HUHTIKUUN 2020 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
1.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuulitko, kun miljoonat todellisuuskuplat poks-poks-poksahtelivat maaliskuun lopussa? Kun globaalin pandemian vakavaksi vetävä todellisuus alkoi vaikuttaa miljardien ihmisten mieleen ympäri maailmaa, ajatus "normaalista" elämästä haihtui yhtäkkiä ilmaan ja meidän täytyi kohdata käsittämätön tilanne – rajojen, koulujen ja yritysten sulkeminen, matkustuksen rajoittaminen ja sosiaalinen etäisyys. Jos joku vielä mietti, onko meillä käsillä suuri herääminen, nyt ei voi olla enää juuri epäilyä siitä. Huhtikuu tuo kuitenkin helpotusta ja joitain tilaisuuksia ajatella uudelleen tulevaisuutta, kun järjestäydymme, rakennamme ja värähtelemme uudelleen yksilöinä ja kollektiivisesti.

Ei ole pelon aika, vaikka tämä on melko pelottava tapahtuma, kun kohtaamme näkymättömän ja tuntemattoman vihollisen. Kuka kantaa virusta, keneen se iskee seuraavaksi ja mitä voimme tehdä välttääksemme sen? En juuri ajatellut sitä henkilökohtaisesti, ennen kuin tyttäreni soitti minulle viime viikolla ja kertoi, että hänen kahdella tyttärellään diagnosoitiin koronavirus ja toinen heistä oli sairaalassa. Vaikka heidän vointinsa on paljon parempi nyt, se oli todellinen herätyksen hetki – tämä on totta ja se vaikuttaa oikeisiin ihmisiin, myös omaan perheeseeni.

Mutta siinä on hyvä puoli, kun maailma pysähtyy ja kaikki ravistellaan ulos "häirityistä" elämäntyylistään. Katsot tänä päivänä ympärille ja mitä näet? Kaikki ovat puhelimessaan, huomio kiinnittyneenä seuraavaan tekstiin, suoraan viestiin, tweetiin tai Facebook-postaukseen. Toimimme automaattiohjauksella, ja häiriötekijöillä vältämme katsomasta tuskaamme, onnettomuuteemme tai kohtaamasta sitä, että haluamme jotain uutta ja erilaista.

Meidät on ravisteltu "häirityistä" todellisuuskuplistamme karuun tietoisuuteen, että noita todellisuuksia ei enää ole. Jos olit töissä ravintolassa tai ei-elintärkeässä bisneksessä, sinulla ei luultavasti ole työpaikkaa tällä hetkellä. Useimmat ihmiset tekevät työtä etänä kotoa, ja kaikki koululapset oppivat nyt netissä. Jos olimme unessa aiemmin, emme ole unessa enää.

Tämä tuo luultavasti ihmisissä esiin paljon pelkoa, erityisesti niissä joilla on voimakkaita muistoja muista elämistä, jossa tapahtui globaaleja katastrofeja, erityisesti Atlantiksella, Lemuriassa ja Pangeassa. Tämä on ylösnousemusintegroinnin yksi sivutuote, kun elämien aikaiset energeettiset muistot ja jäljet ravistellaan irti energiakentästä, jotta voi päästää niistä irti ja kaikesta niihin liittyvästä pelosta, syyllisyydestä, häpeästä, katumuksesta ja toivon menetyksestä.

On tärkeää "ei-maadoittaa" tuo energia nyt, joten anna sen lähteä luodaksesi energiatilan uuden energian tulemiselle. Kyllä, sinun täytyy olla maadoittunut kehoosi, mutta moniulotteisemmin ja tavalla, joka sallii sinun irtautua voimakkaita pelkojälkiä sisältävistä, alemman taajuuden energioista, jotta voit vapautua niistä.

Huhtikuun energiat ovat lupaus kaaoksesta ja potentiaalista, riippuen siitä miten käytämme kohtaamiamme tapahtumia. Yksi asia on varma: meidän on täytynyt vaihtaa kiire itsetietoisuuteen, ja siellä missä elämämme on supistunut, meillä on tilaisuus laajentua uusiin mahdollisuuksiin.

