SYYSKUUN 2020 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
1.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tiesimme, että 2020 olisi merkityksellinen vuosi, koska se alkoi historiallisella ja harvinaisella Saturnuksen ja Pluton yhtymällä Kauriissa. Vaikka tätä aspektia ei ole ollut sitten vuoden 1516 ja odotimme tulevan joitain tärkeitä tapahtumia, en usko, että tiesimme, miten paljon tapahtuisi. Tai miten kummallinen, outo ja omituinen tästä vuodesta tulisi.

Ja nyt kun olemme kokeneet tämän vuoden kaaosta tähän saakka ja olemme heränneet uusiin totuuksiin, voimme alkaa kerätä todellisuutemme sirpaleita ja miettiä, miten haluamme rakentaa elämämme uudelleen uudessa toimintamallissa. Olemme nähneet totuuden 3D:stä, kaaoksesta, anarkiasta ja pelosta ja olemme päättäneet, että haluamme elää tällä tavalla tai emme halua. Syyskuussa meillä on tilaisuus kerätä hajonneen todellisuutemme jäänteet ja tehdä uudelleenjärjestelyä, -harkintaa, -prosessointia ja -jäsentelyä ja päättää, miltä haluamme elämämme näyttävän.

Meitä auttaa kirkas täysikuu 2.9., jolla on vahva aspekti monenkirjavaan, energiseen ja "yllätys hetkessä" Uranukseen, ja voimakas uusikuu 17.9. Neitsyessä, joka maadoittaa Saturnuksen ja Pluton yhtymän energian hyödyllisemmällä tavalla. Ja koko viikon on melko epävakaata energiaa Marsin, Venuksen, Saturnuksen ja Pluton myötä. Parasta varautua vaikeuksiin ja kiinnittää turvavyöt.

Mainitsen aina kuukauden avainsanat, jotka parhaiten kuvaavat sen energiaa. Syyskuussa on useita, ja ne kaikki keskittyvät uudelleenrakentamisen ympärille. Joillakin tämä saattaa olla elämänsä täydellistä uudelleenrakentamista, kun se on hajonnut perustaa myöten. Toisilla se voi olla vain pieniä muutoksia eri asioissa, mikä siirtää heitä uusiin suuntiin. Tee uudelleen, kunnosta, korjaa tai jäsentele uudelleen – mutta älä toista (ellet ajattele sen olevan tarpeellista). Riippumatta siitä, missä kohtaa olet elämässäsi, ole luottavainen, koska apua ja edistymistä on tulossa.

Vuodesta 2012 olen kirjoittanut, että parantumispolku on vain matkamme yksi aspekti. Vaikka se on tärkeä aspekti, jäämme jumiin parannuskiertoon, jos emme tee parannusta kunnolla. Meidän täytyy saattaa parantuminen eheydeksi ja sitten yhdenmukaisuudeksi. Kaiken tämän sitoo yhteen toiminta, mutta ei "saakaa minut pois tästä mahdollisimman nopeasti" -toiminta.

Tämä on inspiroitunutta ja tarkoituksellista toimintaa, jossa on tavoitteita ja päämääriä – kuvitellen uuden todellisuuden, luoden energia-astian sille ja sitten kiinnittäen huomiota, miten olemme harmoniassa näiden uusien energioiden kanssa ja voimme integroida ne. On liian helppoa haluta välitön versio parantumisesta ja tavoitella sitä – saamme sen sijaan hitaasti hautuvan version. Kuten sanon, voit olla maailman nopein kakkutaikinan sekoittajan, mutta sinun täytyy silti laittaa kakku uuniin kypsymään noin 20 minuutiksi. Puolikypsät kakut eivät ole kovin herkullisia.

Syyskuun uudelleenrakennustehtävä on kutsu toimintaan, mutta tämä on tarkoituksellista ja energiavetoista toimintaa. Minkä energiataajuuden haluamme ruumiillistaa? Millaisilta energiarajamme näyttävät? Säilytämmekö energiaitsenäisyyden elämämme joka alueella? Tähän meidän täytyy fokusoitua, ja voimme saavuttaa tyyneyden myös tässä kaaoksessa, rauhan hämmennyksen keskellä ja ilon tuskan ympäröidessä meitä, silloin kun emme vaihda energiaitsenäisyyttämme nopeaan ratkaisuun tai haluun paeta.

