MARRASKUUN 2017 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

1.11.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lokakuu muistetaan kuukautena, jolloin vallankumous alkoi, koska silloin ihmiset heräsivät siihen vakavoittavaan todellisuuteen, mitä 3D-valta, -hallinta ja kontrollointi sisältää. Ensimmäisen päivän Vegasin ampumisesta suureen määrään raportteja seksuaalisesta häirinnästä ja hyväksikäytöstä, johon Hollywoodin mogulit ovat syyllistyneet, se oli heräämistä synkkään todellisuuteen, että olemme kollektiivisesti antaneet voimamme/valtamme pois ja meidän täytyy ottaa se takaisin. Siitä aloitamme tämän kuukauden, ja tapahtuu melkoisesti asioita tukemaan meitä tässä uudessa suunnassa. Mutta emme voi vain vaatia voimaamme takaisin tekemättä niitä välttämättömiä sisäisiä muutoksia, joita tarvitaan tilan tekemiseksi sille, sekä syvempiä energiamuutoksia, jotta saamme uutta voimaa käytettäväksi integroidussa 3D/5D-tilassa – ei vanhaa 3D-voimaa, joka ei ole enää pätevää tai arvokasta meille. Se on muutoskuukausi kaikille, kaikin tavoin.

Aloitetaanpa marraskuun avainsanoilla "omanarvontunto" ja "itsetietoisuus" sekä sillä, mitä ne merkitsevät meille nyt. Arvo/arvostus on sen rakkauden, kunnioituksen ja arvostuksen mitta, mitä annamme jollekin tai jollekulle. Omanarvontunto on sen mitta, miten rakastamme, kunnioitamme ja arvostamme itseämme. Vaikka haluamme sitä toisilta, emme aina käsitä, että se mitä he antavat meille, on pelkästään peili noiden ominaisuuksien tasosta sisällämme. Pidämme toisia suuressa arvossa ja olemme samaan aikaan itsemme negatiivisin kriitikko ja myrkyllisin tuomari.

Esimerkki tästä on, mitä olemme nähneet Hollywood-skandaaleissa – julkkiskultin ja niiden, joita olemme pitäneet suuressa arvossa, näytetään nyt syyllistyneen vuosikymmeniä pahimpiin perversioihin, samalla kun olemme ylistäneet heidän kuuluisuuttaan. Mutta kyse ei ole vain Hollywoodista, sitä on myös hallituksessa, politiikassa ja yrityksissä. Läksymme tässä on, ettemme saa antaa voimaamme toisille tai pitää heitä suuremmassa arvossa, minkä arvoisia he ovat tai minkä he ansaitsevat. Mikä tärkeintä, emme saa arvostaa ketään korkeammalle kuin itsemme. Se kenet tai minkä laitamme jalustalle, putoaa lopulta siltä.

Se on myös yksi marraskuun oppitunneista – vaihtaa perspektiivimme arvoisuudesta ja ansaitsemisesta. Hyvin usein syytämme itseämme, kun toiset eivät rakasta, kunnioita ja arvosta meitä, mutta näin ei ole, koska ihmiset eivät voi arvostaa sellaista, jonka he uskovat säteilevän kirkkaammin kuin he. Auts – sanoinko juuri noin? Se on totta. Kukaan ei voi arvostaa sellaista, mikä ei ole arvokasta hänelle. Aivan kuten minä en pidä telttaretkiä tai tomaatteja suuressa arvossa, koska en pidä niistä, sinun valosi, energiasi ja voimasi eivät ole arvokkaita henkilölle, joka haluaa pysyä pimeydessä, tiheydessä ja oman uhritietoisuutensa heikentämänä.

Marraskuun yksi aspekti joka inspiroi energiavalintojamme, on jatkuva Saturnuksen ja Kheironin neliö, joka edustaa marttyyriparantajan ja voimaantuneen mestarin välistä taistelua. Meillä on ollut tämä koko vuoden. Marraskuussa on viimeinen neliö, ennen kuin Saturnus siirtyy Kauriiseen joulukuussa. Tämä aspekti edustaa valintaa valon ja pimeyden, 3D:n ja 5D:n sekä uhrin ja voittajan välillä. Mitä valitsemme yksilöinä ja kollektiivina? Hollywoodin seksuaalisen hyväksikäytön uhrit kertovat meille huonon kohtelun raskaan hinnan, ja se kohtaa kansan paheksumismetelin – vain muutama kuukausi aiemmin oltiin vielä "tähtien" ja heidän tekokimalluksensa sokaisemia. Luulen, että valinta tehdään, mutta jos satumme tarvitsemaan viimeistä muistutusta, meillä on vielä yksi Saturnuksen ja Kheironin neliö tässä kuussa.