Jos turvallisuus- ja varmuustarpeesi on haastettu tällä hetkellä, näe se tilaisuutena olla avoin uusille valinnoille. Onko aika kirjoittaa tuo kirja, aloittaa tuo bisnes, käyttää luovia taitojasi tai tutkia unelmia, mihin kiireisessä ja "häirityssä" elämässäsi ei ollut aikaa? Jos olet lukittuna sisälle ja "vain välttämätön matkustaminen" sallitaan, kuten miljoonat ihmiset ympäri maailmaa, sinulla on nyt aikaa.

Huhtikuu alkaa voimakkaalla Marsin ja Saturnuksen yhtymällä täsmälleen Vesimiehen 0 asteessa. Saturnus siirtyi Vesimieheen 22.3., ensimmäistä kertaa sitten kesäkuun 1991. Mitä silloin tapahtui? Kiina aloitti globaalin hallintapolkunsa. Oltuaan maailman tavarantoimittaja, se on menettämässä nopeasti suosiotaan. Saturnuksen 29 vuoden sykli toiminnassa. Marsin ja Saturnuksen yhtymä pyytää meitä ajattelemaan ennen toimimista, harkitsemaan tarkkaan vaihtoehtoja ja laittamaan prioriteettimme järjestykseen.

Meillä on 9.9. täysikuu Vaa'assa, tasapainon merkissä, mutta vaikeassa kulmassa Neptunukseen ja Merkuriukseen, jotka ovat kumpikin Kaloissa. Olemmeko itsepetoksen tilassa? Kontrolloimmeko omia illuusioitamme (todellisuus), vai kontrolloivatko ne meitä? Käytetäänkö luovaa voimaamme ilmentämään elämämme aikomuksen kera, vai emmekö käytä tuota luovaa voimaa? Se on suurin varallisuutemme, ja se osoittautuisi nyt hyödylliseksi, kun luomme sitä rauhaa, iloa, rakkautta ja yltäkylläisyyttä, jota haluamme elämäämme ja maailmaan.

Tässä kuussa on kaksi muuta tärkeää energia-aspektia, joista toinen on uusikuu 23.4. Härässä, suoraan neliössä Saturnukseen. Onko mukavuusalueemme vähän liian mukava? Istummeko sohvalla sen sijaan, että ryhdymme toimeen? Tuo aspekti saattaa ravistella meitä vähän ja kääntää myös sohvan ympäri.

Ja Kauriissa on harvinainen Jupiterin ja Pluton yhtymä, joka alkoi maaliskuun viimeisellä viikolla, mutta joka jatkuu heinäkuun loppuun saakka, koska sekä Jupiter että Pluto perääntyvät, Jupiter toukokuun alussa ja Pluto huhtikuun lopulla. Jupiter laajentaa kaikkea, ja Pluto supistaa ja siivoaa pohjasakat. Tämän pitäisi olla hyvin mielenkiintoinen aspekti pitäen mielessä, että katselemme sen vuosisatoja kestäneen hallinnon poistamista – pahuus, korruptio, pimeys ja tuhoaminen – joka on aiheuttanut mittaamatonta kärsimystä ihmiskunnalle.

Onko tämä pimeyden puhdistamista ja valon laajentumista? Kantaako ylösnousemustyömme viimeinkin hedelmää, jonka voimme nähdä ilmentyneenä maailmaan? Meidän täytyy katsoa, mutta tämä on erittäin harvinainen yhtymä, koska se tapahtuu Kauriissa ja Pluto oli siinä viimeksi 1762, jolloin maailma alkoi kapinoida monarkian tyranniaa vastaan.

Pluto siirtyi Kauriiseen 2008, kun maailma alkoi kapinoida globalisaation tyranniaa vastaan. Se lähtee Kauriista 2024, ja jokainen voi vain arvata, miltä maailma silloin näyttää, mutta uskon sen olevan hyvin erilainen kuin tänä päivänä.

Katselemme tällä hetkellä 3D/5D-integroinnin tapahtumista globaalilla tasolla. Tiedostaminen tulee ennen heräämistä, ja järjestyksemme rikotaan, jotta se voi palautua tarkoituksellisemmalla, yhdenmukaisemmalla ja tyydyttävämmällä tavalla. Ei ole kiitollisuuden aika. Kuten olen kirjoittanut, ei ole realistista ajatella, että voimme olla kiitollinen haasteistamme, erityisesti kun ne aiheuttavat taloudellista, tunnepuolen ja yhteiskunnallista kaaosta. Mutta voimme tutkia mahdollisuutta arvostaa ne suuremmiksi ja paremmiksi todellisuuksiksi. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.