Syyskuussa on monia aspekteja, joista puhua. Meillä on edelleen Mars Oinaassa, ja se alkaa perääntyä 9.9., mutta on ollut perääntymisvarjossa jo 26.7. saakka. Kuljemme vanhalla maaperällä ja energisoimme energiaamme uudelleen – täydellistä syyskuun teemoihin – marraskuun puoliväliin saakka, jolloin perääntyminen loppuu. Tänä aikana meillä on kaksi jaksoa Marsin neliötä Saturnus-Plutoon, ja olemme nauttineet siitä jo kuluneet kaksi viikkoa (ne olivat rankkoja). Mutta ensimmäinen ohitus on perääntymisjaksossa tavallisesti vaikein, joten olemme selvillä vesillä siinä. Ohitukset syyskuussa ja joulukuussa auttavat lujittamaan sitä työtä, jota olemme jo tehneet maaliskuusta 2020 saakka, jolloin Mars kosketti Saturnuksen ja Pluton yhtymää Kauriissa.

Ja yleisesti syyskuun 2020 energia on hyvin maadoittunutta ja vakaata. 2020 on 4-vuosi, ja 4 edustaa loppuunsaattamista, vakautta ja maadoittumista. Tämä on tilaisuutemme tehostaa "Tule 360:ksi" -olemistamme, saattaa täysin loppuun parannuskiertomme ja mennä parantumisesta eheyteen ja yhdenmukaisuuteen. Ja syyskuu on myös 4-kuukausi: 9+2020=13, joka on 4.

Siis 4-vuoden vakautta tuetaan 4-kuukaudessa – tuplavakaus, tuplasti hauskaa. Vakavasti sanottuna, meitä tuetaan täysin omassa halussamme turvallisuuden ja varmuuden toteuttamiseen, mikä on ensisijaisesti harkinnassa, silloin kun tehdään jotain muutosta. Jos opiskelet "Soul Energy Alignment Mentorship" -ohjelmassani, tiedät, miksi tämä on totta ja miksi käytämme niin paljon aikaa tähän kysymykseen. Se on tärkein yksittäinen syy, miksi emme tee muutoksia, miksi sabotoimme kasvuamme ja viivytämme transformaatiotamme.

Katsotaanpa kuukauden joitain aspekteja yksityiskohtaisesti. Meillä on 2.9. täysikuu, joka antaa meille voimakasta energiaa aloittamaan uudelleenrakennuskuukautemme. On aina hyvä rakentaa vakaalle, tasaiselle ja hyvin tuetulle perustalle. Luulen, että myös yllätyksiä tuovan Uranus-aspektin kanssa, löydämme tulevina viikkoina resursseja ja tukea, joiden varaamme emme ole laskeneet. Jotkut yllätykset ovat hyviä ja erittäin tervetulleita.

Merkurius on perääntymisvarjossaan 11.9. alkaen ja valmistautuu varsinaiseen perääntymiseensä lokakuussa. Siis kun rakennamme todellisuuttamme uudelleen, saamme apua Merkuriukselta varmistamaan, että pysymme ihanteissamme ja arvoissamme emmekä joudu sivuraiteille. Ja 11.9. alkaen jokainen planeetta, Venusta lukuun ottamatta, on jonkinlaisessa perääntymisvaiheessa (Aurinko ja Kuu eivät koskaan peräänny).

Neitsyen uusikuu 17.9. on yksi Saturnuksen ja Pluton yhtymän maadoittava aspekti, jonka luulen tuntuvan paremmalta kuin ne kovat ja kaaosaspektit, joita meillä on ollut muutaman viime kuukauden. Maamerkkinä Neitsyt täydentää Kauriin maaenergiaa, mikä tuntuu paljon paremmalta kuin kiivas Mars-neliö, joka meillä oli elokuussa.

Ja kuukauden lopussa Venus kuninkaallisessa (ja kiihkeässä) Leijonassa on neliössä Saturnuksen ja Pluton yhtymään, joten valmistaudu kiukkupuuskiin, huonoihin fiiliksiin ja muihin kummallisiin tapahtumiin muiden kanssa, kun saattaa olla joitain "minun tavallani tai ei ollenkaan" -yhteenottoja heidän kanssaan. Tai saatat huomata, että olet "saanut tarpeeksesi" tietyistä ihmisistä ja tilanteista ja olet valmis kääntämään selkäsi niille. Muista, että kun rakennamme uudelleen, myös puramme, joten ota ne yhdessä, kun niitä tulee polullesi.

Tämä on hyvä kuukausi tehdä päätöksiä siitä, missä haluat olla elämässäsi – katsoa tulevaisuuteen ja ottaa nykyhetkessä askelia, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Kaikki toimii yhdessä, synergiassa, ja kaikki on yhteydessä. Yksityiskohdilla on paljon merkitystä, joten älä ole huomioimatta mitään kulkiessasi tämän uudelleenrakentamis-, uudistamis- ja uudelleentarkastelukuukauden läpi. Ja pysy energiapolullasi ja energiaitsenäisyydessäsi selkeiden aikomusten ja vahvojen energiarajojen kera sekä iloa sydämessäsi ja sielussasi.

Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.