JUMIUTUNUT VALOON

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

12.4.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuulen sanat "tunnen olevani jumissa" hyvin monilta asiakkailtani nyt, kun he ovat valmiita parantumiskiertonsa osalta ja haluavat siirtyä johonkin tyydyttävämpään ja iloisempaan, mutta he eivät näytä pystyvän ottamaan tuota askelta ja ihmettelevät miksi. Tähän on syynsä, ja se liittyy tapaamme vastaanottaa valoa ja energiaa, ylösnousemustehtäväämme sekä kykyymme kulkea kummassakin maailmassa, minkä vuoksi painotan aina, että tämä on integrointi, ei haltuunotto. Jos ylösnousemuspolkumme aiemmat aspektit tuntuvat suurilta hyppäyksiltä, tässä osassa hivuttaudumme eteenpäin, jotta voimme olla 5D-energian vastaanottajia ja jakaa sitä Maan ja ihmisten kanssa.

Fokusoitumisemme fyysiseen kehoon ja tunteisiin johtuu osittain siitä uskosta, että se on kaikki, mitä olemme – fyysinen keho joka kokee maailmaa tunteiden kautta. Mutta meissä on muutakin, aivan kuten DNA:ssamme on enemmän kuin kaksoiskierre, jota ympäröi "roska-DNA", mistä tiede kertoo meille. Olemme jumalolentoja, jotka elävät aineellisessa maailmassa, ja olemme myös energia-astioita ja energian vastaanottajia. Ja tuo osamme on hyvin aktiivinen nyt, mikä merkitsee, että eteenpäin siirtymistä hidastetaan, jotta voimme vastaanottaa mahdollisimman paljon energiaa ja pitää tuota energiatilaa kaikille.

Haluaisimme tehdä valtavan hypyn 4D-sillan päähän ja syleillä 5D-olemustamme – sitten juhlia, että olemme suorittaneet mahdottoman, ja siirtyä eteenpäin. Mutta vaikka se olisi mukavaa, se ei ole osa prosessia. Jokainen askel jonka otamme kohti 5D:n täyttä integroimista elämäämme, vaatii meitä vastaanottamaan sen 5D-energiamäärän, joka tekee siitä mahdollista. Jokainen 3D-olemuksemme osa jonka integroimme 5D:hen, vaatii meitä olemaan kummassakin ulottuvuudessa. Joillekin se on helppoa, joillekin melkein mahdotonta. Niinpä ollessamme energia-astioita ja valomajakoita, olemme myös niitä, jotka voivat olla esimerkki kaikille siitä, miten integrointiprosessi toimii. Tehdäksemme tämän tehokkaasti, emme voi olla niin kaukana heistä energeettisesti, etteivät he näe meitä, ja meillä täytyy olla jalka kummassakin maailmassa, meidän täytyy olla moniulotteinen itsemme. Niinpä jumiudumme jonnekin 4D-sillan varrelle ja hivuttaudumme eteenpäin, jotta voimme näyttää toisille, miten se tehdään.

Näemme esimerkkejä tästä kaikkialla ympärillämme "miten se tehdään" -ohjelmien lisääntymisenä, joissa puhutaan monista aiheista – kokkaamisesta putkitöiden tekemiseen ja vuorikiipeilyyn ja kaikkea siltä väliltä. Tiedämme, ettemme voi pakottaa ketään muuttamaan mieltään 3D:stä ja tehdä tuota hyppyä heidän puolestaan, mutta voimme tulla "miten se tehdään" -lähteeksi heidän valinnalleen, ja sen tekemiseksi meidän täytyy olla jossain, missä he voivat nähdä meidät ja yhdistyä meihin. Tämä asettaa meidät jonnekin 4D-sillan keskelle, puoliväliin (tai vähän pidemmälle) omassa ylösnousemuksessamme, ja hivuttaudumme eteenpäin, kun vastaanotamme 5D-energiaa voimaannuttamaan omaa matkaamme ja vähän ylimääräistä jaettavaksi toisten kanssa.

Jos siis tunnet olevasi jumissa ja vain hivuttaudut eteenpäin tai poljet ikään kuin vettä, käytä tuo aika tuodaksesi sisään mahdollisimman korkeavärähteistä energiaa ja laajennu siinä, missä olet nyt. "Kukoista, ennen kuin lähdet" (12.10.2014) on artikkeli, jonka kirjoitin omasta turhautumisestani tähän prosessiin, ja se resonoi monien lukijoideni kanssa. Ja sillä välin tiedä, että teet juuri sitä, mitä sinun tarvitsee tehdä tällä hetkellä, ja olet siinä, missä sinun tarvitsee olla. Ei ole mitään syytä, miksi et voi olla iloinen, tyytyväinen ja kukoistava siinä, missä olet nyt, joten ota se aikomukseksesi, ja sitten kun olet valmis siirtymään nopeammin 5D-määränpäätäsi kohti, olet laajentanut 5D-elämäsi potentiaalia vielä lisää.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.