EN OTA SITÄ ENÄÄ!

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

10.10.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monet teistä tuntevat syvää vihaa. Vihaa koska ette ole vielä luoneet, mitä haluatte. Vihaa poliitikkoja kohtaan. Vihaa Maan purkautumista kohtaan. Vihaa niitä ihmisiä kohtaan, jotka eivät salli teidän olla oma itsenne. Ja vihaa vihaa kohtaan.

Uskoitte, että olette siirtyneet jo syvän vihan yli – että maailmanne olisi iloisen onnellinen. Kuitenkin olette vihainen hyvin monista elämänne osista.

Tässä vihassa on kyse siitä, mitä teillä ei ole. Vaikka tällainen ajatus on itsekäs 3D-termeillä, tässä te olette.

Tuollainen viha on yksi itsensä rakastamisen osa, sillä siinä on enemmän kyse kaikesta siitä, mitä hyväksyitte tai ette hyväksyneet itsellenne entisissä elämissä, kuin siitä mitä tapahtuu nykyelämässänne. Kaikki nuo loukkaukset joilla kielsitte itsenne, tulevat pintaan niin, että nyt jokin sellainen joka tavallisesti ei olisi vaivannut teitä, vaatii nyt tuntien, kenties päivien vihaisuutta.

Kaikki on hyvin, sillä tuo viha indikoi, että hyväksytte itsenne oikeasti. Tietysti tällainen ajatus vaikuttaa intuition vastaiselta, sillä missä ilo on?

Vaikka ilo on tavoitteenne, se voidaan saavuttaa vain itserakkaudella. Niin se on, että puhdistatte noita osia, jotka liittyvät itsepetokseen ja jotka olette laittaneet syvälle sisäänne kautta aionien.

Viha tasapainottaa itsenne kieltämisen maa-aioneitanne.

Salli itsesi tuntea tämä viha – se ei ole paha asia tai paluu 3D:hen. Vihasi indikoi vain, että itserakkaudesta on tullut prioriteettisi.

Miten moni teistä elämöi – koska olette vihainen – ettei tämä ole sitä elämää, jota odotitte. "Missä iloni on? Mitä hauskaa vihassa on?"

Saavutatte ilonne, mutta ette, jos pidätte itserakkauttanne sen arvottomuuden panttivankina, jonka olette sulloneet maaolemukseenne aioneita.

Hyväksyäksenne ilonne ja itserakkautenne, teidän täytyy kunnioittaa ja arvostaa itseänne täysin. Niin se on, että heitätte pois ne osat syvältä sisältänne, jotka sallivat teidän tuntea arvottomuutta palkkioiden tai itserakkauden saamiseen.

Kenties tämä karuselli todellisen arvonne löytämiseen näyttää väärältä. Eikö pitäisi olla hyvä noita, joka heilauttaa taikasauvaa, jotta teidän ei tarvitse tuntea tätä syvää vihaa? Eikö olisi helpompaa rakastaa itseänne?

Muistakaa, että ne vaiheet jotka käytte läpi itsenne rakastamisessa – ja tässä siirtymässä – ovat massatapahtumia. Te ryhmänä määrittelitte tämän siirtymän suunnan, aikapuitteet ja tuloksen. Toimintaohjeenne oli siirtää Maa 5D:hen tai sen yli. Se miten saavutitte tuon tavoitteen, riippui täysin teistä ja ryhmästänne.

Massana päätitte, että fyysinen olemuksenne ei kestäisi tätä vaihetta, ennen kuin muutaman viime viikon itserakkausenergiat olivat pommittaneet olemustanne ja kaikkia muita, jotka ovat avoimia sisäistämään ne.

Sen tuloksena Maa ja maaolennot ovat hyvin erilaisia kuin pelkästään viisi, kuusi viikkoa sitten. Toiset teidän ohellanne julistavat vapautensa niistä, jotka haluavat kontrolloida heitä, pelkoenergioista jotka ovat leijuneet Maan ympärillä aioneita – kaikesta mikä pysäyttää heidän unelmansa tai suuntansa.

Teistä on nopeasti tulossa osa maanalaista, sisäistä vallankumousta: "En aio ottaa sitä enää. Tämä maahistorian osa on valmis, uusi luku alkaa, ja minä olen osa tuota uutta lukua."

Niin se on, että havaitsette suurempaa ja suurempaa jakautumista niiden välillä, jotka hyväksyvät itserakkauden, ja niiden jotka pelkäävät sitä.

Tämä on osa ajankohtaista vihaanne. "Miten he voivat olla näkemättä, että he ovat riittävän voimakkaita olemaan vaatimatta johtajaa ja että he voivat luoda maailmansa sen uuden Maan energioissa, joka on suurempi ja parempi kuin mikään, minkä joku heidän ulkopuolellaan voi luvata tai luoda?

Nämä ajatukset eivät vaadi teitä lähtemään kodistanne, suhteestanne, työpaikastanne tai yhteisöstänne. Sen sijaan nämä ajatukset ovat kutsu uudelle olemuksellenne uskaltaa olla. Niin se on, että teistä tulee riittävän vihainen sanoaksenne ITSELLENNE: "En aio ottaa sitä enää."

Odottakaa monenlaista odottamatonta vuorovaikutusta.

Olette uusi olento, joka löytää, miten todella kykenevä olette, puhdistamalla nuo arvottomuusosat, jotka olette kätkeneet itseltänne aioneita.

Mutta teiltä on vielä löytämättä vihaa parempi tapa puhdistaa noita asioita. Ne jotka seuraavat, puhdistavat itsearvostuksen puutteensa helpommin ja nopeammin teidän vuoksenne.

Olette rohkeita partionjohtajia, jotka hämmästyttävät kaikki – myös itsensä. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.