TE ALATTE RENTOUTUA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
1.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Muututte niin nopeasti, että sitä ei ole enää, mitä oli. Tietysti olette huolissanne mellakoista, viruksesta ja elämänne loputtomilta tuntuvista muutoksista. Mutta kaiken kaikkiaan teistä tuntuu, että pystytte käsittelemään elämäänne, mitä ette ole tunteneet vähään aikaan. Nimittäin voitte osoittaa myötätuntoa niille, jotka ovat kaiken tapahtuvan tuskassa, mutta luultavasti tarkkailette sitä, ettekä osallistu. Vaikka ymmärrätte, mitä tapahtuu, päätätte olla kokematta sen.

Niin se on, että te alatte rentoutua. Ei niin, että kiellätte ympäristönne tai tarpeenne, vaan tunnette, että toiset voivat protestoida, olla huolissaan tai testata itseään. Teitä ei kiinnosta, sillä olette eri paikassa. Tiedätte, kuka olette tai alatte olla. Uusi olentonne ei ole enää täysin osa 3D-maailmaa.

3D-maailma näyttää nyt dramaattisen korostuneelta – ikään kuin kaikki tuska ja kärsimys olisi silmienne edessä, kärsimysalueita jotka olette sivuuttaneet tai yrittäneet sivuuttaa. Samaan aikaan oivallatte, että sellainen tuska ja kärsimys ei ole enää teidän työnne, teidän asianne. Teillä edelläkävijöillä on selkeä pää ja ytimekkäitä ideoita. Ei välttämättä pelastamaan maailma, vaan elääksenne elämäänne mukavasti.

Miten voitte elää mukavasti, kun niin monet kärsivät? Näin on, koska te ette enää osallistu toisten tuskaan. Tietysti tällainen asenne tuntuu väärältä, sillä ettekö te ole veljenne vartija? 3D:ssä olitte aivan ehdottomasti veljenne vartija, sillä toisten tuskan selvittäminen oli tärkeä asia tehtävienne hoitamisessa.

Ne jotka ovat täysin sotkeutuneena tuskaan ja kärsimykseen, haluavat teidän liittyvän seuraansa. Ei siksi, että voitte pelastaa heidät, vaan jotta kaikki kärsivät. Tätä lausetta monien teistä on vaikea ymmärtää. Mutta toisaalta, muistatteko entisen kärsimyksenne ja tarpeenne saada toiset ymmärtämään teitä samanlaisten tunteiden kautta. Ja jos he eivät reagoineet samalla tavalla, etsitte jonkun, joka voisi hoivata tai hoivaisi teitä tuskan avulla.

Sellaista tapahtuu nyt. Ne jotka ovat täysin kietoutuneena tuskaan ja pelkoon, haluavat teidän tuntevan samoin. Sen sijaan te vetäydytte pois, sillä ette enää pelaa noilla 3D-säännöillä, eikä teillä ole tarvetta kärsiä. Olette selvittäneet sen polun. Kun viikko jatkuu, koette tarkkailijaroolin enemmän – uusi asia teille. Kyllä, kaikkea tapahtuu, mutta se ei ole teidän ongelmanne.

Monet teistä tuntevat syyllisyyden piston tuosta viime lauseesta, sillä teidän pitäisi suojella tai tukea heitä, vaikka te ette tunne sitä tarvetta. 3D-roolinne luisuu pois, sillä teillä on muita rooleja, joita haluatte esittää.

Teistä on tullut ikään kuin suuruus esittämällä elokuvaroolia ja torjutte tuon saman roolin oivallettuanne, ettei teillä ole enää mitään annettavaa tai opittavaa. Tämä on viikko, jolloin alatte etääntyä kaikesta, mihin luulitte olevan pakollista osallistua henkilökohtaisesti tai tunteilla. Rooli josta on tullut tylsä. "Samaa vanhaa" -tunne.

Mutta toisaalta, tämä muutos ei ehkä ole niin helppo, kuin luulette, sillä sisäinen olemuksenne julistaa täysivaltaisuutta samaan aikaan, kun ulkoinen olemuksenne vaatii teitä tekemään joitain, mikä tekee kaikesta parempaa.

Muistakaa, että sisäinen olemus on nyt oppaanne. Niinpä silloin kun nuo häpeän, syyllisyyden tai pelon pistokset siitä, ettei tee riittävästi, ilmoittavat itsestään ystävien tai sukulaisten kautta, tietäkää, että alatte rakentaa uudelleen rakenteitanne ja maailmaa. Samaan aikaan keskitytte iloelämän luomiseen itsellenne, kun käytätte luomistaitojanne.

Ettekö näe, miten syyllisyys ja häpeä saattaa nostaa 3D-päätään, jos elätte mukavasti ja muu maailma näyttää olevan liekeissä tai sulkeutunut tunteiltaan? Olette edelläkävijä ja siirryitte tämän tuska-alueen läpi jo kauan sitten. Teillä ei ole tarvetta jatkaa. Kuitenkin toiset yrittävät pakottaa teidät jatkamaan sitä, mikä oli totta monille teistä jo aloittaessanne oman siirtymänne.

Ne jotka yrittävät palauttaa teidät 3D-ahdistukseen, ovat luultavasti joitain niistä, jotka yrittivät herättää pelkonne, kun löysitte ensimmäisen kristallinne tai aloitte lukea tarot-kortteja. Ne jotka eivät ole edelläkävijöitä, eivät ole vähään aikaan ymmärtäneet teidän kiinnostuksianne. Sallikaa niin olla.

Aivan kuten olitte piittaamatta peloista, joita heillä oli vuoksenne, silloin kun tutkitte uutta olemustanne kuukausia tai vuosia sitten, sama tapahtuu nyt. He saavat myöhemmin teidät kiinni, mutta tällä erää heidän pelkojensa täytyy tulla pintaan, ennen kuin he voivat selvittää ne. Te olette saaneet valmiiksi tuon roolin.

Uusi roolinne on seurata sisäistä olemustanne/olemistanne, johon aivan ehdottomasti sisältyy uusi ilon elämä. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.