MAALISKUUN 2017 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

1.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Historiallisesti maaliskuun on sanottu "tulevan kuin leijona" ja se tulee. Toivottavasti lauseen loppuosa "se lähtee kuin lammas" pätee myös, vaikka luulen, että kaiken sen toiminnan myötä mitä näemme tässä kuussa, se saattaa olla hyvin suuri ja leveähampainen lammas. Tänä vuonna tähän mennessä olemme prosessoineet energiaa joka rintamalla, ja jos olet väsynyt, koska et ole nukkunut yöllä ja olet joutunut kestämään energiamuutos- ja -lataushurrikaanin, tämä ei ole kuukausi istuutua rentoutumaan. Koska se alkaa värähtelyllä vuoden voimakkaimmasta uuden kuun auringonpimennyksestä 26.2. sekä voimakkaalla Mars-energialla ja Venuksen perääntyessä, on tasavertaisesti suuren toiminnan ja suuren toimimattomuuden jaksoja. Ja meillä on päiväntasaus maaliskuussa sekä mielenkiintoinen oppositio, kun planeettoja on Oinaassa, ensimmäinen merkki, ja Kaloissa, viimeinen merkki. Se on lopun alku ja alun loppu. Maaliskuussa on kaksi yhtenevää teemaa, jotka kulkevat rinta rinnan koko kuukauden: mikä on tehnyt siemenet ja on nyt valmis ja mikä on valmis juurtumaan ja versomaan. Kummatkin ovat sopivia teemoja kuukauteen, joka juhlii kevättä.

Maaliskuu alkaa aktiivisella Mars-energialla, kun se tekee paljon sekä helppoja että haastavia aspekteja useiden suurten planeettojen kanssa – Jupiter, Saturnus, Uranus ja Pluto. Tämä inspiroi meitä siirtymään eteenpäin, mutta meillä on vielä vähän puhdistamista jäljellä, ja sitä tehdessämme teemme lisää tilaa 5D-energialle. Sitä virtaa nyt sisään, minkä vuoksi sinusta saattaa tuntua upealta yhtenä hetkenä ja kamalalta seuraavana. Olemme energian harmonisointi-, integrointi- ja tasapainotusmoodissa koko kuukauden.

Venus perääntyy tässä kuussa, ja se lakkaa perääntymästä vasta huhtikuun lopussa. Tämä tapahtuu joka toinen vuosi, ja olen huomannut, että on paljon enemmän suhdeongelmia sinä vuotena, jolloin Venus perääntyy. Tämä perääntyminen tapahtuu Oinaassa – merkissä jossa Venus ei ole mukavasti, koska se on sille haitallinen merkki astrologisin termein. Se perääntyy Kalojen, ylennysmerkkinsä (jossa se on voimakkain), viimeisiin asteisiin, helmikuun alun astelukuun, joten taas kerran siirrymme eteenpäin muutaman askeleen ja sitten taaksepäin muutaman.

Venus hallitsee arvoa ja kauneutta ja Oinaassa tästä voi tulla hyvin henkilökohtaista. Haasteemme on tietää oma arvomme tässä kuussa, perustamatta sitä sille, pitävätkö toiset meitä arvokkaana. Etsimmekö hyväksyntää tietääksemme, että olemme jonkun rakkauden arvoinen ja sen ansaitseva, ajattelematta, mitä tuo hyväksyntä maksaa meille aikana, energiana ja ponnisteluna? Hyvin usein yritämme saada hyväksyntää joltain, jolla ei ole enää annettavaa meille. On itsetietoisuuden, oman arvon ja itserakkauden kuukausi ja Oinaassa ensimmäisenä merkkinä on kyse itsestä.

Samaan aikaan jatkamme Marsin ja Venuksen yhtymän kanssa Oinaassa, vaikka maaliskuussa Mars siirtyy seuraavaan merkkiin, Härkään, joka on Venuksen merkki. Meillä oli tämä yhtymä koko helmikuun, mikä toi tullessaan jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden heräämisen. Tämä jatkuu maaliskuussa, kun opimme ja otamme käyttöön uusia määritelmiä tätä uutta toimintamallia varten ja Marsin ja Venuksen ollessa "keskinäisessä vastaanotossa" eli toistensa merkeissä, meillä on tuki uudelle toimintamallillemme, vaikka sen hintana on luopua halustamme niiltä, jotka eivät voi arvostaa, rakastaa tai kunnioittaa meitä. Jumaluus meissä ei vaadi hyväksyntää toisilta, vaan se vaatii itsensä hyväksymistä, ja tämä on yksi asia, jota työstämme tämän Venuksen perääntymisen myötä.

Ja meillä on uusi aspekti pelissä tässä kuussa – ulottuvuuksien välinen silta. Tässä ei ole kyse seisomisesta 4D-sillalla opastamassa ihmisiä yli. Tässä on kyse sillan rakentamisesta aineellisen ja henkimaailman välille ja mukavuusalueemme löytämisestä niissä kummassakin. Vaikka meistä tuntuu mukavalta henkimaailmassa, koska se tuntuu paremmalta meistä, meidän täytyy löytää sama mukavuustaso aineellisessa maailmassa.

