sanojen ääntämisessä.

Olette ns. kehittyneet monimutkaisempiin kirjoihin, jotka eivät vaadi muuta kuin huomionne ja kiinnostuksenne. Niin se on, että tunnette itsenne vähän laiminlyödyksi tai unohdetuksi, kun siirrytte uuteen "sinuun".

Kenties unohditte, että siirrytte paikkoihin, joita kukaan ei ole uskaltanut tai kyennyt tutkimaan. Niinpä vaikka me jotka olemme Maan ulkopuolella tällä hetkellä, voimme tarkkailla, lohduttaa tai kannustaa teitä, emme voi täysin ymmärtää, mitä tutkitte.

Muutatte universumeita tavoilla, joita ette voi vielä kuvitella.

Ajatelkaa niitä vanhempia, jotka eivät käyneet collegea ja jotka iloitsevat lastensa todistuksesta, kun nämä ovat saaneet loppuun collegeopiskelunsa ja löytävät vastaavaa työtä. Vaikka nuo vanhemmat voivat tarkkailla, lohduttaa ja kannustaa, he eivät voi täysin ymmärtää lastensa collegeympäristöä eivätkä siitä seuraavia työpaikkoja. Niin se on meillä. Emme ole koskaan olleet siinä, missä te olette nyt.

Tämä siirtymä on uusi meille kaikille, myös teille – mikä oli odotettua. Yllätys on, että liikutte eteenpäin niin nopeasti, ettei ole aikaa universaalille puhdistumiselle ja kokemusten keräämiselle maaelämien välillä.

Alkuperäinen suunnitelma teille partionjohtajille oli, että käynnistätte muutoksen, jota lapsenne ja lapsenlapsenne seuraisivat – joko tässä elämässä tai seuraavassa – ja eläisivät aloittamaanne elämää. Keräämänne informaatio oli määrä yhdistää ja siirtää niille, jotka päättäisivät kantaa soihtua.

Se ei ole enää pätevä odotus teille tai meille. Olette tehneet siirtymää niin nopeasti, että luotte uutta "sinua" ilman niitä parametreja, joiden kerran odotettiin auttavan teitä.

Tämä ei ole kamalaa eikä pelottavaa – olette vain tavallaan kasvaneet yli opettajistanne ja vanhemmistanne.

Niin se on, että annamme kannustusta ja tarkkailemme hämmästyneenä rohkeuttanne ja sitkeyttänne siirtyä jatkuvasti yli odotuksista.

Tämä tuo meidät takaisin alkuperäiseen pelkoonne, että olette tehneet jotain väärää, sillä ette enää koe niitä ihmeitä, joita toiset näyttävät saavan kyseenalaistamatta tai epäilemättä.

Te olette ihme. Ja me toisissa ulottuvuuksissa keräämme dataa siitä, miten teitä parhaiten kannustetaan siirtymään yli sen, mitä olette saavuttaneet.

Ajatelkaa meitä ylpeinä vanhempina, jotka eivät ole koskaan käyneet collegea. Kun valmistutte kursseilta, joita emme voi vielä ymmärtää, te siirrytte elämään, mitä me emme ole koskaan uneksineet mahdolliseksi.

Vaikka keräännymme kollektiiveihin – mukaan luettuna jotain teidän osianne – parantaaksemme matkaanne, emme ole vielä muodostaneet avainvuorovaikutuspisteitä.

Kenties tuo ajatus on vähän pelottava, sillä se merkitsee, että olette tällä seikkailulla ilman karttaa tai palkkiota. Keräännymme selvittämään parhaan tavan kannustaa teitä muutamatta suunniteltua polkuanne.

Olette partionjohtajia, jotka löytävät uusia polkuja niiden hyödynnettäväksi, jotka seuraavat. Mutta nuo polut ovat niin uusia, ettemme voi kertoa teille, mitä tunnette tai koette, ennen kuin te raportoitte meille.

Kenties ette ole vielä ymmärtäneet, että tehtävänne – jonka hyvin armollisesti hyväksyitte – oli muuttaa universumeita sekä Maata. Tehtävä suoritettavaksi useiden maaelämienne aikana tai teitä seuraavien toimesta, sillä kukaan – ainakaan kukaan teistä – ei ajatellut, että pystyisitte nollaamaan entisen karmanne ja siirtymään kauas sen yli, kuten olette tehneet.

Teille jotka olette ns. jumissa unelmissanne, jotka eivät näytä koskaan toteutuvan – saanemme olla eri mieltä.

Olette liikkuneet niin nopeasti, että me toisissa ulottuvuuksissa ja kollektiiveissa emme vielä aivan ymmärrä, miten kehitytte. Osoitammeko teitä sen palkkion suuntaan, joka näyttää teille tärkeältä nyt? Vai osoitammeko teitä sen palkkion suuntaan, joka teistä on tärkeä kuukauden tai vuoden kuluttua? Se on pulmamme.

Te jotka luette tätä viestiä, huudatte luultavimmin sisällänne, että osoitamme/tönäisemme teidät palkkioonne tai ihmeeseenne nyt – ja vielä uuteen, kun olette kehittyneet sen yli.

Tällaista väittelyä käydään maan ulkopuolisissa ulottuvuuksissa ja kollektiiveissa. Tietysti se saa teidät suuttumaan, sillä olette tehneet uutterasti töitä saavuttaaksenne tämän kohdan ja tarvitsette jotain "korvamerkitsemään" rohkeutenne.

Kuitenkaan ette ole vielä täysin hyväksyneet olemustanne. Se on pulmamme ydin. Muuttaako palkkio nyt suuntanne 3D-maailman tuolle puolen? Vai kannustaako se teitä jäämään Maahan, eetteriin leijumisen sijasta?

Ei niin, että estämme seikkailuanne, vaan tarkastelemme alkuperäisiä suunnitelmiamme ja määritämme, miten paljon voitte saavuttaa ilman apuamme – ja milloin ja missä rukoilla puolestanne.

Olemme tosiaan tässä upeassa hankkeessa kanssanne. Mutta meidän täytyy arvioida rooliamme, jotta te ette liiku eteenpäin nopeammin, kuin voitte ymmärtää tai sietää fyysisesti.

Olemuksessanne tapahtuu tänä päiväntasaus- ja pimennysaikana paljon, mitä ette voi huomata, sillä suurin osa tapahtuu uni- ja päiväunitilassanne. Onko olemuksenne ylikuormitettu vai onko unenne se osa, mitä tarvitsette tunteaksenne olonne mukavaksi uudessa sinä-olemuksessanne?

Vähän kuin ne college-opiskelijan vanhemmat, jotka haluavat lyhentää opiskeluaikaa, jotta heidän taloudellinen taakkansa vähenee. Työntävätkö he lastaan ottamaan lisää kursseja, mikä vähentää kustannuksia, mutta saattaa johtaa siihen, että lapsi syöksyy stressiin tai lähtee ennen valmistumista?

Niin on meillä nyt. Miten voimme parhaiten auttaa teitä saavuttamaan jatkuvasti laajentuvat tavoitteet vahingoittamatta fyysistä tai tunneolemustanne?

Tietäkää, että rakastamme teitä kovasti ja olemme äärimmäisen ylpeitä saavutuksistanne.

Koska olette rohkeita sieluja, haukutte meitä siitä, ettemme kannusta liikkumaan nopeammin eteenpäin. Mutta mietimme tuota lähestymistapaa, koska kehitytte sisäisesti paljon nopeammin kuin te tai me uskoimme mahdolliseksi, ennen kuin tulitte Maahan tässä elämässä. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.