HUHTIKUUN 2019 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

1.4.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervetuloa huhtikuuhun. Selvittyämme siitä energiatsunamista jonka koimme maaliskuussa, huhtikuu on toimintakuukausi. Mutta kierteellä – sen täytyy olla inspiroitunutta ja tarkoituksellista toimintaa, menemättä mihin tahansa suuntaan vain siksi, että olemme niin iloinen ollessamme vapaa puuduttavista latauksista ja rajoituksista, joita olemme tunteneet vuoden 2019 alusta saakka. Olemme saaneet lyhyitä vilauksia energeettisestä vapaudesta, harmoniasta ja virtauksesta, mutta olemme kyllästyneet alkupaloihin – haluamme koko aterian.

Avaimena menestykseen on aktivoida sieluopastuksemme, sisäinen gps-järjestelmämme, varmistamaan, että aikomuksemme on harmoniassa korkeimman potentiaalimme kanssa eikä se mitä kuvittelemme, ole vain oikea asia, vaan voimallisin mahdollisuuksistamme. Kuulostaako paljolta työltä? Se ei ole sitä, mutta meidän täytyy kuitenkin osallistua prosessiin ryhtymällä toimeen, luottamalla omaan intuitioomme ja päästämällä irti peloista, hämmennyksestä ja uskonpuutteesta itseemme.

Huhtikuu alkaa aprillipäivällä. Tavallisesti ihmiset tekevät käytännön piloja tuona päivänä, mutta jos olet tarot-tulkitsija, tiedät, että Narri-kortin numero on 0 ja se on ensimmäinen kortti (tarot-kortit alkavat nollasta, eivät ykkösestä). Nollassa on erityssymboliikkaa, koska se edustaa äärettömiä mahdollisuuksia ja puhdasta potentiaalia. Se on "ei mitään", jossa energia odottaa luomista joksikin. Se on alfa ja omega, alku ja loppu, puhtaan potentiaalin paikka, jossa kaikki on mahdollista eikä mitään tapahdu vielä.

Puhtaan potentiaalin paikka tuntuu tyhjältä, koska se on tilaisuutemme olla luoja, kun siirrymme karmasta, jossa elämänpolkumme oli ennalta määrättyä tarvittavaa parannustyötä, luomiseen jossa elämänpolkumme tulee esiin ajatustemme ja uskomustemme mukaisesti.

Kaikki tekemämme puhdistus- ja irtipäästämistyö tuo meidät "ei mitään" -tilaan, ja joskus se on hyvin kirjaimellista – elämässämme "ei ole mitään" jäljellä. Se voi olla hyvin pelottavaa ja eristävää, mutta meidän ei tarvitse odottaa elämämme tyhjentymistä alkaaksemme täyttää sitä uusilla ihmisillä ja tilanteilla.

Yritä tässä hyvin luovassa kuukaudessa ja vuodessa (2019 on luomispotentiaalin vuosi) luoda jotain uutta heti jonkin lähdettyä, tai oivalla, että sillä hetkellä kun luot energia-astian jollekin uudelle jutulle, kaikki mikä ei ole harmoniassa sen kanssa, poistetaan (mikä merkitsee oven näyttämistä). Tämä on aktiivinen kuukausi, ja meidän täytyy aktivoida luomistaitomme, jos alamme luoda jotain "ei-mistään".

Mitä muuta huhtikuussa tapahtuu? Tämä on viimeinen kuukausi, jolloin uusikuu on 0 asteessa ja täysikuu 15 asteessa. Tätä on jatkunut lokakuusta 2018 saakka, ja silloin uudenkuun ja täysikuun energiat ovat tasapainopisteessä (15 astetta) ja nollapisteessä tai alussa. Se on aiheuttanut voimakkaita energiaheilahteluja, kun kierrämme tasapainosta tai neutraalista paikasta nollaan tai ei-mitään -tilaan.

Muistatko Merkuriuksen pitkän perääntymisen maaliskuussa? Se on nyt ohi, ja Merkurius kulkee taas eteenpäin, mutta se on poissa varjostaan vasta 17.4., jolloin se on taas Kalojen 29 asteessa. Ja tämä päättää yhden suuren syklin. Merkurius hallitsee karmaa, joten sen kierrot ovat tärkeitä meille, ja Kalat 29 on eläinradan viimeinen aste. Meidän täytyy ehkä katsoa myös Merkuriuksen suhdetta Kaloihin, koska se hallitsee Neitsyttä, vastamerkkiä. Meillä on tässä kollektiivisen karmakierron loppu, mikä työntää meidät uuteen toimintamalliin.

