TAMMIKUUN 2018 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

1.1.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vaikka olen iloinen, että vuosi 2017 on ohi, ja hyvin innostunut tästä uudesta vuodesta ja sen 11-värähtelystä, olen yhtä innoissani siitä, miten monien ihmisten näin heräävän vuoden 2017 neljän viimeisen kuukauden aikana. Tammikuussa meillä on voimakasta tukea isoon lähtöön tämän mestarivuoden toteuttamisessa – kaksi täysikuuta, pimennys, Merkuriuksen perääntymisvarjon loppuminen eikä yhtään perääntyvää planeettaa. Kyyti on edelleen hurjaa, mutta tiedämme, mitä tehdä, ja olemme energiavirtojen ohjaksissa rajojemme ja aikomustemme avulla.

Tammikuu alkaa supertäysikuulla ja Uranuksen lähtemisellä eteenpäin. Tammikuun 11. päivän jälkeen, kun Merkurius on toipunut täysin perääntymisvarjostaan, meillä ei ole perääntyviä planeettoja ennen maaliskuun alkupuolta. Niinpä koko aurinkokuntamme energia kulkee eteenpäin kanssamme. Se on hyvä uutinen, koska meillä on paljon työtä tehtävänä, tästä kuusta alkaen, työskennelläksemme vuoden 2018 energiapotentiaalin kanssa ja laajentaaksemme sitä.

Mutta tämä ei ole kovaa nenä-kiinni-sorvissa-tyyppistä työtä, jota olemme tehneet viimeiset 10–20 vuotta. Tämä ei ole valotyötä, vaan valomajakkana olemista tutkien, miten kauas ja miten kirkkaasti pystymme säteilemään omaa valoamme esimerkkinä toisille siitä, miten koetaan ylösnousemuspolun palkkiot. Ja muista, että kaiken energiatyön jota teemme omassa elämässämme, teemme myös maaverkkoon, ja tuo energia on myös muiden ihmisten käytössä. Säteile ja ole tässä kuussa niin kirkas, rohkea ja kaunis, kuin pystyt, nauttien samalla matkasta.

Tammikuussa on upeita energia-aspekteja koko kuukauden, mm. erinomaiset yhteydet Jupiteriin, Marsiin, Venukseen ja Neptunukseen. Saturnus siirtyi juuri joulukuun puolivälissä Kauriiseen, kotimerkkiinsä, ja aloittaa jakson, joka meillä oli aiemmin marraskuussa 1988. Ja Uranus alkaa kulkea eteenpäin viiden kuukauden perääntymisen jälkeen. Sekin vaihtaa merkkiä toukokuussa, mitä tapahtuu joka seitsemäs vuosi. Rapu-Kauris-akselin täysikuusta 1./2.1. aloitamme syklin, joka huipentuu Saturnuksen ja Pluton yhtymään Kauriissa tammikuussa 2020. Tätä ei ole tapahtunut sitten vuoden 1511, joten sen pitäisi olla hyvin jännittävää. Vuonna 1511 (?) Martti Luther naulasi 95 teesiään kirkon oveen ja aloitti protestanttisen reformaatioliikkeen katolilaista kirkkoa vastaan, joka oli hallitseva maailmanvalta tuolloin, ja vähensi suuresti sen voimaa ja vaikutusvaltaa.

Tammikuun toinen täysikuu on myös pimennys Leijonassa, ja se koskettaa pohjoissolmua, minkä pitäisi saada aikaan mielenkiintoisia järkytyksiä ja paljastuksia maailmassa. Luulen, että kaiken sen työn myötä mitä tehdään hankkiutumiseksi eroon vaikeista valtioeliiteistä (Leijona on kuninkaiden ja hallitsijoiden merkki), saatamme nähdä korkean tason pidätyksiä ja syytteitä, mitä voimme kaikki juhlia. Olemme nyt valon ja pimeyden, hyvän ja pahan, välisen taistelun kourissa, kuten sanoin vuoden 2018 ennusteissa. Tämä on 3D/5D-integrointia – hallinnan, vallan ja kontrolloinnin 3D-toimintamallin hajoamista ja yhteyden, yhteistyön, yhteisön ja luovuuden 5D-energioiden integroimista. Tuo luova energia on voimakasta tässä kuussa. Käytä sitä voimaannuttamaan aikomuksiasi ja ilmentämään uusia todellisuuksiasi.

Tiedämme, että nämä ovat haastavia aikoja, ja otamme vastuumme hyvin vakavasti. Kuitenkin toisinaan meidän täytyy tunnistaa, että olemme ylösnousemussyklin kanssaluojia ja tukijoita. Meidän ei tarvitse kestää kaiken tämän painoa yksin. Ota tässä kuussa aikaa nauttia energian laajentumisesta ja käytä tuo energia omaan elämääsi. Miten haluat kokea elämäsi tänä vuonna? Onko sinun aika muuttaa uuteen paikkaan, kutsua uusi suhde, muodostaa uusia ystävyyssuhteita ja löytää uusi energiayhteisö? Olemme muutamana vuotena päästäneet paljon irti ihmisistä ja tilanteista, jotka eivät enää palvele meitä. Nyt on aika täyttää nuo aukot.

Energiaa voidaan käyttää eri tavoin – varmista, että käytät osan siitä itseesi. Olemme paljon parempia valomajakoita, kun paristot on täysin ladattu, ja tämä on yksi kuukausi, kun voit tehdä sen. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.