HELMIKUUN 2017 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

1.2.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Toisin kuin tammikuu, helmikuu alkaa ilman perääntyviä planeettoja – melko harvinainen, mutta hyvin tervetullut tapahtuma, kun siirrymme uuteen energiatilaan erittäin pitkän kuukauden jälkeen. Helmikuun energia tuntuu raikkaalta, uudelta ja selkeältä ja näin on osittain, koska aloitimme vuoden 2017 viimeistellessämme vielä vuotta 2016 ja voimme nyt aloittaa virallisesti tämän uuden vuoden energian, vapaana edellisvuoden oppitunneista ja taakoista. Helmikuu tuo paljon tilaisuuksia rakkauteen – tavoilla joita emme ehkä osaa odottaa – ja prosessoimme enemmän energiaa, kun jatkamme 3D/5D-integrointipolkua pitkin. Yksi helmikuun suurista teemoista on Atlantiksen toimintamallista vapautuminen, jonka koemme jumalaisen maskuliinisuuden ja jumalaisen feminiinisyyden heräämisen myötä, ja Atlantiksen syyllisyydestä vapautuminen, joka on rajoittanut kykyämme hyväksyä täysin rakkaus ja rakastaa itseämme. Siirtymisemme jumalaiseen yhdenmukaisuuteemme on nyt täydessä vauhdissa, intuitiomme on navigaattori, aikomuksemme tiekartta ja määränpää on se, mikä tuo meille suurempaa täyttymystä ja iloa.

Helmikuun pääoppitunnit pyörivät rakkauden ja jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden heräämisen ympärillä. Tässä kuussa kyse on rakkaudesta, enkä puhu nyt ystävänpäivästä 14.2. Puhun itserakkaudesta, joka on vapaa syyllisyydestä, tuomitsemisesta ja kritiikistä – ehdottomasta hyväksynnästä joka meidän täytyy antaa ensin itsellemme, voidaksemme saada kaiken sen rakkauden, vahvistuksen ja hyväksynnän, jota haluamme toisilta. Rakkaushaluamme tukee Marsin ja Venuksen yhtymä koko kuukauden Oinaassa, joka on eläinradan ensimmäinen merkki, Marsin hallitsija ja Venuksen 12. huone, ja sen miten suoriudumme siitä, haastaa koko kuukauden jatkuva Saturnuksen ja Kheironin neliö, Uranuksen ja Erisin yhtymä, Jupiter Vaa'assa hakemassa tasapainoa ja Pluto valvomassa kaikkia noita aspekteja muistuttaen, että transformaatio on tämän pelin henki.

Mars hallitsee Oinasta, joten se tuntee olevansa kotona tässä ja toimintahalu on voimakasta. Mutta Venus ei ole kotonaan Oinaassa, joten sen energia on hillitympää tässä, vaikka se omaksuu henkisemmän energian, joka antaa sille ymmärrettävämmän näkymän. Tämä auttaa feminiinisyyttämme olemaan vähemmän vaativa maskuliinisuutta kohtaan ja vähemmän voimaton, voidakseen tyydyttää tarpeemme ja antaakseen tälle heräämiselle sen tarvitseman ajan. Venus on varjossa tai perääntyy 28.1.–19.5. ja pitää energiatilaa tämän kuukauden transformaatiolle, johon sisältyy Altantis-komponentti. Olen havainnut, että Venuksen perääntyminen tuo suhdeongelmat etualalle, mm. ongelmat itsemme rakastamisessa ja siinä, miten suhtaudumme toisiin.

Atlantiksen energian pohjavirtaus on nyt voimakas, ja se on yksi kuukauden hallitsevista energioista. Kirjassani "The Atlantis Legacy" jonka löydät täältä, kirjoitan tästä toimintamallista, joka luotiin Atlantiksen romahtamisen jälkeen. Yksi sen ensimmäisistä sopimuksista oli, että miespuolinen energia hallitsisi (feminiinienergian hallittua aioneita) ja tämä johtaisi parantumiseen ja harmoniaan. No, se ei oikein onnistunut, ja tämä johti totaaliseen naisenergian riistämiseen ja miesenergian hallintaan, Atlantiksen tapahtumien kertaamiseen käänteisesti. Mutta olemme kyllästyneet siihen ja näemme, ettei se toimi ja on aika saattaa nämä kaksi energiaa takaisin tasapainoon tänä yhdenmukaisen harmonian vuotena.

Atlantiksen syyllisyys on yksi suuri este tälle, ja se on myös aiheuttanut marttyyri-parantajatoimintamallin, jossa yritämme sovittaa vääryydet, joita uskomme aiheuttaneemme toisille. Tätä edustaa syyllisyytemme siitä, miten osallistuimme Atlantinsen romahtamiseen – suoraan tai epäsuoraan – väärin kohdistetulla luottamuksella tai uskolla ja tuhosimme Maan ja valtavan enemmistön sen ihmisistä.

Olemme sovittaneet tekojamme olemalla parantajia ja ottamalla itsellemme maailman synnit, uskoen olevamme arvoton siihen rauhaan, rakkauteen ja iloon, jota yritämme niin kovasti luoda toisille, mutta jonka kiellämme itseltämme. Ja olemme kieltäneet itseltämme päästyn siihen positiiviseen panokseen, jonka feminiinienergia voi antaa maailmalle, sallimalla tämän energian sortamisen, tukahduttamisen, sivuuttamisen ja väheksymisen. Mutta voidaksemme saavuttaa tämän vuoden teeman, yhdenmukaisen harmonian, tarvitsemme kummankin energian – maskuliinisen ja feminiinisen – jumalaisessa muodossaan täysin tasapainoon itsessämme ja maailmassa. Ja voimme aloittaa sen nyt.

