MARRASKUUN 2020 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
1.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervetuloa marraskuuhun! Olemme lopultakin ulkona lokakuun rankasta energiasta ja lähellä vuoden 2020 maaliviivaa. Tämä vuosi on ollut monin tavoin pelin muuttaja, ja marraskuussa saamme voimamme takaisin, jotta voimme siirtyä eteenpäin ja alkaa luoda siitä uudesta "mahdollisuusaltaasta", joka on paljastettu kaikella sillä työllä, jota teimme lokakuussa. Jos ajattelet, ettet saanut paljon tehtyä, ajattele uudestaan – yksilöllinen ja kollektiivinen parantuminen, puhdistuminen ja vapautuminen on ollut massiivista. Ja jos tunsit sen ison energiamuutoksen, kun siirryimme lokakuun viimeisestä päivästä marraskuun ensimmäiseen päivään, tiedät, mistä puhun.

Marraskuusta lähtien alamme edetä – meidän ei tarvitse odottaa vuoden loppuun. Ja jos et ole varma, mitä teet seuraavaksi, mikä on oikein sinulle tai mihin kohdistat huomiosi, älä huoli, saat sen viestin selkänä ja kovalla äänellä. Marraskuun energiaraportti selittää kaiken sen ja muuta.

Eikö lokakuu ollutkin haastava kuukausi? Jokainen päivä oli jotain uutta draama-, trauma- ja kaaososastolla, ja energioiden yhteentörmäys oli väsyttävää. Vuosi 2020 on ollut siirtymäriitti, joka alkoi 12.1. Saturnuksen ja Pluton yhtymällä, ja olemme nyt menossa kohti maaliviivaa. Marraskuussa otamme takaisin voimamme ja saamme vilauksen siitä, mitä on edessä. Melkein kaikki perääntymiset loppuvat marraskuussa, joten vaikka voit hetken kerätä itseäsi, vapautua ja palauttaa tyyneytesi, älä ota liian pitkää aikaa, koska toiminta alkaa tässä kuussa ja haluat olla täysin läsnä sille.

Aloitetaanpa marraskuun pääteemalla, joka on "osallistumissääntöjen muuttaminen". Hyvin pitkään olemme yrittäneet muuttaa 3D-pelin sääntöjä, koska luulimme sen olevan osa 3D/5D-ylösnousemusintegrointia. Olemme yrittäneet olla kivoja, kohteliaita ja myötätuntoisia. Olemme olleet marttyyri-parantaja, tukihenkilö, antelias parantaja ja opettaja. Olemme antaneet, kunnes meillä ei ollut enää mitään jäljellä, itkeneet, kunnes meillä ei ollut enää kyyneliä, ja himmentäneet omaa valoamme auttaaksemme toisia tuntemaan olonsa mukavammaksi, eikä peli koskaan muuttunut. Näin oli, koska meidän ei ollut tarkoitus muuttaa 3D-pelin sääntöjä tai sitä tapaa, miten sitä pelataan. Vapaus vallitsee 3D-toimintamallissa, emmekä voi pakottaa transformaatiota tai ylösnousemusta kenellekään tai millekään.

Voimme muuttaa sitä, miten osallistumme 3D:hen. Tämä on taistelu, jota ei voi voittaa yrittämällä parantaa muita, sopia joukkoon tai anoa ottamista mukaan. Olemme tehneet sitä elämien ajan, eikä se ole koskaan toiminut meillä. Olemme jo kokeneet sitä torjuntaa, hylkäämistä, vainoamista ja syyttämistä, joka on seurauksena yrityksestä pakottaa valomme paikkoihin, joissa sitä ei haluta tai joihin se ei sovi.

Tämän toimintamallin muuttamiseksi meidän täytyy olla itsetietoinen, luottaa itseemme ja olla yhtenäinen omassa energiassamme. Meidän ei tarvitse pelata 3D-peliä tai yrittää kunnioittaa sen sääntöjä. Rehellisesti sanottuna, se on ollut meille niin vaikeaa, koska emme voi tehdä sitä. Meidän ei ole mahdollista osallistua 3D:hen tasolla, joka saa olomme tuntumaan menestyneeltä, ja tähän saakka meille ei ole ollut muuta paikkaa, johon mennä. Niinpä istuimme sivussa ja katselimme, kun muut onnistuivat luomaan menestystä ja onnellisuutta, samaan aikaan kun me yritimme selvittää, mistä he saivat pelikirjan ja miten me jäimme ilman.

Mutta tämä muuttuu nyt, koska meidän ei tarvitse selvittää 3D-sääntöjä tai muuttaa tuota toimintamallia – meidän täytyy muuttaa omia osallistumissääntöjämme. Meidän ei tarvitse istua hajoavan 3D-todellisuden sivurajalla ja yrittää selvittää, miten menemme siihen mukaan. Meidän täytyy vain päättää, mihin osallistumme, itsellemme mukavalla energiatasolla. Muista, että kyse on integroinnista, ei omaksumisesta. Sitten voimme katsella, kun energiamme ja valomme lisääminen muuttaa toimintamallia. Tai voimme luoda oman todellisuutemme ja nauttia omasta olostamme mahdollisimman paljon, ja antaa muiden tuolla luoksemme.

