KIINNOSTUSALUEIDEN LÖYTÄMINEN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

10.4.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Uusia energioita leijuu ympäriinsä. Taas kerran teistä tuntuu ehkä vähän epämääräiseltä tai sumuiselta, sillä nämä energiat luultavasti saavat teidät hyppimään ulottuvuuksien välillä tavoilla, joita ette ole vielä kokeneet – ajelehditte uusiin tunteisiin ja fyysisiin kykyihin ja niistä pois.

Monet väittävät näin olevan astrologisten tapahtumien vuoksi, vaikka astrologiset merkit liittyvät enimmäkseen 3D:ssä oleviin ja niillä on vähän tekemistä teidän kanssanne.

Epämääräisyys on muutos uudessa olemuksessanne, sillä mikään ei ole riittävästi vakiintunut, jotta toiset voisivat julistaa, miten reagoitte.

Ette aina ymmärrä itse uusia toimianne – miten siis toiset voivat ennustaa, miten tai miksi te reagoitte? Tämä ei tarkoita, etteivät toiset voi aistia suuntavaihtoehtojanne, mutta heidän täytyy käydä läpi samanlaisia energioita, jotta he voivat ymmärtää, mitä he tuntevat tai "lukevat" teistä.

Olette uusi ihminen. Usein unohdatte sen. Niin se on, että palaatte vanhaan toimintaan odottaen konkreettisia tuloksia, huomataksenne vain, ettei tällä kertaa ole konkreettisia tuloksia.

Kukaan ei voi kertoa teille, mitä tulevaisuudessanne on – edes te – sillä muututte päivittäin. Ette ehkä rekisteröi tänään sitä, mikä oli teille tärkeää eilen. Olette todellakin uusi ihminen.

Mutta miksi unelmanne muuttuvat päivittäin? Miten voitte luoda unelmanne, jos ne ovat huomenna erilaiset?

Löydätte nyt, miksi ette luoneet unelmianne muutama kuukausi sitten, kun teitä kannustettiin tekemään niin. Kenties tämä selitys vaikuttaa savuverholta unelmienne toteutumattomuudelle. Syvällä sisällänne kuitenkin tiesitte, että kehityitte liian nopeasti ja monimuotoisesti luodaksenne unelmanne tuolloin.

Vaikka on yleinen filosofia, että luotte jonkin unelman ja sitten muutatte sitä muuttuessanne, teillä oli riittävä henkilökohtainen ennakkoaavistus tietääksenne, että aloitettuanne luomisketjun keskittyisitte siihen ja suurimmaksi osaksi sivuuttaisitte sisäisen kasvunne.

Ne joilla on syvää tietoa itsestään ja tästä siirtymästä päättivät odottaa unelmiensa luomista, kunnes he olivat enemmän asettuneet uuteen olemukseensa.

Niin se on, että havaitsette uuden olemuksenne valitsevan eri luomiskohteita päivittäin. Ja odotatte kärsivällisesti, kunnes uusi "sinä" vakiintuu, mikä ei ole mahdollista muutamaan viikkoon.

Nimittäin hyväksytte uusia energioita päivittäin, kun päätätte olemuksessanne, mitkä energiat ovat tarkoituksenmukaisia uudelle "sinulle" ja mitkä eivät.

Luultavasti teillä on myös vaikeuksia hetkestä toiseen päättää, mikä antaa teille iloa, ja tämä luo levottomuutta ja kyvyttömyyttä ilmaista sanoin, kuka olette ja mitä haluatte.

Tämä päättämättömyys on lyhytaikaista, mutta intensiivistä, kun yhdistätte epämääräisyytenne jatkuvasti muuttuvaan tilanteeseen siitä, kuka olette.

Kenties tämä ajatus näyttää pelottavalta. Älkää hermoilko, sillä olemuksenne yhdistää ne asiat, jotka ovat eniten "sinä", kun on aika tehdä se. Mutta muutama seuraava päivä ovat kuin lapsi karkkikapassa, jolla on rajallisesti rahaa käytettävänä. "Haluan suklaata. Ei. Haluan jäätelöä. Ei. Tuon vuokaleivoksen." Ja näin on, kunnes vakiinnutte vähän.

Valitsette lopulta ne asiat, jotka sopivat parhaiten teille ja uuteen sinä-rooliinne. Mutta tuollaiset valinnat eivät ole välittömiä, mikä luo hämmennystä ja kenties tyytymättömyyttä sisällenne.

Tämä hämmennys on lyhytaikaista ja siinä on kyse henkilökohtaisten vaihtoehtojenne oivaltamisesta enemmän. Nimittäin toivomme, että tutkisitte uuden "sinun" vaihtoehtoja vähän enemmän, kuin olette tutkineet. Niin se on, että me universumeissa olemme sisällyttäneet tutkimisenergioita ajankohtaiseen energiasekoitukseen ja kannustamme teitä tuntemaan, kuin olisitte tuo lapsi karkkikaupassa.

Tutkitte uusia maailmoja ja ideoita sekä valve- että unitilassanne, kertoen itselleen: "Haluan vähän tätä, hiukan tuota ja nokareen tuota tuolla." Tämä sallii teidän luoda täydellisen uuden "sinän", jota halusitte ennen tulemistanne Maahan tässä elämässä.

Merkitseekö tämä, että teillä on täydellinen 5D- tai korkeampi olemus tämän energiavirran jälkeen? Ei, vaan tiedätte, minkä suunnan haluatte valita ja mitkä unelmat toteuttavat tuon suunnan tällä erää.

Se on vähän kuin collegen opintosuunnan päättäminen. Tulokkaana altistutte monille kursseille, jotka eivät välttämättä kiinnosta teitä. Jossain kohtaa collegevuosienne aikana päätätte opintojen pääalueen. Ja valmistumisen jälkeen määrittelette selkeämmin ne työpaikat ja toiminnat, jotka tyydyttävät tarpeenne ja kiinnostuksenne.

Valitsette nyt collegen opintoaluetta. Vaikkette käyttäisi täysin noita kiinnostuksenaiheita tulevaisuudessa, keskitytte niihin nyt, sillä ne vastaavat johonkin tarpeeseen olemuksessanne.

Niin se on, että vaikka tuntuu ehkä siltä, että hypitte kiinnostuksesta tai ilosta toiseen, sallikaa se luodessanne pääopintokiinnostustanne. Nimittäin tämän vaiheen ollessa ohi, valitsette ne asiat, joita tarvitaan tunteaksenne täysin uuden "sinän". Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.