TRAUMAENERGIA JA MUSTAT TUNNEAUKOT

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
11.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tunnepyörrettä voi olla hyvin vaikea hallita, koska prosessoimme energiaa tunnekehon kautta ja kun se on poissa tasapainosta, meitä viedään kummallisiin suuntiin – takaisin menneisyyteen, katumusmaille, suruun ja murheeseen ja voimakkaisiin tunteisiin, joiden lähdettä emme muista, mutta jotka ovat silti tuskallisia. Meidän täytyy oppia, mikä aiheuttaa tämän tunnetsunamin ja miten käsittelemme sen, jotta pystymme kontrolloimaan, miten käytämme energiaa ja luomme energialla. Ja oppia, mitä tapahtuu, kun meidät imaistaan synkkiin tunnepyörteisiin, joita kutsun "mustiksi tunneaukoiksi", jotka vievät meiltä ilon, mielenrauhan ja sydämen rauhan. Tämä on viikon podcastin ja uutiskirjeen aihe.

Meillä pitäisi olla kyltti varoittamassa siitä, kun olemme aktivoimassa muistia tunneaukkoja – niin kuin robotti "Lost in Space" -televisiosarjassa (1960-luvulta), joka heilutti käsiään ja sanoi: "Vaara, Will Robinson", kun vaara lähestyi. Seuraavaksi paras tapa on ymmärtää, mitä mustat tunneaukot ovat, mikä niitä aiheuttaa ja miten voimme välttää tulemasta vedetyksi niihin.

Oletko koskaan vain istuskellut omissa oloissasi, ja sitten saat puhelun tai tekstarin, joka heittää sinut tunnesyöksykierteeseen? Yhtäkkiä elämäsi jonka luulit olevan hyvin vielä hetki sitten, käykin tunneylikierroksilla ja olet niin tolaltasi, vihainen, epätietoinen tai surullinen, että joudut negatiiviseen tunnemasennukseen. Tai kuuntelet radiota ja siellä soi laulu, joka muistuttaa sinua ensimmäisestä sydänsurustasi, ja itket päivätolkulla?

Mitä juuri tapahtui? Tunne-energiasi laitettiin liikkeelle, koska muodostettiin yhteys mustaan tunneaukkoon, joka hämmensi esiin energiaansa ja sinut singottiin syöksykierteeseen. Nyt sinun täytyy löytää tuon mustan tunneaukon lähde, parantaa se ja päästää siitä irti, jotta voit tuoda sisään uusia energioita.

Mustat tunneaukot eivät ole – vastoin kuin ehkä luulet – paikkoja, joissa meillä ei ole tunne-energiaa. Ne ovat tunnekehossamme paikkoja, joissa meillä on – muistien aukkojen tapaan universumissa – keskittymä hyvin tiheää energiaa, varasto joka sisältää kaikki parantumattomat tunnetraumamme, jotka ovat sieluhaavojamme.

Tuskallisimmat tunnemuistomme – nykyisessä ja aiemmissa elämissä – ovat suurimpia mustia tunneaukkojamme, ja ne ovat tiheän ja negatiivisen energian suura voima. Ja niin kuin mustat aukot avaruudessa, ne tyhjentävät energiaa kaikesta elämässämme. Ne voivat muuttaa parhaat aikamme surullisiksi tapahtumiksi, koska ne ovat jatkuva muistutus tuskallisesta menneisyydestä. Ja niillä on voimakkaita laukaisimia, jotka voi helposti aktivoida mitä pienin tapahtuma tai tilanne.

Mustat tunneaukot toimivat kahdella tavalla: ne imevät energiaa, kun yritämme löytää vastalääkkeen tuntemallemme tuskalle, ja ne muuttavat energiakehoamme niin, että koko energiamme peilaa niiden energiaa. Mitä suurempi trauma, sitä enemmän meihin vaikuttaa mustien tunneaukkojemme värähtelytaajuus. Ajattele jättimäistä pölynimuria, joka imee kaiken ilon, rauhan ja hyvät asiat elämästäsi. Luotko tuon imurin, jottei sinulla ole vaaraa pettyä, jos asiat eivät toimi sinulla? Mustan tunneaukon trauma perustuu menneisiin kokemuksiimme, joten sen pohja on faktassa ja totuudessa.

Miten tiedät, että sinulla on musta tunneaukko?

1. Sinut laukaisee helposti mikä tahansa, mikä tuo esiin tuon tunteen.

2. Yrität kovasti välttää vuorovaikutusta, joka viittaa tähän tunnetraumaan.

3. Sinusta tuntuu voimattomalta ja avuttomalta, kun tämä tapahtuu – jopa siinä määrin, että erkanet energiakentästäsi silloin.

