ELOKUUN 2017 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

1.8.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Heinäkuun teema oli "energeettinen merkitys", ja kaikki mikä ei ollut linjassa elämämme energian kanssa ja antanut merkittävää panosta sen laajentumiselle – versus merkittävä vähentäminen – oli matkalla ulos. Tämä valmisteli meitä elokuuhun, joka laajentaa energeettisen merkityksen teemaa vielä lisää ja siirtää meitä lähemmäs ylösnousemuksemme tavoitetta – jumalainen yhdenmukaisuus – joka on vuoden 2017 teema. Kahden voimakkaan perääntymisen ja pimennyksen myötä, saatamme tuntea olevamme vähän pois kontrollista, kuin kääntyisimme kulmista kahdella pyörällä, mutta kaikki on jumalaisessa järjestyksessä ja ohjaamme edelleen autoa, kunhan muistamme pitää transformaation liikkeessä eteenpäin.

Elokuun pimennykset ja perääntymiset ovat hyvin yhteydessä keskenään, koska ne toistavat merkkejä ja asteita. Esimerkiksi Uranus alkaa perääntyä Oinaan 29 asteessa, kun Merkuriuksen perääntymisen varjojakso alkaa Leijonan 28 asteesta ja päättyy 4.9. Leijonan 28 asteeseen, mikä on myös elokuun pimennyksen merkki ja asteluku 21.8. Elokuun pimennys 7.8. on Vesimiehen 15 asteessa, ja Mars joka on hyvin voimakas tässä kuussa, on Leijonan 15 asteessa, tarkassa oppositiossa, ja tuona päivänä Merkurius aloittaa perääntymisensä. Ja kuunsolmut ovat myös Vesimiehessä ja Leijonassa, mikä lisää energiaa näihin voimakkaisiin merkkeihin, jotka edustavat luovuutta ja yhteisöä. Vaikka julkkiskulttia on edistetty viimeiset 20 vuotta, haluamme nyt yhteisön, yhteistyötä ja yhteyttä.

Alatko nähdä kosmisen tanssin toiminnassa? Yksi asia jonka voimme muistaa elokuussa, on tanssimisen jatkaminen.

Elokuun kaksi pimennystä – 7.8. ja 21.8. – peilaavat täsmälleen merkiltään ja asteluvultaan pimennyksiä 8.8.98 ja 22.8.98. Mitä sinulle tapahtui silloin? Minä muistan sen erittäin pitkän ja vaikean jakson alkamisena elämässäni, jossa en tuntunut löytävän paikkaa sopiakseni maailmaan. Katselin "normaaleja" ihmisiä ja ihmettelin, miten he näyttivät elävän elämäänsä vaivattomasti, kun taas oma elämäni tuntui sinkoavan päättymättömään kaaos-, pelko- ja draamakuiluun. Tuon jakson aikana pyysin joka ilta Jumalaa "ottamaan minut kotiin", koska en pystynyt näkemään, miten elämäni olisi enää koskaan "normaalia", puhumattakaan onnellisesta ja menestyksekkäästä. Sen aikana loin myös ilmaismatkani Ranskaan, josta kerroin kirjassani "30 Days to Everyday Miracles".

Uskon, että silloin ensimmäinen ylösnousemusportaali avautui ja saimme ensimmäiset vilauksemme 5D-energiasta – mutta vain ne jotka olivat valmiita siihen – ja se teki elämästä tietysti vaikeaa. Olemme edistyneet paljon sen jälkeen, ja näemme sen tuloksia elokuussa. Mutta meidän täytyy pitää tuo 5D-energia maadoittuneena ja kasvamassa, joten pysy keskittyneenä siihen "rikkaaseen, onnelliseen ja menestyksekkääseen" elämään, jota haluat, ja ole tietoinen itsestäsi astiana 5D-energialle. Tee energia-astiastasi mahdollisimman suuri ja pidä energiasi korkealla, jotta voit vastaanottaa korkeimpia taajuuksia, joihin pystyt – tarvitsemme niitä.

