ONKO MAAPALLO HARTIOILLASI?

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

11.7.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Teidän ei enää tarvitse kantaa maapalloa hartioillanne.

Monilla teistä on raskautta, jota ette voi liittää elämänne tapahtumiin. Yritätte ymmärtää, miksi ette pysty karistamaan tai muuttamaan sitä surua, joka on niin syvälle juurtuneena teihin, että tunnette toivottomuutta, vihaa ja pelkoa.

Tuo raskaus, tuo epämukava tunne on sitä, että oletatte olevanne vastuussa Maasta ja maaolennoista ja ilman apuanne Maa putoaisi raskauteen, joka ylittää kaiken, mitä voitte kuvitella.

Taas kerran, kyse on itserakkaudesta ja tuon pienen äänen kuuntelemisesta sisällänne. Ette ole enää ainoa tai yksi harvoista humanoideista, jotka ovat vastuussa universaalin rakkauden tallettamisesta ympäri maapalloa.

Monet teistä ovat täyttäneet tuon roolin kerta toisensa jälkeen. Olette rakkauden jumalia/jumalattaria, jotka kylvivät tätä aikaa varten. Ja joka kerta esititte tuota roolia kautta aikain – olitte joko yksin tai yksi hyvin pienestä joukosta. Teillä oli silloin todella Maan paino hartioillanne.

Kuten olemme puhuneet aiemmin, Maa on teidän luomuksenne ja kokeilunne.

Niinpä aina kuin tunsitte massana tarvetta universaaliin rakkausruiskeeseen maan päällä, yksi tai muutama teistä suoritte vapaaehtoisesti tuon tehtävän.

Tuo vaihe on ohi ja on ollut monta kuukautta. Koska kuitenkin olette niin virittynyt Maahan, tunnette tarvetta vähentää niiden ahdistusta, jotka alkavat herätä – tai siirtää heidät nopeammin 5D:hen. Kumpikaan ei ole mahdollista, sillä ette enää pysty esittämään tuota roolia. Se on vähän sama asia, kuin ylennettäessä yrityksen johtajaksi haluatte suorittaa myös entisen roolinne.

Teillä ei ole aikaa eikä energiaa palata rooliin, jonka saitte valmiiksi vuosia sitten. Nimittäin silloin kuin aloititte henkilökohtaisen 5D-matkanne, siirryitte pois Maan huoltajan roolista.

Kyllä, taas yksi huoltajarooli, joka teidän täytyy nyt hylätä. Nimittäin Maa on yhtä kykenevä huolehtimaan itsestään kuin muutkin. Asia jonka olette kieltäytyneet hyväksymästä täysin. Alatte nyt nimittäin hyväksyä, että toiset olennot osaavat huolehtia itsestään, mutta ette vielä sitä, että Maa kokonaisuutena osaa myös. Maa on ns. vauvanne. Ettekä halua tuntea, että vauvanne on onneton.

Onnettomuus jota nyt tunnette, on pelkästään sitä, että Maa julistaa ainutlaatuisuuttaan ja yksilöllisyyttään – aivan kuten te.

Ja onnettomuus jota tunnette monien maapallon olentojen kautta, on pelkästään sitä, että toiset olennot heräävät potentiaalilleen, uudelle olemukselleen. Ikään kuin heidän silmiltään revittäisiin pois se side, että jatketaan kenenkään muun palvelemista kuin itsensä, eikä sitä poisteta lempeästi kuten teiltä.

Monet teistä tuntevat, että teidänkin palvelemissiteenne revittiin. Mutta verrattuna siihen, mitä nyt tapahtuu, teillä se oli vähän kuin kävelyä puistossa.

Tietysti olette vihainen tällaisesta toteamuksesta, sillä olette kärsineet kuukausia, mahdollisesti jopa vuosia. Tavallaan te avasitte sen tietämisen haavan, että on rakkaudellisempi tapa elää maan päällä. Ja ne jotka seuraavat, repivät pois sen siteen, jota te käytitte tuossa haavassa.

Vaikka tämä ei ole nyt "alistumista rauhallisesti vapauttavaan kuolemaan" –prosessi, se ei ole teidän prosessinne. Olette eri paikassa syystä. Olette majakoita kaikille, jotka haluavat tuntea paremman tavan. Ei ole teidän paikkanne sotkeutua Maan kaaokseen. Se oli huoltajaroolinne aioneita – joko maatarkkailijana tai –osallistujana. Se rooli on valmis.

Uusi roolinne, ylennyksenne, on valomajakka. Nimittäin sen sijaan, että kärsitte ja kiristelette hampaitanne muutaman kuukauden tai päivän, olitte tuossa roolissa aioneita. Se rooli on ohi. Uusi roolinne on olla mahdollisuuksien majakka niille, jotka haluavat seurata. Uusi roolinne on elää ilossa ja esitellä toisille uuden "sinun" ja uuden Maan upeita mahdollisuuksia.

Toiset saavat tuskallisen vaiheensa valmiiksi kuukausissa tai kenties parissa vuodessa niiden aioneiden sijasta, jotka te omistitte Maan siirtämiselle universaaliin rakkauteen. Ne jotka seuraavat, ovat täysin kykeneviä tekemään niin, jos haluavat. Heidän kantamisensa ei auta heitä siirtymään omaan iloonsa – se vain viivyttää heidän piinaansa. Aivan kuten niiden vanhempien tapauksessa, jotka varmistavat, ettei heidän lapsensa koskaan kärsi tai kaadu. Se saa aikaan upean lapsuuden, epämukavan perhedynamiikan tuon lapsuuden aikana ja hämmästyttävän erillisen/ulkopuolisen aikuisuuden tuolle lapselle.

Niin on nyt. Ette voi ottaa pois toisten tuskaa ja kärsimystä ehkäisemättä tai lopettamatta heidän kasvuaan. He selviytyvät. Todellisuudessa he kukoistavat lopulta siitä huolimatta, että he huutavat vastakkaista. Muistatteko, kun yrititte opettaa lastanne keräämään lelunsa? Se oli suurta tuskaa kiukkukiljahdusten kera: "En osaa. Se on liian vaikeaa. EI", kunnes monet teistä vain tekivät sen lapsensa puolesta – mikä johti vielä suurempaan kiljumiseen seuraavalla kerralla.

Ette voi kantaa ketään tämän vaiheen yli. Voitte vain esitellä itserakkautta siinä toivossa, että hän huomaa ja matkii. Ei ole teidän roolinne palata niiden luo, jotka eivät – ja yrittää säteillä valoanne kirkkaammin. Roolinanne on säteillä valoanne vain niille, jotka haluavat nähdä.

Ja säteilette valoanne sillä ilolla, jota ilmaisette, tunnette ja esittelette maailmassanne. Ette enää pelasta Maata tai valmistele sitä tähän ihmeelliseen siirtymään. Olette Maan majakoita, joilla ei ole tarvetta tai energiaa kerätä Maan leluja. Se oli rooli, jonka täytitte, ennen kuin käynnistitte siirtymänne tässä elämässä. Kulkekaa ilossa. Eläkää ilossa toisten ahdistuksesta huolimatta.

Tuo rooli on teille vaikea aluksi, aivan kuten alkaessanne opettaa lastanne keräämään lelunsa. Mutta jos jatkatte heidän lelujensa keräämistä, teillä ei ole energiaa olla se majakka, joka olette nyt. Ilossa eläminen ja tuon ilon ilmaiseminen tekevät enemmän maaolentojen hyväksi kuin mikään huolehtiminen, jonka voitte kuvitella. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.