SINÄ KAUNISTELEMATTA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
11.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Teidän jotka tunnette olevanne oikeassa, täytyy tehdä toisista väärässä olevia. Niinpä jotkut teistä sättivät niitä, jotka tuntevat tarvetta kasvomaskiin tai muuhun varusteeseen tänä COVID-19-aikana. Toiset ovat varmoja, että ne joilla ei ole kasvomaskia, asettavat kaikki vaaraan.

Olette unohtaneet sen, että te olette universumi itsessänne. Teidän tehtävänne ei ole muuttaa toisia tai saada heitä ajattelemaan ja toimimaan niin, kuin te. Ajatelkaa niitä teinibileitä, joissa teidän täytyi päättää, mitä olitte valmis tekemään osoittaaksenne, että olitte yksi heistä – juominen, tupakointi, seksi, huumeet. Vaihtoehtoja joille altistuitte, mutta joihin ette välttämättä halunneet mukautua. Niin on nyt. Teillä on valintoja, jotka perustuvat teidän tarpeisiinne ja arvoihinne. Oletteko valmis tekemään myönnytyksiä noihin arvoihin, koska muut käskevät teitä tekemään niin? Vai otatteko etäisyyttä 3D-pitäisi-asioihin?

Tässä vaiheessa on enemmän kyse siitä, kuka olette, kuin vaarasta – tai oikeassa tai väärässä olemisesta. Sillä tosiaankin, ne jotka teistä haluavat lähteä Maasta, lähtevät. Ne jotka eivät halua lähteä, eivät lähde. Ja ne jotka haluavat kokea jonkin terveysongelman, koska se on helpompaa kuin tunnetuskan tarkasteleminen, kokevat. Ja ne jotka eivät halua, eivät koe.

Olette kokemassa siirtymisen 3D-pitäisi-asioista 3D-voimien ja -kykyjen yli. Sisäisen äänenne generoimiin voimiin. Toimitte niin, kuin teidän tarvitsee, jos kuuntelette sisäistä ääntänne. Jos ette kuuntele, huomaatte huitovanne, kun hyppäätte toiminnasta toiseen aina, kun voimakkain 3D-ääni julistaa tämän tai tuon oikeaksi reaktioksi.

Te olette te, omien tarpeidenne ja kiinnostustenne kera. Tarpeiden ja kiinnostusten joilla on vähän tekemistä kenenkään muun olennon kanssa. Niin se on, että olette saavuttaneet suuren vedenjakajan.

Merkitseekö se, että jokainen joka ei käytä maskia, sairastuu? Ei yhtään sen enempää, kuin jokainen joka harrastaa suojaamatonta seksiä, tulee raskaaksi tai sairaaksi. Teidän valintanne on teidän valintanne syystä. Vaikka ette välttämättä ymmärtäisi tuota syytä, tiedätte, että se on oikein.

Jos käytätte maskia yhtenä päivänä, koska ystävänne sanoo, että teidän pitäisi, mutta ette käytä seuraavana päivänä, koska joku kertoo teille, ettei se ole tarpeellista, tiedätte jatkavanne 3D-toimia. Mutta jos teitä huvittaa käyttää maskia yhtenä päivänä, muttei seuraavana, ilman toisten lupaa tai kommentointia, tiedätte seuraavanne sisäistä ääntänne.

Aivan kuten minkä tahansa teon tai ajatuksen kohdalla, ei ole oikeita tai vääriä, pelkästään te tutkimassa toimia niissä puitteissa, joissa haluatte tutkia. Kenties haluatte tulla sairaaksi tai pysyä terveenä jostain syystä. Mikään sairaus ei ole 100 % tappava. Mutta toisaalta, jos haluatte kokea sairauden lähtemättä Maasta, kenties haluaisitte löytää syyn. Niin on minkä tahansa toimen tai reaktion osalta, mukaan luettuna turvallisuus, vuorovaikutus toisten kanssa, vapaus olla jne.

Tämä on aika löytää, kuka olette ja miksi. Aivan kuten teitte ensimmäisissä merkittävissä teinibileissänne. Ja aivan kuten minkä tahansa asian kokeileminen, jota mainostettiin noissa bileissä, ei varmistanut, että kokisitte samaa loppuelämänne, niin on nyt. Erona on, että luultavasti teitte päätöksenne noissa teinibileissä sen perusteella, mitä teidän täytyi tehdä pysyäksenne osana tuota suosittua ryhmää.

Teet nyt päätöksiä sisäisen äänesi perusteella, millä on vähän tekemistä sosiaalisen hyväksynnän kanssa. Se olet sinä – kaunistelematon sinä. Ei kuka sinun pitäisi tai kuka haluaisit olla, vaan kuka sinä olet.

COVID-19 näyttää tämän. Sillä jos huomaat toisten häilyvän tämän tai tuon mediaraportin mukaan, he ovat hyvin samanlaisia kuin 3D-teini. Mutta jos he tekevät niin, koska se tuntuu oikealta heidän sisällään, he ovat uudessa.

Ei ole mitään kumoavia oikeus- tai suosiosääntöjä. Olet vain sinä. Niinpä sinun on aika toimia niin, kuin haluat.

Kuten olemme sanoneet aiemmin, on melkein, kuin palaisit vauva- tai pikkulapsiaikaasi. Sinä olet sinä huolimatta siitä, kuka muut haluaisivat sinun olevan. Sinä itket, naurat, kikatat, tutkit, mutristelet ja sanot, mitä lystäät. Se olet sinä kaunistelematta.

Niin se on, että löydät uuden sinun yllätyksen kera, sillä siitä on vuosikymmeniä, kun olet uskaltanut olla sinä. Tuo ajatus saattaa olla pelottava, sillä sinulla ei ole aavistustakaan, onko uusi sinä kenenkään hyväksymä. Kun olit pikku lapsi, et välittänyt, sillä tiesit, että se mitä teit ja sanoit, oli oikein sinulle. Niin on nyt.

Salli itsesi unohtaa sosiaalinen koulutuksesi ja palata aitoon sinuun. Siitä tässä vaiheessa on kyse. Ei sääntöjä. Ei pitäisi-asioita. Ei häpeää. Ei syyllisyyttä. Vain sinä. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.