Elokuussa tapahtuu paljon, ja käsittelen tässä vain perusasiat, alkaen Uranuksen ja Merkuriuksen perääntymisestä. Juuri kun Uranus osuu Oinaan viimeiseen asteeseen, se aloittaa perääntymisensä, joka kestää loppuvuoden, ja se alkaa kulkea eteenpäin vasta 1.1.2018. Se palaa takaisin perääntymisasteeseensa heinäkuussa 2016, joten odota loppuvuoden aikana toistoa kuluneista 12 kuukaudesta. Se on planeetta, joka hallitsee vallankumousta, yhteisöä, muutosta ja uusia ideoita. Muistatko koko USA:n presidentinvaalikaaoksen 2016? Saatamme lopultakin nähdä vähän totuutta kaiken sen rikollisen toiminnan taustalla, jota oli Demokraattien puoluekokouksessa vaaleihin liittyen.

Merkurius perääntyy Neitsyessä – yksi sen hallitsema merkki – ja tämä on mielenkiintoista, koska tämä perääntyminen asettaa Merkuriuksen Neitsyeen suuren Neitsyt-stelliumin aikana syyskuussa 2017, päiväntasauksen paikkeilla 21.9. Sekä Neptunuksen että Kheironin ollessa Kaloissa, Neitsyen vastamerkissä (ja uskon, että Kheironin pitäisi olla Neitsyen hallitsija), tämä korostaa sitä valon ja pimeyden välistä taistelua, jota koemme nyt. Sitä ei luultavasti pitäisi kutsua niin, koska se on pelkästään liikettä pelkästä 3D:stä 3D/5D-integrointiin ja olemme siinä nyt korviamme myöten.

Tämä Merkuriuksen perääntyminen ja syyskuun Neitsyt-stellium työntävät meidät näiden valintojen partaalle, ja saatamme yllättyä siitä, mitä ihmiset valitsevat itselleen. Muista olla ottamatta kenenkään valintoja henkilökohtaisesti, tekemättä oletuksia heidän käyttäytymisestään tai odottamatta mitään. Hyväksyntä on yksi vaikeimmista oppitunneistamme ja saatamme saada suuren oppitunnin siitä tässä ja seuraavassa kuussa.

Pimennys 7.8. Vesimiehen 15 asteessa on oppositiossa Marsiin, ja se koskettaa monia muita planeettoja sekä on toistoa pimennyksestä 8.8.1998. Jos muistat tuon ajan, mitä teit ja mitä elämässäsi tapahtui silloin? Voit saada tehdä uudestaan tai saada päätökseen sen, mitä sinulle tapahtui silloin. Minulle 1998 aloitti lomautuskierteeni yritysmaailmassa, ja minut lomautettiin kuusi kertaa kahdeksan vuoden aikana, viimeisen kerran ollessa heinäkuussa 2007. Mitä sinulle tapahtui? Tuon palapelin viimeiset palat voivat loksahtaa sinulla nyt paikoilleen. Ole avoin ihmeille ja muista antautua, mikä on sallimista ja vastaanottamista.

Pimennys 21.8. Leijonan 29 asteessa saa eniten huomiota, koska sen reitti ylittää Pohjois-Amerikan mantereen. Monet ihmiset matkustavat katsomaan pimennyksen tapahtumista. Kaikilla joilla on syntymäkartan Pluto Leijonan lopussa – tämä kattaa ne, jotka ovat syntyneet 1955–1962 paikkeilla ja joka on myös voimakkaan indigo-energian sukupolvi – tämä pimennys on syntymäkartan Pluton kohdalla, mikä merkitsee transformaatiota hyvin syvillä tasoilla.

