TOUKOKUUN 2017 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

1.5.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huhtikuun monet perääntymiset vievät meidät takaisin menneisyyteen, jotta voimme siirtyä tulevaisuuteen. Jos näit menneisyyden toistuvan, näin oli, että voisit saada asiat päätökseen ja olla valmis mielessäsi ja sydämessäsi. Toukokuussa meillä on hyviä uutisia ja ei niin hyviä uutisia, kun energia-aspektit ovat voimakkaita. Mutta sillä miten päätämme kokea ne, on vaikutusta meihin. Toukokuun avainsana on "antautuminen" eikä se merkitse periksi antamista, vaan muutosvastarinnan lopettamista. Saamme tervetulleen muutoksen, kun kuunsolmut vaihtavat merkkiä Leijonaan ja Vesimieheen, mikä ei ole energeettisesti yhtä verottavaa, kuin niiden ollessa Neitsyessä ja Kaloissa. Jos olet valmis muutokseen, antautuminen on etenemistapa, joten salli siirtymät ja transformaatio ja ole valmis sallimaan ja vastaanottamaan. Liikumme nyt nopeasti ja liikumme vielä nopeammin sitten, kun otamme jalan pois jarrulta ja lisäämme kierroksia.

Jos antautuminen on vaikea ajatus sinulle, tarjoan antautumiskurssia, joka opettaa, miten lakataan vastustamasta ja aletaan vastaanottaa, ja joka perustuu arkkienkeli Urielin viesteihin siitä, miten antaudutaan rakkauteen, rauhaan, iloon, vapauteen ja ajoitukseen, sekä kahteen viestiin, jotka opettavat puhumaan omaa totuuttaan ja pyytämään opastusta luojana. Yli kymmenen tuntia audioita, tehtäväpapereita ja videoita, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja integroimaan nämä tärkeät käsitteet. Voit lukea enemmän ja ilmoittautua tästä linkistä. Ja 8.5.2017 saakka saat kurssin erityishintaan tässä kuussa, koska aihe on hyvin tärkeä.

Toukokuun suurin uutinen on kuunsolmujen siirtyminen Leijonaan ja Vesimieheen Neitsyt-Kalat-akselilta, jolla ne ovat olleet marraskuusta 2015 saakka. Koska olemme olleet tuona aikana myös henkisen heräämisen "Jupiter Neitsyessä" -jaksossa, meillä oli tupla-annos henkisiä oppitunteja ja henkistä oppimista, huomattavimmin valinnassa marttyyri-parantajamallin ja voimaantuneen mestarimallin välillä. Ja Kherionin ollessa myös Kaloissa, tuo oppiminen oli joskus todella vaikeaa. Jos Neitsyt-Kalat edustaa valintaa 3D:n ja 5D:n välillä, Leijona-Vesimies auttaa meitä luomaan tasapainon energeettisen täysivaltaisuuden (vastakohtana hallitsijoiden kontrolloinnille) ja yhteisön sekä sosiaalisen yhteyden ja voimaantumisen välille. Voimme olla voimakas omassa elämässämme, ollen samalla myös yhteydessä koko ihmiskuntaan voimallisella sekä itseä että kokonaisuutta voimaannuttavalla tavalla. Kenenkään ei tarvitse kontrolloida toisia – se on hyvin 3D:tä ja täysin ohi.

Solmut liikkuvat 19 vuoden sykleissä, joten edellinen Leijona-Vesimies-jakso oli syyskuusta 1998 huhtikuuhun 2000. Se oli tärkeä jakso meille, kun astuimme uudelle vuosituhannelle ja hädin tuskin raavimme vielä ylösnousemussyklimme pintaa. Katso, miten pitkälle olemme päässeet sen jälkeen. Miten paljon olit marttyyri-parantaja 1998 ja miten paljon olet voimaantunut mestari nyt? Miten erilaista elämäsi on tänä päivänä, ei paremmuutena tai huonommuutena, vaan siinä, miten paljon enemmän ymmärrystä, tietoisuutta ja voimaantuneisuutta sinulla on nyt kuin 19 vuotta sitten? Siirtymisellä uuteen tiedostamis-, ymmärrys- ja voimaantumismalliin voi kova hinta toisinaan, kun meidän täytyy päästää irti sellaisesta, mikä ei enää sovi uuteen todellisuuteen. Tuo irtipäästämisprosessi on antautumista tunnustaen, että meidän täytyy vapautua siitä, mikä edustaa vastarintaa transformaatiollemme.

Leijona-Vesimies kantaa Auringon ja Uranuksen energiaa, jossa hallitsija (Leijona) kohtaa vallankumouksellisen (Vesimies). Luuletko, että tämä vaikuttaa nykymaailman poliittiseen, yhteiskunnalliseen ja taloudelliseen tilanteeseen, joka panee "eliitin" ja massat vastakkain? Itse ajattelen niin. Vesimies on myös yhteisön merkki – suunta johon olemme nähneet ihmisten siirtyvän, kun he hylkäävät julkkiskultin ja haluavat enemmän sosiaalista tukea, yhteyttä ja vuorovaikutusta. Meillä on tämä aspekti marraskuun 2018 alkuosaan saakka, ja se on luultavasti osa monia muutoksia, joita näemme seuraavien puolentoista vuoden aikana.

Lisäksi pohjoissolmun merkkimuutos alkaa Leijonan 29 asteesta, joka on myös suuren pimennyksen asteluku 21.8., joten tuo energia alkaa asettua jo paikoilleen. Tämä pimennys vaikuttaa kaikkiin teihin, jotka olette syntyneet 50-luvun puolivälistä 60-luvun alkupuoleen, kun se tekee tarkan yhtymän syntymäkarttanne Pluton kanssa, joka on sukupolviplaneetta liikkuessaan hyvin hitaasti.

