HEINÄKUUN 2020 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
1.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Nyt olemme heinäkuussa, vuoden 2020 seitsemännessä kuukaudessa, mikä antaa meille kuukauden, jolla on puumerkkinä 11. Tämä merkitsee mestaruutta ja kykyä vetää resurssimme yhteen noustaksemme kuin feenix-lintu sen tuhkasta, mikä ei enää palvele meitä. Heinäkuussa on useita teemoja tai energiatunnuksia, joihin sisältyvät sitoutuminen ja uudelleensuuntaaminen sekä loppuunsaattaminen ja yhdenmukaisuus. Tässä kuussa alkaa myös suuri perääntymisjakso, joka kestää syyskuun puoliväliin. On iso kuukausi, jossa on paljon tukea jatkuvaan 3D/5D-ylösnousemusintegrointiimme.

Heinäkuu alkaa Marsin siirtymisellä Oinaaseen kuudeksi kuukaudeksi ja kolmannella pimennyksellä jaksossa, joka alkoi kesäkuussa. Mars on neliössä 21.6. olleen pimennyksen astelukuun ja luo puitteet pimennykselle 5.7. Paljon tapahtuu tällä ensimmäisellä viikolla. Halu siivota, puhdistaa, päästää irti ja mennä eteenpäin on voimakas, vaikka Merkurius perääntyy 11.7. saakka.

Muutama kulunut kuukausi on tuntunut siltä, että olemme hyökkäyksen kohteena – ja olemme olleet niiden voimien hyökkäyksen kohteena, jotka haastavat valomme, voimamme ja energiamme. Olen nähnyt viime aikoina enemmän pelokkaita, masentuneita ja vihaisia ihmisiä kuin koskaan ennen. Mutta olen nähnyt myös päättäväisempiä, määrätietoisempia ja heränneempiä ihmisiä kuin koskaan ennen. Vuorovesi kääntyy ja valo voittaa. Kyllä, prosessi on epämukava, mutta hajoaminen ei ole koskaan helppoa, erityisesti kun katselemme kokonaisen toimintatapamuutoksen tapahtumista, kuten nyt.

Yksi asia josta meidän ei tarvitse olla huolissamme tässä kuussa, on Marsin neliö Saturnukseen ja Plutoon, joka alkaa vasta elokuun loppupuolella ja kestää vuoden loppuun. Siis saamme vähän armonaikaa siihen. Näinä aikoina meidän täytyy löytää valoisia kohtia ja arvostaa siunauksiamme.

Heinäkuun energian uudelleenkohdistaminen pyytää meitä käyttämään energiaamme uusilla tavoilla, hyläten sen, mikä ei enää palvele meitä tai mitä emme enää tarvitse.

Tarvitseeko meidän toistaa jokin oppitunti tai palata elämän vanhaan haasteeseen? Se on oma valintamme, mutta se viehättää meitä paljon vähemmän nyt.

Tarvitseeko meidän käydä uusi karmakierto tai parantumispolku jonkun kanssa? Voimme käydä, jos haluamme, mutta uudet horisontit siintävät eikä meillä ole aikaa tai kiinnostusta laittaa itseämme tuon kärsimyksen läpi nyt.

On aika tehdä uusia sitoumuksia itsellemme ja polullemme. Vaikka teemme lupauksia toisille, unohdamme lupaukset itsellemme. Miten teemme itsemme onnellisemmaksi, laajennamme iloamme, lisäämme täyttymystämme, fokusoidumme menestykseemme? Jos elämämme epätyydyttävät, ilottomat, tuskalliset ja kovat aspektit eivät lähde itsestään (ja ne voivat lähteä), saatat huomata, ettei sinulla ole enää tarvetta tai halua käsitellä niitä.

Ja meillä tulee taas esiin teemoina loppuunsaattaminen ja yhdenmukaisuus. Loppuunsaattaminen on yksi parantumisen aspekti, jolloin tiedämme, että olemme tehneet akaiken voitavamme jossain tilanteessa ja tunnemme olevamme valmis, ilman katumusta tai tarvetta kiertää tuota karmapyörää uudestaan.