Oppaani kertoivat minulle, että siirrymme tähän uuteen toimintamalliin 1.4., ja vaikket ehkä tunne sitä vielä, se on siinä kaikkien meidän integroitavaksi lopulta. Muista, että kaikki integroivat energiaa eri tavoin ja eri tasoilla. Jos olet tuntenut tarvetta puhdistaa, siivota, päästää irti ja siirtää asioita pois energiatilastasi, voit syyttää siitä sekä Merkuriuksen perääntymistä että tätä karmakierron tulevaa loppumista. Sielutasolla olemme hyvin valmis tähän uuteen toimintamalliin – kehomme täytyy vain päästä ajan tasalle.

Merkurius, Venus ja Mars, henkilökohtainen planeettatrio, vaihtaa myös merkkiä tässä kuussa, mikä lisää toimintapotentiaalia. Pidä energia liikkeessä – muista kuitenkin ottaa aikaa haistella kukkia matkan varrella.

Ja tässä kuussa meillä on harvinainen tapahtuma, joka on joka yhdeksäs vuosi, ja siinä Pluto ollessaan Kauriissa tekee aspektin pohjoissolmuun, mutta tämä aspekti tapahtuu vain kerran elämässämme. Marraskuussa 2010 se oli yhtymä, mikä tapahtuu vain joka 19–20. vuosi. Huhtikuun ensimmäisellä viikolla meillä on Pluton oppositio pohjoissolmuun, mikä vaikuttaa äitiin, perheeseen ja tunteisiin. Tapahtuuko isoja väittelyitä, joihin liittyy vauvoja, perheitä, äitejä ja koti? Se on jatkuva teema, ja se saa jotain ratkaisua tai paljon huomiota tämän Pluto/pohjoissolmu-toiminnan myötä. Se on osa suurta heräämistä, jota koemme kaikkialla ympärillämme. Se asettaa myös yhden "merkin" tulevalle stelliumille Kauriissa vuoden 2020 alkupuolella. Pluto edustaa täydellistä transformoitumista alusta saakka – ei pieniä muutoksia tässä. Se on maan polttamista ja aloittamista uudestaan alusta. Katsotaan, mitä tapahtuu maailmannäyttämöllä tämän voimakkaan ja harvinaisen aspektin myötä.

Huhtikuun teema on inspiroitunut ja tarkoituksellinen toiminta, fokusoituen harmoniaan ja virtaan, minkä saavutamme yhdenmukaisuudella – tasapainoinen energiavirta elämäämme ja pois siitä. Kun uusi aikomus syntyy, kaikki energiamme muuttuu luomaan energiatilan sille. Irtipäästämisestä tulee sitten vaivatonta (ei aina helppoa tai ilman katumuksen vihlaisua), koska se on myös osa sisään- ja ulosvirtausta.

Kuten olen kirjoittanut vuodesta 2011 saakka "tulemisesta 360 asteen poluksi", jossa on useita tasoja viemässä meidät ensin parantumisen ja eheytymisen läpi, aikomus luo polun kaiken tämän tapahtumiselle. Siis kokeile joitain uusia aikomuksia tässä kuussa, mene syvälle sydämesi unohdettuihin nurkkiin ja tuo esiin vanhoja unelmia, visioita ja suunnitelmia, joissa kerran ajattelit olevan suurta potentiaalia, mutta jotka elämän vuosikymmenet työnsivät syvemmälle ja syvemmälle "jonain päivänä" -kaappiin. On aika tuoda ne esiin ja katsoa niitä uudestaan. Kuka tietää – tämä voi olla se hetki, jolloin kaikki asettuu riviin, myös sinä, niiden siirtämiseksi ehkä-tilasta "tässä sitä mennään" -tilaan.

Älä koskaan menetä toivoa. Se on visiosi ankkuri ja sallii sinun tuoda sydämesi unelmat ja sielusi potentiaalin omaan todellisuuteesi. Ilo on tarkoituksesi. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.