OLET 5D-SUPERVAUVA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

1.8.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Uudet energiat joita leijuu ympäriinsä, ovat pehmeämpiä kuin mitkään aiemmin kokemanne. Huomaatte näiden energioiden vaikutuksen lempeänä vuorovaikutuksena niiden kanssa, joita rakastatte ja kohtaatte. Nimittäin 3D-kieltämisen kuori oli niin paksu, että tarvittiin energiapommitusta, ennen kuin se hajosi.

Sillä ei ole merkitystä, kokevatko kaikki nyt näitä pehmeämpiä energioita – he kokevat aikanaan, sillä Maahan päästettyjä energioita ei koskaan poisteta, niitä vain lisätään.

Sisäistätte näitä uusia ja pehmeämpiä energioita, sillä olette 5D:tä ja tämän siirtymän eturintamassa.

Kenties tunnette olevanne jumissa tai teillä on harvoja merkkejä sitä, että olette erilainen, sillä nukutte edelleen samassa sängyssä ja olette tekemisissä monien samojen olentojen kanssa. Ette ole huomanneet, että olette pehmeämpi ja lempeämpi, koska siitä on tullut luonnollinen ilmaisumuoto.

Koette nyt joitain, joka pelotti tai suututti teitä vielä muutama päivä sitten, ja tunnette suuremman kuvan – tiedätte, että kaikki on ok. Mutta jos joku kysyisi teiltä, miten tiedätte, että kaikki on hyvin, teillä ei välttämättä ole sanoja selittämään "oikeudentunnettanne" heille.

Tietysti voitte kertoa historiallisen perspektiivin samanlaisista näennäisistä ihmeistä. Tai vain tietää tietämättä, miksi tiedätte. Mutta kaiken kaikkiaan teidän ja rakkaidenne tulevaisuus näyttää kirkkaammalta ja hauskemmalta kuin vielä viime kuussa.

Olette siirtyneet yli raskaasta 3D-pelkojenne poistamistyöstä. Olette nyt 5D:n rakkaudessa ja ilossa.

Tämä ei merkitse, ettei teillä ole koskaan enää pelkoa – tai ettei jokin entinen laukaisupisteenne aktivoidu – sillä alatte vasta kokea elämää ilman paksua pelkokuortanne. Samaan tapaan kuin sellainen joka opettelee lukemaan, kompastelee uusien sanojen kanssa.

Mutta kokonaisuutena olette saaneet loppuun vaikean asian ja hankkiutuneet eroon paksusta kuorestanne. Jotain mitä voitte juhlia, sillä tienne on näyttänyt loputtomalta ja pelottavammalta, kuin uskoitte koskaan mahdolliseksi silloin, kun ilmoittauduitte vapaaehtoiseksi tähän siirtymään ennen 3D-syntymäänne tähän elämäänne.

Kenties teistä ei tunnu, että teillä olisi mitään hurrattavaa. Päänne on sumuinen ja fyysinen olemuksenne uupunut. Nuo fyysiset asiat menevät pian ohi, sillä tämä viime työntö on verottanut enemmän fyysistä olemustanne, kuin edes me kuvittelimme.

Jos siirtymä 5D:hen on syntymisprosessi, kuluneet 30-60 päivää maa-aikaanne olivat itse synnytys. Uuvuttava, kuitenkin riemastuttava kun tarkastelette fyysisiä tuloksia, kysymyksiä herättävä ja pelottava, mitä tulee luonnostaan monille raskauden ja synnytyksen aikana. "Olenko oikea ihminen kasvattamaan tämän upean olennon, joka kasvaa sisälläni?" Tai "Haluan tämän vauvan ulos itsestäni nyt!" Tai "On kaiken tuon epämukavuuden arvoista pitää tätä kaunista vauvaa sylissäni." Niin se on teillä nyt.

Te tuotitte tämän kauniin uuden "sinun". Ja olette siirtyneet raskaana olevasta äidistä vastasyntyneeksi vauvaksi, joka sisäistää uusia kokemuksia päivittäin.

Ettekö ole kuulleet, että olette universumien lapsi? Niin se on, että olette. Silmänne loistavat ja nauratte helposti, kun alatte kokea uuden "sinun" vauvana. Ymmärrätte lopultakin sen, mihin olemme viitanneet kuukausia. Aivan kuten opitte, että itserakkaus on oppimiskokemus sen sijaan, että se syntyy yhdessä yössä.

Olitte nimittäin kypsiä 3D-aikuisia. Nyt aloitatte uuden elämän uudessa vauvassa hyvin saamaan tapaan, kuin tullessanne Maahan fyysiseen kehoon tässä elämässä. Hämmästytte, kun uusia kokemuksia näyttää olevan päivittäin. Näette ja tunnette niin, kuin 3D-maahan syntynyt lapsi. Erona on, että teillä on maatukitiimi, joka kommunikoi kanssanne, kun sekin kokee 5D-vauvuuttaan ja lopulta aikuisuuttaan. Ette ole yksin.

Taatusti tuo maatukitiimi saattaa tulla erilaisten sähköisten kommunikointijärjestelmienne kautta, mutta teillä on toisia, joiden kanssa jakaa tämän ihmeellisen 5D-vauvuuden.

3D-vauvuudessa on kyse "heittämisestä" alas maan päälle 5D:stä tai ylempää. Uudessa vauvuudessanne on kyse sen tietämisestä, että teillä voi olla 3D-odotuksia ja –toimia, jos haluatte, mutta myös hyvin monia kokemuksia kaukana 3D:n ulkopuolella. Olette tavallaan supervauva.

Seuraajat eivät ole kaukana takana. Niinpä se ero jonka koette 5D-vauvana, on pian yleistä. Kuten on ollut totta siirtymänne alusta saakka, niillä jotka seuraavat, on vähemmän traumoja 5D-vauvaksi tulemisesta kuin teillä – vaikka he ovat eri mieltä – ja siksi jakso on lyhyempi. Te määräsitte tahdin ja suunnan. Heidän täytyy vain löytää kumpikin ja sitten he ovat 5D:tä.

Olette todellakin rohkeita partiojohtajia ja valomajakoita. Paljon rohkeampia kuin koskaan oivallatte. Siis, kunnes siirrytte pois Maasta tässä elämässä.

Kunniaa teille universumeista, että olette jatkaneet urheasti siitä 3D-tuskasta ja –pelosta huolimatta, mitä sen tekemiseen on liittynyt. Olette synnyttäneet uuden "sinun". On aika leikkiä. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.