4. Sinut viedään välittömästi menneisyyteen ja niihin kokemuksin, jotka loivat tämän trauman.

5. Sinulla saattaa olla myös hämärä muisto tästä traumasta, koska se on ollut osa elämänkokemustasi elämien ajan, mutta sinulle ei ole selvää, mitä se on. Tiedät vain, että pelkäät tuota tunnetta, vältät sitä tai erkanet energiakentästäsi, kun se tapahtuu.

Ja ne ovat myös paikkoja, joita yritämme täyttää, kun kurkotamme uusia suhteita kohti ja etsimme ihmisiä, jotka rakastavat meitä. Toivomme, että he täyttävät tuon mustan tunneaukkomme, mutta kuten olet luultavasti kokenut, he tekevät tuosta aukosta vain suuremman, koska he eivät voi antaa meille mitään, mitä meillä ei ole jo sisällämme.

Miten tämä toimii? Kuvittele, että sinulla on suhdehistoria, johon sisältyy sen käsitteleminen, että joku luotettu ihmisesi petti luottamuksesi. Pettämiseen liittyvä trauma luo mustan tunneaukon, joka aiheuttaa luottamusongelmia ja pettämisenpelkoa joka tilanteessa. Mutta sinua myös vedetään ihmisten luo, jotka pettävät sinut, koska haluat parantaa tämän ja yrität tehdä sen jonkun kanssa, joka kykenee pettämään sinut. Toistat tätä käyttäytymistapaa, kunnes päätät tehdä oman parantumistyösi itse, ennen kuin ryhdyt suhteeseen.

Vastaanotamme ja prosessoimme universaalia energiaa tunnekehomme kautta, ja liikutamme energiaa koko ajan. Mutta mustat tunneaukot ovat jatkuva muistutus siitä tuskasta, jota voimme kokea, kun otamme tunneriskejä tai avaamme sydämemme rakkauden mahdollisuudelle. Niinpä luomme energeettisen mukavuusalueen ja liikutamme energiaa pieninä määrinä ja samassa värähtelytaajuudessa, tavallisesti mustien tunneaukkojemme energian ympärillä.

Silloin kun meidän täytyy tehdä iso muutos ja transformoida vanha tunne-energiamme, mikä merkitsee sen tunnustamista ja sen tietoista ja tarkoituksellista vapauttamista energiakehostamme, jotta uusi energia voi ottaa sen paikan, jonkin täytyy saada huomiomme.

Siis luomme elämään tapahtuman, joka sallii meidän nähdä, missä rajoitamme energialiikettämme ja mikä energia vaatii merkittävää moniulotteista liikuttamista, pikkuruisen ja mukavan siirtämisen sijasta. Ja silloin kun meidän täytyy muuttaa mustien tunneaukkojemme energiaa, tulee vaikeasti sivuutettavia muistutuksia tavoilla, jotka laukaisevat kaikki aspektit. Mutta kun pyydämme transformaatiota, saamme sen, mitä tarvitsemme käynnistämään muutosliikkeen. Nyt meidän täytyy vain toteuttaa tuo muutos elämässämme.

Tässä kohtaa joko kestämme tai annamme periksi, ja meidän täytyy olla valmis luottamaan, ettemme epäonnistu, jos yritämme nousta siihen iloon, rauhaan, rakkauteen ja yltäkylläisyyteen, jota haluamme elämäämme. Mustat tunneaukkomme kuluttavat meitä ja luovat voimakkaan negatiivisen värähtelyn, joka vaikuttaa koko energiaamme. Niistä irtipäästäminen sallii tyydyttävämpää energiaa tulla energiakenttämme ja integroitua elämäämme.

Tämä on todella tärkeää, koska mustan tunneaukkomme energia on niin tiheää, että se leviää elämämme joka osaan. Se ei keskity vain yhdelle alueelle. Jos sinulla on luottamusongelmia, et luota kehenkään ja samaan aikaan annat luottamuksesi epäluotettaville ihmisille yrittäessäsi parantaa tämän tunteen.

Jos tämä on merkillepantavampaa sinulla nyt, tiedä näin olevan, koska meillä on niin korkean värähtelytaajuuden energialatauksia, että kaikki negatiivinen energiamme laukaistaan ja meidän täytyy olla valmis päästämään siitä irti ja tehdä tilaa korkeammalle värähtelylle. Tämä on tärkeä osa ylösnousemusmatkaamme, ja halukkuus tehdä tämän tason parantumista, puhdistumista, irtipäästämistä ja transformoitumista on rohkea askel siihen suuntaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.