Todellinen yhdenmukaisuus ja harmonia mies- ja naisenergioiden välillä vaatii tasavertaista kumppanuutta, keskinäistä kunnioitusta ja yhtenevää visiota tasapainosta ja harmoniasta sekä uutta alkua, joka alkaa kummankin vahvuuksien voimaantuneesta tiedostamisesta ja niiden arvostamisesta. Kun johdamme mitä tahansa suhdetta itsetietoisessa voimassamme, olemme kokonainen ja yhdenmukainen ja pyrimme suurempaan luovaan laajentumiseen parantumisen sijasta, jotta voimme tuntea tyydytystä. Helmikuun energia asettaa näyttämön tälle ja kannustaa meitä pyrkimään omaan eheyteemme ensin ja muodostamaan sitten suhteita tuosta tilasta.

Meillä on helmikuussa kaksi pimennystä, jotka ovat aina merkkejä suuremmasta energiavirrasta. Täysikuu on 10.2. Leijona-Vesimies-akselin 22 asteessa, ja Auringon (Leijonan hallitsija) ollessa Vesimiehessä, Uranuksen (Vesimiehen hallitsija) Oinaassa, Marsin Oinaassa ja Saturnuksen (Vesimiehen perinteinen hallitsija) Jousimiehessä, meillä on paljon tukevaa energiaa loppujen aikaansaamisen, jotta uusia alkuja voi tulla. Jokainen alku vaatii lopun lähtökohdakseen, kun loppuminen vapauttaa energiatilan sille, mitä haluamme seuraavaksi luoda. Tämä täysikuun pimennys aktivoi myös Uranuksen ja Erisin yhtymän, Kheironin (haavoittunut parantaja) sekä Saturnuksen ja Kheironin neliön – vuoden kolme pääteemaa.

Tullessaan juuri ennen ystävänpäivää, se antaa meille ylimääräisen voimapotkun joko rakastua tai tietää, että on aika siirtyä eteenpäin. Rakkauden vastaanottaminen on ystävänpäivän pääteema, vastakohtana rakkaudelle jota annamme. Onko meillä antaminen ja vastaanottaminen tasapainossa? Onko meillä elämässämme ihmisiä, jotka ottavat rakkautemme eivätkä anna mitään vastineeksi? Rakastaako, kunnioittaako ja arvostaako kaikki elämässämme meitä? Jos näin on, odota tietäväsi, milloin on aika tehdä muutoksia suhteissa ja saada halu ja motivaatio tehdä ne – mitä ne ovatkin.

Jupiter aloittaa vuosittaisen perääntymisensä helmikuun ensimmäisellä viikolla ja alkaa kulkea suoraan toukokuussa. Kaikki suhdeoppitunnit joita olemme oppineet siitä lähtien, kun se siirtyi Vaakaan syyskuussa 2016, tulevat nyt taas käymään, jotta voimme tehdä valintoja niihin liittyen. Vaikka pidämme usein Vaakaa suhdealueena ja ajattelemme sitten rakkautta ja romanssia, tässä merkissä on oikeasti kyse tasapainosta (sen symboli on vaaka). Millainen tasapainomme on antamisessa ja saamisessa kaikissa suhteissamme, ei vain romanttisissa? Olemmeko nyt avoin vastaanottamaan rakkautta tasapainoisella, yhdenmukaisella ja harmonisella tavalla? Tunnemmeko olevamme rakkaudellisen suhteen arvoinen kaikkien kanssa elämässämme? Voimme ajatella sitä Jupiterin perääntyessä. Se tekee myös neliötä Plutoon Kauriissa vielä kaksi kertaa tänä vuonna, joten meillä on lisää tilaisuuksia miettiä suhdetasapainoamme ja tehdä sopivia muutoksia ja valintoja.

Meillä on 26.2. uuden kuun pimennys Kaloissa, joka on myös tarkassa yhtymässä Neptunukseen, planeettaan joka edustaa harhaa, petosta ja henkisyyttä. Tämä on koko vuoden hallitseva teema – todellisuuden erottaminen harhasta ja totuuden löytäminen petoksesta. Henkilökohtaisessa elämässä se näyttää meille, missä olemme luoneet valheellista yhdenmukaisuutta ja panemme asiat toimimaan toivoen kaiken kääntyvän parhain päin, todellisen yhdenmukaisuuden sijasta joka on harmonista luomis- ja laajentumisvirtaa. Valheellisen yhdenmukaisuuden myötä teemme sen, minkä uskomme tarpeelliseksi tunteaksemme olomme hyväksi, mm. sivuuttaen tyytymättömyytemme. Todellisen yhdenmukaisuuden myötä meillä on elämä, joka tuntuu hyvältä, ja olemme oikeasti onnellinen ja tyydyttynyt.

Emme voi puskea tätä integroitumista liikkumaan yhtään nopeammin, kuin se liikkuu, vaikka uskomme, että jos se tapahtuisi nopeammin, meillä ei olisi yhtä paljon ongelmia, mutta tämä ei ole totta. Olemme tähän saakka paljastaneet – ja se jatkuu – energiatotuuden syvempiä kerroksia, joten olemme nyt traumojen, syyllisyyden, häpeän ja uhritietoisuuden ydintasoilla. Ja meillä on vaihtoehtona pysyä noissa energioissa tai löytää uusia voimaannuttavia ja tyydyttäviä polkuja, joille astua. Jos voimme muistaa koko kuukauden, että voimme valita energiavärähtelytasomme ja sen, miten käytämme energiaamme, ja päätämme pyrkiä voimaantumiseen, täyttymykseen, eheyteen ja yhdenmukaisuuteen, meillä on upea kuukausi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.