EI OLE VAHINKOJA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
12.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, uusi elämänne on erilaista, mutta ei väärää, kuten ehkä alatte uskoa. Sillä ennen viimeaikaista talviuntanne – vapaaehtoista tai ei – teillä oli aktiviteetteja, jotka tuntuivat enimmäkseen oikeilta. Nyt kun olette poistumassa tuosta talviunipaikastanne, löydätte uusia kiinnostuksia, ruokavalinnoista vuorovaikutukseen muiden kanssa.

Sitä ei ole enää, mitä oli.

Vastine luonnossa on toukka, joka poistuu kotelostaan havaitakseen, ettei se ole enää maassa liikkuva olento.

Sitä ei ole enää, kuka olitte. Ja se kuka teistä on tulossa, on edelleen vähän epämääräinen. Kotelovaiheenne alkaa ärsyttää vähän. Vaikka tunnette tarvetta murtautua ulos tuosta kuoresta, teillä ei ole aavistustakaan, miksi haluaisitte tehdä sen, sillä kovin paljon ei näytä muuttuneen.

Kenties kysytte viittauksestamme perhoseen, sillä kun perhonen poistuu kotelostaan, se on valmis uuteen elämäänsä. Tämä ei välttämättä päde teihin.

Uusi "sinä" on tosiaankin monipuolinen olento, jolla on uusia taitoja ja kiinnostuksia. Kuitenkin fyysinen olemuksenne sopeutuu hetki hetkeltä uusiin ajatuksiin ja toimiin. Tavallaan olette kehittymässä sikiöstä aikuisuuteen päivissä tai viikoissa. Vaikka saattaisitte näyttää samanlaiselta ystävien ja sukulaisten mielestä, sisäpuolenne muuttuu nopeasti.

Siirtymänne alkoi, kun muutama solu kutsui teitä uuteen olemukseenne. Uudella olennolla on vähän yhteistä alkuperäisten solujenne kanssa. Tämän ajatuksen ymmärtävät luultavasti helposti ne, jotka aloittivat siirtymänsä vuosikymmeniä sitten, mutteivät välttämättä ne, jotka aloittivat siirtymän muutama kuukausi sitten.

Olette uusi aikuinen uudessa maailmassa.

On aika siirtyä kotelostanne lentämisen seuraavaan vaiheeseen – tai enemmän ihmistermein, uusien taitojenne testaamisen seuraavaan vaiheeseen. Mutta voitte saavuttaa sen vain, jos seuraatte kiinnostuksianne.

Mikä on kiinnostavaa teille tässä hetkessä – syöminen, nukkuminen, lepääminen, hyppiminen, tanssiminen, vuorovaikuttaminen, luominen? Seuratkaa kiinnostustenne keltaista tiilitietä, sillä se on ainoa tapa, jolla löydätte uudet taitonne.

Taitoja joita tarvitsette tässä elämässä, on harjoiteltu osissa Maa-elämienne saatossa. Ikään kuin olisitte heiluttaneet nenäänne monissa elämissä tuntemattomista syistä, vain huomataksenne – kuten televisiosarjassa "Vaimoni on noita" – että tarvitsette tuota taitoa kehittyäksenne ulottuvuushyppelyyn, tai mikä taito onkin teidän. Pieniä asioita joissa lopultakin on tolkkua, vaikkei niin välttämättä ollut, silloin kun aktivoitte ne entisissä elämissä.

Henkilökohtaiset palapelipalanne sopivat yhteen, kuten myös universaalit palapelinpalat, joita olemme kuvanneet monissa tilanteissa. Mikään mitä koitte ennen tätä elämää, ei ollut vahinko tai väärin – se oli pelkästään rakennuspalikka tätä aikaa varten.

On aika nollata pelot, viha, häpeä, syyllisyys tai ahdistus, joita loitte aiemmissa Maa-elämissänne, sillä mikään niistä ei ollut onnettomuus tai väärin.

Silti tunsitte 3D:ssä tarvetta rangaista itseänne elämä toisensa jälkeen. Se voidaan osoittaa sillä ajalla ja energialla, joka teiltä tässä elämässä vaadittiin puhdistaaksenne nuo asiat, jotka pitivät teitä tunnepuolen tai fyysisessä tuskassa aioneita. Entisten elämien pöytä on puhdas, ei vain siksi, että tämä on uusi maailma, vaan myös koska viimeistelitte jokaisen teon valmisteluna tähän elämään.

Ilman jokaista entistä tekoa, ajatusta ja vuorovaikutusta, ette olisi täysin valmistautunut tähän nyt. Sallikaa itsenne käsitellä sitä vähän, ja sitten sallikaa itsenne seurata kiinnostuksianne hetkestä toiseen.

Kuka teistä on tulossa? Vain te tiedätte. Kuka tahansa se on, se on täysin oikea tähän aikaan. Olette työskennelleet uutterasti aioneita ollaksenne valmis poistumaan 3D-kotelostanne tähän uuden Maan uuteen "sinuun".

Kenties vahingoititte jotakuta entisessä elämässä, ja se palautti hänet luoksenne tässä elämässä. Ei ole vahinko, että te kaksi olette löytäneet toisenne. Sillä ette ainoastaan viimeistelleet tuota vuorovaikutusta siirtymänne puhdistusvaiheiden aikana, vaan hän on myös antanut teille jotain, mitä tarvitsette nyt täydentämään universaalin palapelinpalanne.

Ei ole universaaleja vahinkoja, pelkästään oppimiskokemuksia, jotka rakentuvat toisilleen. Se on samanlaista, kuin että on lukemisvaikeuksia ensimmäisellä luokalla ja sitten on filosofian tohtori kirjallisuudessa aikuisena. Nuo alun lukemisvaikeudet eivät työntäneet teitä vain hallitsemaan lukemisen, vaan myös nauttimaan siitä.

Ei ole vahinkoja. Ette ole koskaan olleet paha tai ilkeä, riippumatta siitä, mitä kuvia löysitte entisen elämän regressioista.

Te jotka olette heränneet tai heräämässä, tasoitatte pelikentän "sinä olet paha ja niin olen minäkin" -tilasta "sinä olet minun rakastava sisarukseni, niin kuin minä sinun" -tilaan. Kaikki mitä te tai kukaan muu on tehnyt aiemmin tai tämän elämän aikana, on tekemässä palapelinpalastanne täydellisen – on se sitten 3D-pala tai sen ulkopuolinen pala.

Ei ole enää hyvää eikä huonoa, pelkästään erilaista. Jos tuolla erolla on vähän tekemistä nykyisten kiinnostustenne ja energioidenne kanssa, teillä on jatkossa vähän tekemistä niiden kanssa, sillä suoritatte fokusoitunutta tehtävää.

Tehtävää joka liittyy vähän hyvään tai huonoon – ja kaikin tavoin Maan siirtämiseen rakkauteen toimillanne. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.