Yhdenmukaisuus – aihe josta olen kirjoittanut ja opettanut vuodesta 2011 – tulee taas kerran etualalle. Tämä on enemmän kuin halua, että elämämme toimii jossain määrin normaalisti ja ennustettavasti – se on sielumme energiaprioriteetti, jonka voimme nyt ruumiillistaa enemmän. Yhdenmukaisuus on prosessi energiaharmoniaan pääsemiseksi – käyttää aikomustamme luoda energia-astioita ilmentymiselle, luoda energiaresonanssi jolla haluamme ilmentää, ja sitten viedä se mestaruuteen, jotta olemme polulla synkroniin sielumme viiden energiaprioriteetin kanssa.

Yhdenmukaisuus on sielutasolla jumalaista harmoniaa – sopivaa, virtaavaa ja vaivatonta energialiikettä elämäämme ja pois siitä. Siihen liittyy ns. pyöröoviprosessi, jonka voimme saavuttaa, kun olemme sielun yhdenmukaisuusaspektissa. Pyöröoviprosessi toimii juuri niin kun pyöröovi – se mitä emme enää tarvitse tai halua, menee ulos, kun uusia mahdollisuuksia tulee sisään. Se on sieluenergiamme aspekti, joka on aina ulottuvillamme, ja se on jo meidän, jos hyväksymme sen. Se vaatii vain, että sallimme tuon virtauksen tapahtua ja olemme valmis sen parantumistyön osalta, joka meidän tarvitsee tehdä.

Sieluenergiamestaruuden viittä prioriteettia on käsitelty yksityiskohtaisesti viimeisimmässä kirjassani. Klikkaa tästä lukeaksesi otteen siitä.

Ja lopuksi, Saturnus siirtyy 1.7. takaisin Kauriiseen saattamaan loppuun kulkunsa siinä, ja siinä se viimeistelee sen siivoustyön, joka alkoi sen Pluto-yhtymästä tammikuussa 2020. Se on Kauriissa ja jatkaa osana tuota stelliumia vuoden loppuun saakka. Saturnus palaa seuraavan kerran Kauriiseen vasta tammikuussa 2047. Muista, että tämä on toistuva kierto, ja näimme Saturnuksen viimeksi Kauriissa 1988 (Saturnukselta kestää 29 vuotta kiertää eläinrata). Saturnus aloitti viimeisimmän Kauris-vierailunsa joulukuussa 2017, ja se päättyy tammikuussa 2021. (Odotan sitä innolla.)

Siis meillä on heinäkuussa lisää sitä, mitä meillä on ollut koko vuoden, paitsi että olemme nyt vuoden toisessa puoliskossa ja olemme tehneet sen purkutyön, joka oli Saturnus/Pluton lupaus. Nyt voimme tehdä talteenotto- ja kierrätystyön rakentaaksemme uudestaan uudella tavalla. Sitä mitä elämässäsi on vielä, kannattaa katsoa uudestaan. Se mikä on siirtynyt eteenpäin, ei ole enää tarpeellinen tai hyödyllinen sinulle sillä polulla, jolla olet.

On hyvä aika ilmaista voimakkaita aikomuksia, pitää hyvät energiarajat ja ajatella, mihin haluat sitoutua elämässäsi. Käytä tämän kuukauden voimakas energia täysimmän potentiaalin mukaisesti – suuri transformaatio on mahdollinen, jos käytämme 4L-transformaatiokaavaani (suom. huom. englannin kielessä kaikki verbit alkavat L-kirjaimella):

* Opi oppiläksy.

* Hyppää uuteen energiaan.

* Laskeudu uuteen mahdollisuuteen.

* Hyödynnä tuo oppiminen menestyäksesi paremmin, laajentaaksesi energiakenttäsi ja ollaksesi avoin vastaanottamaan ne yltäkylläiset siunaukset, jotka ovat sinun.

Upeaa kuukautta, ja pitäkää tuo pyöröovi liikkeessä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.