UMPEEN KASVANUT POLKU VAI SUPERVALTATIE?

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
1.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, kenties viimeisimpiä huolianne ovat, että unelmienne maailmaa ei ole olemassa teidän elinaikananne, sillä uutiset ovat harmaita ja raskaita. Jos ette ole huolissanne covidista, olette luultavasti huolissanne politiikasta, tai toisinpäin. Sillä ei ole merkitystä, mikä teitä huolettaa eniten. Sillä vain on merkitystä, että te ette pysty näkemään loppua tälle raskaalle harmaudelle, joka maailma näyttää olevan tällä hetkellä.

Sen olette unohtaneet, että aika on joustavampaa nyt, kun Maa on siirtynyt 3D:n yli. Vuosikymmenten sijasta muutoksia voi tapahtua päivissä, viikoissa tai jopa hetkissä. Tällaisella toteamuksella on vähän merkitystä, sillä näette vain sen, mitä ei tapahdu.

Näkökykynne rajoittuu mediaan, juoruihin ja muihin väärän informaation kanaviin. Todellisuus on hyvin erilainen, kun ne kuvat joita medianne ja juorupiirinne loihtivat, sillä kummatkin perustuvat 3D-pelkoihin ja -aikajanoihin, eivätkä ne päde teihin tai uuteen Maahan.

Merkitseekö se, että taivaasta tulee valo ja hävittää kaikki pelkonne? Vai merkitseekö se, että teillä on vähän tarvetta pelätä sellaista, mitä ei ole tapahtunut ja mitä ei tapahdu?

Teidän täytyy päättää, uskotteko siihen, mitä ei ole tapahtunut – edes 3D:ssä tai sisäisessä visiossanne valosta ja rakkaudesta. Sillä ei ole merkitystä, kumman polun valitsette – saavutte valoon ja rakkauteen, koska sen olette päättäneet. Mutta jos uskotte harmaisiin mahdollisuuksiin, polullanne valoon ja rakkauteen on enemmän 3D-pelkoa, joka roikkuu raskaana uudessa olemuksessanne.

Olette aina luulleet, että valitsisitte automaattisesti korkeimman kuvan tai polun, koska olette edelläkävijä. Vaikka tiedättekin päätepisteenne, teillä on monia vaihtoehtoja siinä tiessä, jota kuljette siihen. On polkuja, jotka tuskin näkyvät ruohon seasta, vaikeakulkuisia ja kivikkoisia polkuja, sorateitä ja supervaltateitä. Ne kaikki vievät teidät valo- ja rakkauselämäänne.

Mutta miksi valitsisitte hädin tuskin näkyvän polun, pelokkaan polun, toivoen kaikesta huolimatta, että mörkö ei löydä teitä kulkiessanne tuota polkua, kun voisitte yhtä helposti löytää supervaltatien, joka on täynnä valon kulkijoita?

Päätös on täysin teidän. Olette ottaneet ratkaisevan askeleen ja hyväksyneet valon. Mutta miten päätätte elää tuon valon kanssa? Peitättekö tuon valon sonnalla ja pelolla? Vai päätättekö, että kaikki on hyvin elämässänne ja maailman osalta?

Oletteko valoa vai pelkoa?

Voitte helposti vaihtaa kulkutapaanne ja polkuanne, milloin haluatte. Olette niin voimakas, sillä valo on voittanut. Ja olette yksi edelläkävijöistä, jotka edistivät tuota valoa itsessään ja Maassa.

Olette täynnä tuota voimakasta valoa.

Siis miksi haluatte palata tuohon sontaan ja pelkoon? Johtuuko se siitä, että todella pelkäätte? Vai johtuuko se siitä, että se on hauskempaa, kuin uskoa kaiken olevan hyvin? Teitä on koulutettu nauttimaan pelosta aioneita. Niinpä pelko luo hauskan "kenties tämä kamala asia tapahtuu" -kuplan sisällenne. Samanlaista kuin kauhuelokuvasta nauttiminen.

Monille tuosta pelosta ja kauhusta on tulossa vähemmän jännittävää, joten teidän täytyy lisätä pelkotasoa – kuin huumeriippuvuudessa – todistamaan, että olette elossa ja Maata.

Tuo viime ajatus saattaa tuntua epätodennäköiseltä, ottaen huomioon että olette taistelleet hyvin uutterasti ollaksenne valoa. Kuitenkin valo tuntuu vähän tylsältä. Katsokaa kaikkea tuota hauskaa pelkoa, jota voitte seurata ja kommentoida. Valo näyttää lattealta.

Ette ole vielä löytäneet valon mysteeriä ja uutuutta. Ajattelette syvällä sisällänne edelleen, että kenties kaikessa tässä uuden Maan informaatiossa on kyse siitä, että käytätte valkoista kaapua ja leijutte pilvissä.

Olette kieltäneet mahdollisen aikamatkustuksen, ulottuvuus- ja taajuushyppelyn ja uudelleenluomisen olemassaolon. Ette ole vielä tarpeeksi kypsä uudessa Maassa nähdäksenne nämä mahdollisuudet. Samanlaista kuin teillä, jotka mietitte, halusitteko mennä yliopistoon, koska neljä tai viisi vuotta tuntui liian pitkältä ajalta, kun olitte 18. Kuitenkin ajatellessanne sillä tavalla kielsitte kurssien ulkopuolisten hyötyjen olemassaolon, jotka muuttaisivat elämäänne monin tavoin – sosiaalisesta vuorovaikutuksesta aikuiseen itsestään huolehtimiseen.

Niin on nyt. Ette ymmärrä supervaltatien valitsevien etuja, kun ajattelette, että se on tylsää. Missä on tuon supervaltatien innostus ja jännitys?

Olette uusi olento uudessa maailmassa. Teidän on aika sivuuttaa pelkojännityksenne ja valita uuden valon jännitykset, jotka ovat ulottuvillanne, jos päätätte valita ne.

Se riippuu teistä – vaikeakulkuinen polku täynnä pelkoa, tai supervaltatie uuteen elämään, jossa on uusia ilahduttavia taitoja ja vaihtoehtoja. Sitten kun olette valinneet, me jotka olemme universumeista, helpotamme tuota tietä – merkitsee se sitten pelkojännitystä tai uuden elämän innostusta uudessa maailmassa.

Mitä tahansa päätätte, päädytte samaan paikkaan. Teidän valintanne on, miten pääsette sinne ja miten pitkään se vie. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.