Mielenkiintoista kyllä, se on syntymäkartan Pluton asteluvussa myös joillain hallituksen laitoksilla, kuten CIA ja FBI, ja valvonnalla, ihmistestauksella sekä natsien MK Ultra -energiakontrollointiteknologian laajentumisen alkamisella USA:ssa ja ympäri maailmaa. Ennustan, että elokuun 21. päivän pimennystä seuraavina kuukausina näemme rumia totuuksia näistä laitoksista ja niiden toiminnasta ja kenties myös niiden hyvin dramaattista hajoamista tai vallan vähenemistä. Niihinkin vaikuttavat 5D-energiat ja pimennysvaikutukset kestävät ainakin puoli vuotta.

Saturnus alkaa kulkea eteenpäin elokuun lopussa, mikä lopettaa sen pitkän, huhtikuussa alkaneen perääntymisen, ja asteluvussa jossa se oli 1.1.2017. Muista, että tämä vuosi alkoi samalla Merkuriuksen perääntymistoiminnalla kuin tammikuussa 2016, ja olemme toistaneet suurimman osan vuoden ensimmäisestä puoliskosta vuoden 2016 energiaa. Saturnuksen liikkuessa eteenpäin, voimme alkaa saada tuota liikevoimaa ja lakata toistamasta kuluneiden 18 kuukauden energioita ja syklejä.

Kuten sanoin äskettäisellä videolla 5D-energiasta, jonka voit katsoa YouTube-kanavallani tästä linkistä tai Facebook-sivultani tästä, 5D-energian isot tukipilarit on nyt maadoitettu Maan verkkoon. Saamme aikaan lisää vallan, hallinnan ja kontrolloinnin 3D-energiamallin hajoamista, ja se merkitsee lisää kaaosta, draamaa ja läpinäkyvyyttä. Kaikki mikä täytyy peittää tai olla näkymätön, on nyt kaikkien nähtävänä. Nämä asiat ovat jatkuneet pitkään – emme vain voineet nähdä niitä aiemmin. Nyt voimme, eikä näky ole luultavasti miellyttävä. Mutta meidän täytyy tietää, mitä muutamme, joten pane merkille kaikki, mitä tulee huomiosi piiriin, ja lähetä tuomitsematonta valoa ja energiaa sen suuntaan.

3D-tiheys antaa tietä 5D-valolle, ja voimme nähdä, kuulla ja tietää asioita, joista emme halua tietää. Mutta emme voi elää ollen piittaamatta siitä, mitä maailmassa tapahtuu, vaikka pidämme päämme korkeammassa taajuudessa, jonka tunnemme mukavammaksi. Tehtävämme täällä on olla valomajakoita ja säteillä valoa kirkkaasti, kun aikomuksemme on myös olla astia korkean taajuuden energialle. Joskus saan selville asioita, jotka särkevät sydämeni, koska ne ovat niin inhottavia, mutta tiedän, että kuulen niistä, jotta voin keskittyä tuon energian muuttamiseen ja noiden 5D-tyhjiöiden täyttämiseen. Niin tuskallista kuin maailman pahuudesta kuuleminen voi olla, jos se tulee tietoisuuteesi, näin on, että voit ilmaista suuremmat energia-aikomukset ja säteillä enemmän valoa tuohon aspektiin ja maailmaan.

Älä anna sen, mitä tässä kuussa tapahtuu, muuttaa uskomuksia itsestäsi, 5D-tehtävästäsi, ylösnousemuksestasi ja ihmiskunnan suuremmasta ylösnousemuksesta tai saada sinua ajattelemaan, että olet tehnyt jotain väärin tai olemme kaikki hävinneet taistelun ja sodan, koska kaikkea alkaa tulla esiin. Mitä enemmän pimeyttä ja negatiivisuutta paljastuu, se on merkki siitä valtavasta valosta, jota nyt tulvii planeetalle, ja asiat täytyy hajottaa, ennen kuin ne voidaan kasata. Ole rauhassa, ole luottavainen tehtävässäsi, ole ilossa ja ennen kaikkea, jatka tanssimista. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.