Meillä on vielä kaksi isoa astrotapahtumaa, jotka ovat haastavia hetkiä energeettisesti ja luovat aukkoja siirtämään paljon energiaa ulos tehden tilaa uudelle energialle. Ensimmäinen on Marsin ja Saturnuksen oppositio kuukauden lopussa. Nämä ovat kovia energioita tullessaan kontaktiin tällä tavalla, mutta se on myös vedenjakajahetki, jossa voimme saada melko monimutkaisen palapelin viimeisen palan ja tietää tarkkaan, missä seisomme. Tämä on hyvin selkeä jäädä-vai-lähteä -valinta – tässä ei ole harmaata aluetta.

Samaan aikaan Mars tekee neliötä Kheironin kanssa (ja Kheiron ja Saturnus ovat edelleen neliössä, kuten suurimman osan tätä vuotta) ja siinä näen kärsimättömän puolemme, joka on valmis siirtymään eteenpäin, väittelevän sen osamme kanssa, joka haluaa katsoa, tuoko vielä-kerran ne tulokset, joita olemme halunneet. Tämäkin on osa antautumistamme, sallien tilanteiden loppua tunnistamalla, että ne ovat tulleet energiatiensä päähän. Joskus nämä loppumiset tuntuvat epäonnistumiselta, koska olemme antaneet niin paljon ja tehneet niin kovasti työtä luodaksemme tuon lopputuloksen. Emme ole epäonnistuneet emmekä voi epäonnistua silloin, kun lopputulos riippuu jonkun toisen valinnasta.

Sitten meillä on paljon liikettä eteenpäin, häiritsevää Oinas-energiaa koko kuukauden voimakkaasti aspektoidun Uranuksen – nerouden, vallankumouksen, uusien ideoiden ja rohkean transformaation planeetta – ja Erisin myötä – riitasointuplaneetta. Merkurius ja Venus lähtivät kumpikin eteenpäin Uranuksen ja Erisin asteluvussa Oinas 25 astetta, joten meillä on energiaa saavuttaa syvimmät toiveemme tässä kuussa. Se riippuu meistä, miten teemme sen, mutta on energiaa tukemassa meitä ja antamassa meille voimia. Me ajamme tätä autoa. On tärkeä muistaa se, kun asiat menevät vähän poikittain, kuten ne voivat mennä, kun näin paljon energiaa liikkuu.

Ja meillä on edelleen voimakkaita aspekteja transformoivan Pluton ja kurinpitäjä-Saturnuksen ollessa sekoituksessa mukana, ja ne muistuttavat meille, että mennyt on mennyttä ja meidän täytyy kääntyä eteenpäin. Vaikka saatamme katua sitä, mikä ei toiminut haluamallamme tavalla, on aina uusi aamunkoitto, uusi päivä, uusia mahdollisuuksia ja uusi alku.

Miten se ilmenee elämässämme? Se riippuu siitä, miten pitkälle olet valmis sallimaan transformaation. Jos olet valmis tekemään kaikkesi, niin odota suuria tuloksia. Jos et, tuloksesi heijastavat sitä, miten kauas mukavuusalueeltasi olet halukas menemään. Mutta älä huoli, tämä show ei ole ohi vielä ja voit tarttua tilaisuuteen seuraavassa uusinnassa.

Yhteiskunnallisesti näemme, että tiedostamis- ja ymmärryskuilut aiheuttavat paljon erimielisyyksiä ihmisten välillä. Vaikka uudet totuudet ovat kaikkien nähtävissä, riippuu ymmärrystasosta, miten paljon uusia totuuksia joku voi hyväksyä. Ajatus rajattomasta potentiaalistamme, olemisestamme mestariluoja, moniulotteisuudesta ja galaksien välisistä yhteyksistä on yksinkertaisesti liikaa joillekin ihmisille, jotka haluavat vain mennä kotiin, nostaa jalkansa ylös ja katsoa seuraavan osan Onnenpyörästä, jota juontavat iättömät Pat Sajak ja Vanna White.

Globaalisti tässä kuukaudessa on paljon lupausta riippuen siitä, kummalla puolella valoa on. Ne jotka ovat suunnitelleet ja järjestäneet ihmiskunnan tuhoutumista vuosisatoja, heikkenevät nopeasti, mikä saa heidät taas lisäämään ponnisteluja, koska he tulevat epätoivoisemmiksi. Kirkas valo tässä on, että hyvin monet ihmiset heräävät ja ovat valmiita näkemään ja integroimaan uusia totuuksia kaikesta. Hajoavat 3D-toimintamallit ovat niin paljastuneet, että hyvin harvat vanhat todellisuudet ovat relevantteja tänä päivänä. Ja se on hyvä asia.

Maailmassa on ollut liikaa kärsimystä, tuskaa, traumaa, rajoituksia, hallintaa ja kontrollointia. Emme halua enää sota-, murha-, varkaus- ja manipulointiagendoja. Mutta voidaksemme integroida 5D-enerigian 3D:hen, tarvitsemme itsetietoisuutta, itsemääräämisoikeutta ja itsevoimaantumista ja tästä toukokuun energiassa on kyse. Antaudu siis transformaatioon, älä muistele menneitä ja aseta kurssisi rauhaan, iloon, rakkauteen ja hyvinvointiin, joita haluat itsellesi, ja laajenna se koko ihmiskuntaan. Ja katsotaan, millaisen uuden maailman voimme luoda yhdessä.

Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.