Marraskuu on 11. kuukausi ja 2017 on 1-vuosi, joten meillä on koko kuukauden 111-energia ja vielä viisi päivää, jolloin tuo energia voimistuu – 1.,10.,11.,19. ja 29.11. On voimavuoden voimakuukausi, jossa on paljon voimapäiviä. Millainen tapa se onkaan pitää 3D-tiheydelle lopulliset läksiäiset, koska joulukuussa Saturnus siirtyy Kauriiseen, jossa se liittyy Pluton seuraan. Siitä tulee mielenkiintoista.

Pluto oli Kauriissa 1762–1778, jolloin oli suuria kansannousuja kuninkaallista ja hallinnollista sortamista ja kontrollointia vastaan. Se on nyt samoissa asteluvuissa, ja siihen liittyy Saturnus voimaannuttavassa yhtymässä – ei neliössä kuten 1760-luvun alussa. Tämä on uusi toimintamalli, joka laittaa uutta kierrettä vanhan "valta toisiin" -3D-järjestelmän kaatumiseen. Vaikka kuninkaalliset pakotettiin myöntymään kansan vaatimuksiin itsenäisyydestä 1760-luvulla, he eivät oikeasti menneet pois – he vain keksivät itsensä uudelleen ja heistä tuli osa hallitusta. Tällä kertaa asiat ovat kuitenkin eri tavalla. Plutolla on "poltetun maan taktiikka" transformaation vastustamiseen liittyen, ja ihmiskollektiivi, yhdessä uuden korkeamman taajuuden energiapakon kanssa, muuttaa dramaattisesti tuota maisemaa. Näemme tätä omassa elämässämme ja myös kollektiivissa.

Ja kiinnostuksen lisäämiseksi tarinaan, meillä on joulukuussa Merkuriuksen perääntyminen, jonka varjojakso alkaa 8.11. Tämä perääntyminen on Jousimiehessä, asteen sisällä tammikuun 2017 perääntymisestä – tilaisuus viimeistellä keskeneräisiä asioita, ennen kuin siirrymme uuteen vuoteen ja aivan uuteen taajuuteen.

Myös Saturnus osuu tuohon perääntymisasteeseen joulukuussa ennen siirtymistään Kauriiseen. Tämä on uutta henkisyyttä, mutta ei niin kuin "new agessa" – tämä on valoaikaa, siirtyminen pimeydestä valoon. Olemme oppineet, ettei yritys saada pimeys olemaan rinnakkain valon kanssa toimi, koska se voi tapahtua vain himmentämällä valoamme. Meidän kaikkien on aika säteillä kirkkaasti ja antaa pimeyden liittyä valoon. Jos se ei halua liittyä, se on ok, koska ei ole vaihtoehtoa – valo valaisee aina pimeyden. Ja valon läsnäollessa pimeydestä tulee irrelevanttia.

Se mitä marraskuussa tapahtuu, panee vastakkain vallanpitäjät ja kansan, globalistien "uusi maailmanjärjestys" -valta-, hallinta- ja kontrollointiagendan ja vapauden energeettiseen täysivaltaisuuteen, itsetietoisuuteen ja omanarvontuntoon. 5D on yhteys-, yhteistyö- ja yhteisömalli, eikä se voi olla ympäristössä, joka vaatii täydellistä kontrollia, hallintaa, alamaisuutta ja valtaa. Halukkuudellamme säteillä olemme tehneet omia valintojamme, ja nyt meillä on äänikuoro ja valokenttä siinä, missä ennen oli pieniä ääniä ja muutama valo ripoteltuna laajalle ulottuvaan pimeyteen.

Suunnitelmat ovat muuttuneet – astumme valoaikaan valomajakoina ja on meidän aikamme loistaa. Tämä voi olla mahtava transformaatiokuukausi – on tilaisuuksia – mutta se ei ole helppo tai vailla vastustusta. Olemme aina tienneet, että tiheät energiat alkaisivat taistella, ja nyt ne heittelevät meitä kaikella, mitä niillä on, mikä toisaalta näyttää epätoivoiselta, koska se on sitä, ja toisaalta se tuo meitä lähemmäs yhteen, mikä meidän täytyy tehdä saattaaksemme kollektiivisesti tämän ylösnousemusvaiheen loppuun, jotta voimme alkaa maadoittaa lisää 5D-energiaa 3D-todellisuuteen ja olla alkuna valoajan rauhalle, ilolle, rakkaudelle ja hyvinvoinnille. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.