Olemme odottaneet pitkään maailmojen välisen verhon hajoamista, ja se on ollut poissa useita vuosia. Vaikka hyvin henkiset ihmiset pitävät aineellista maailmaa vaikeana ja haastavana, 5D-energian integrointi vaatii, että opimme toiminaan korkealla tasolla 3D:ssä. Tämä on "taivas maan päällä" –sielutehtävä, jota olemme kaikki suorittaneet ensimmäisestä inkarnaatiostamme saakka. Jokainen päivä tuo meitä lähemmäs sen toteuttamista, mutta näin ei ole siksi, että torjumme aineellisen maailman henkisen hyväksi. Sen sijaan tuomme henkienergiamme aineelliseen maailmaan, joka janoaa suurempaa henkistä merkitystä ja läsnäoloa.

Meillä on aulis yleisö, joka etsii uutta merkitystä ja tarkoitusta, kun 3D-harha hajoaa ja sen hallinta- ja kontrollointiagenda purkautuu. Näemme lisää salaisuuksia ja kätkettyjä agendoja tulevan valoon tässä kuussa ja sitä jatkuu elokuun loppuun. Kun vanhat 3D-tukijärjestelmät putoavat pois, ne täytyy korvata uusilla 5D-taajuuksilla, ja siinä kohtaa siltaihmisten täytyy astua esiin. Millainen silta olet – natiseva ja epävakaa joka hajoaa käyttämättömyydestä vai virtaviivainen ja vahva joka kutsuu ihmisiä yli luottavaisena? Miten paljon luotat aineelliseen maailmaan ja miten maadoittunut olet kumpaankin todellisuuteen? Tässä kuussa se on suuri testi, joka jatkuu koko vuoden, aina vuoteen 2018 saakka. Ei ole enää jakautumista henkiseen ja aineelliseen – ne ovat yhtä – ja meidän täytyy myös oppia olemaan yhtä näiden energioiden kanssa.

Ja lisää Atlantiksen energiaa tulee valoon, kun vaihdamme maskuliinisen hallinnan jumalaiseen yhteistyöhön ja korvaamme vallanahneet agendat yhteisömieliseen yhteistoimintaan. Siirtymä 5D:n integrointiin ei ole tasainen, koska 3D ei häviä taistelutta. Planeetalla on olentoja ja energioita, joilla täytyy olla 3D selviytyäkseen, ja ne ovat nyt kuolemansa kourissa. Käytä erottelukykyäsi tässä kuussa, kun kaikki ei ehkä ole, miltä näyttää, ja muista, että uutinen joka saa aikaan kokonaisen yhtenäisen kieltämisorkesterin, on ehdottomasti totta.

Emme voi unohtaa joitain tärkeitä aspekteja, jotka luovat sitä kaaosta ja vallankumousta, jota koemme nyt. Pluto saa Uranuksen ja Pluton vuosien 2012–2015 neliön reagoimaan koko vuoden. Meillä on edelleen jatkuva Saturnuksen ja Kherionin neliö, joka saa voimaa, kun Saturnus perääntyy nyt takaisin Kheironiin. Uranuksen ja Erisin yhtymä Oinaassa on edelleen täysin voimissaan ja voimaannuttaa ääniä, jotka nyt heräävät ja liittyvät mukaan tuomaan voiman takaisin kansalle – asia jota Eris tukee kovasti. Täysikuu 12.3. nostaa täsmällisesti esiin Kheironin, haavoittuneen parantajan, ja tekee epämukavaa aspektia Jupiteriin, Saturnukseen, Uranukseen, Erisiin, Plutoon ja Neptunukseen, vaikka orbi on suuri. Tämä antaa jatkuvan tukipohjavirtauksen niille muutoksille, joita teemme henkilökohtaisen ja kollektiivisen tietoisuuden joka alueella, kun siirrymme itsetietoisemmaksi ja jumalaisemmaksi olennoksi. Vuoden 2017 teema on jumalainen yhdenmukaisuus ja se on läsnä kaikessa, mitä tapahtuu tänä vuonna.

Päiväntasaus 20.3. on uuden aurinkovuoden alku, kun saavumme eläinradan nollapisteeseen, Oinaan 0 asteeseen. Astumme tähän uuteen kiertoon sen kokemusviisauden kera, mitä olemme keränneet viimeisten 12 kuukauden aikana, ja olemme valmis uuteen alkuun. Muista, että 2017 on numerologisesti 1, joten on uusi globaali jakso, joka rakentaa sen perustalle, mitä olemme jo oppineet. Olemme edelleen helmikuun pimennysten energiavärähtelyssä, joten pidä se mielessä, kun menet edestakaisin tässä kuussa, astuen uusiin mahdollisuuksiin ja sitten ottaen askeleen taaksepäin puhdistamaan lisää tukkeita niiden ilmentymispolulta. Voit lukea tästä linkistä(englanniksi), miten tätä energiaa hallitaan.

Edistymme joka päivä, joten jatka säteilemistä, pidä valot kirkkaana ja muista, että kirkkaimmat valot ansaitsevat suurimmat siunaukset. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.