Muistan ihmetelleeni, miten muilla oli elämä hanskassa ja mitä minulta puuttui. Vaikka yritin osallistua heidän tasollaan, epäonnistuin aina, eikä se tuntunut koskaan oikealta minulle. Niin oli, koska en voinut osallistua 3D-tasolla, vaikka yritin parhaani. Nyt meillä on täysin uusi osallistumistaso käytössämme – kiitos sen kovan työn, jota olemme tehneet monta vuotta ja elämää.

Miten muutat noita osallistumissääntöjä? Päätät, minkä todellisuuden haluat, ja käytät aikomusta aloittamaan sen luominen. Sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, mitä muut ajattelevat tai mitä he tekevät. Tämä on energeettistä täysivaltaisuutta, ja se on ensisijainen "moottori" 2021.

Ja sinun täytyy päättää, haluatko elää täysillä, vapaasti ja iloisesti vai et. Tässä ei ole kyse kuolemanvietistä – siinä on kyse täyttymyksestä, ilosta, rakkaudesta ja täyden potentiaalisi elämisestä. Aina kun ajattelen tätä, ajattelen yhtä ensimmäisistä valmennusasiakkaistani, naista joka soitti minulle, koska hän oli kuolemassa parantumattomaan aivosyöpään ja hänellä oli vain kaksi viikkoa elinaikaa (kuuntele tarinan loppu podcastista).

Marraskuussa näemme Merkuriuksen ja Marsin perääntymisen loppuvan, mikä vapauttaa sen energiarajoituksen, jota olemme tunteneet koko kuukauden. Vie jonkin aikaa, ennen kun Mars on pois varjosta – 3.1. saakka tarkkaan ottaen – ja se on ok, koska meidän ei tarvitse tässä kuussa käsitellä Marsin neliötä Saturnukseen ja Plutoon. Meillä tapahtuu muita asioita.

Tärkein aspekti marraskuussa on Jupiterin ja Pluton yhtymä, suotuisa aspekti joka tasoittaa niiden Saturnus/Pluto-energioiden kovuutta, jotka ovat kääntäneet koko 3D-toimintamallin nurinpäin, ylösalaisin, takaperin, etuperin ja sivuttain. En tiedä ketään, johon vuoden 2020 energiat eivät olisi vaikuttaneet merkittävästi jollain tavalla, eikä vuosi ole vielä ohi. Mutta helpotusta on tulossa.

Meillä on myös uusi kuu Neitsyessä 15.11., mikä on esimerkki marraskuun osallistumissääntöjen muuttamisteemasta. Neitsyt on palvelijan ja parantajan merkki ja edustaa työtä, jota teemme aineellisella ja henkisellä tasolla. Parantajana olemme joko marttyyri-parantaja tai voimaantunut mestari. Palvelijana olemme joko (toisen) palveluksessa tai palvelemme omasta energiastamme, voimastamme ja valostamme. Vaikka Merkuriuksen sanotaan hallitsevan Neitsyttä, uskon, että Kheiron on parempi Neitsyen hallitsija, koska haavamme määrittävät henkisen polkumme ja sen, miten osallistumme 3D-todellisuuksiin.

Tämä uusi kuu on loppu Saturnuksen ja Pluton huviajelulle (joka ei ollut kovin iloista), ja se päättää tuon aspektin hyvin upealla ja rauhallisella tavalla. Se on esimerkki äärimmäisestä itseluottamuksesta ja itsetietoisuudesta, niin selvän ja itsevarman selkeyden ja yhtenäisyyden kera, ettei meidän tarvitse toitottaa sitä maailmalle. Kuvittele, millaista elämäsi olisi, jos olisit niin itseesi luottava ja varma voimastasi, että voisit mennä elämän läpi vaivattomasti ja sujuvasti, ja niin selkeä tehtävästäsi ja tarkoituksestasi, että voisit valita kokea sen draama-, trauma- ja kaaosvapaasti. Tätä lähestymme 2021.

Sitten marraskuun lopussa meillä on pimennys, joka on vähän villikortti. Tämä käynnistää energian, jota koimme ensimmäisen kerran marraskuussa 2012 pimennyksen kera, joka oli melkein samassa asteluvussa. Mitä teimme silloin? Valmistauduimme maailmanloppuun, tai jotain vastaavaa, jonka oli tarkoitus tapahtua 12-12-12. Koska sitä ei tapahtunut, saamme uuden tilaisuuden saattaa sen päätökseen. Ei, maailma ei lopu, mutta maailma jonka olemme tunteneet, käy läpi suuria muutoksia.

Ja lopuksi, jos sinusta on tuntunut, että sinut on jätetty ulos prosessista, olet yksin, jumissa ja eristyksissä (sulkujen tai rajoitusten lisäksi), valmistaudu suuriin muutoksiin, jotka alkavat joulukuun puolivälissä, jolloin meillä on hyvin harvinainen Saturnuksen ja Jupiterin yhtymä Vesimiehen 0-asteessa (tämä menee ennätysten kirjaan), viimeinen Marsin ja Pluton neliö ja pimennys – kaikki samana päivänä.

Antamaan kannustusta, kerron tarinan rauhasta ja vapahduksesta. Se on yhdestä asiakkaastani, joka nujersi elämää muuttavan trauman löytääkseen taas ilon, rakkauden ja rauhan. Voit kuunnella tarinan podcastista. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.