ELOKUUN 2016 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

Elokuu 2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Joka kuukausi kun aloitan energiaraportin, saan näyn kuukauden energiasta, ja elokuulle näen lumivalkoisia vaippoja roikkumassa pyykkinarulla. Jos olet käyttänyt kangasvaippoja vauvoillasi kuten minä, tiedät, etteivät ne olleet lumivalkoisia ripustettaessa, vaan aivan tahraisia ja laikukkaita, mutta muutaman tunnin jälkeen auringossa niistä tuli kirkkaanvalkoisia. Niinpä riippumatta siitä, mitä heinäkuu laittoi tarjolle, elokuun energia tekee siitä kauniin selkeää ja kirkasta, mutta sinun täytyy ehkä istua jonkin aikaa auringossa, eikä tämä merkitse auringonottamista, vaan oman valosi säteilemistä. Elokuu on Leijonan merkki ja leijonat ovat tunnettuja rohkeudestaan. On monia tilaisuuksia luovaan ilmentämiseen, rakkauteen, sydämen avautumiseen ja uusiin mahdollisuuksiin, jos meillä on rohkeutta säteillä. Tämän kuukauden teemoja ovat rohkeus, luovuus, selkeys, rakkaus (energeettisessä muodossaan) ja integrointi.

Voit ilmoittautua edelleen elokuun Mestarikurssille 2.8., jolloin sukellamme syvälle tämän kuukauden energiateemoihin, ja opit, miten saadaan paras irti kuukauden energiasta. Tämän kuukauden bonuksiin sisältyy, miten lähetetään parantavaa energiaa kenelle tahansa, saadaan päätös missä tahansa suhteessa ja yhdistytään jumalaiseen lähde-energiaasi (erittäin hyödyllinen työkalu tämän päivän korkean energian aikoina). Ilmoittaudu tästä.

Sana "courage" (= rohkeus) tulee ranskan kielen sanasta "coeur", joka merkitsee sydäntä. "Rohkeus ei ole pelon poissaoloa, se on sydämen läsnäoloa. Meidän ei tarvitse päästä eroon peloistamme saadaksemme rohkeutta, meillä pitää olla rohkeutta (tai sydäntä) toimia peloistamme huolimatta." Jos heinäkuu toi esiin kaikki pelkosi, elokuu innostaa sinua ryhtymään toimeen tuntematta, että sinun täytyy odottaa, kunnes ne menevät pois. Saatat ajatella, että sinun on odotettava oikeaa hetkeä tai oltava itsevarma, jotta olet valmis, mutta ainoa tapa luoda liikettä on ottaa askel eteenpäin. Sen ei tarvitse olla suuri, sen täytyy olla vain askel. Käytämme usein sanaa "rakkaus" romanttisessa mielessä, mutta rakkaus on ensiksi energia ja vasta toiseksi tunne.

Rakkautta vaaditaan saamaan luova energiamme liikkeelle, ja tämä merkitsee avoimuutta vastaanottaa sitä energiaa, jota tarvitaan unelmiemme ilmentämiseen. Ilmentäminen on sekä tuhoavaa että luovaa, ja tuhoamme siinä vanhaa salliaksemme jonkin uuden tulla sisään. Se voi tapahtua täydellisellä rytmillä ja ajoituksella, kuin pyöräovissa joissa lähtevä energia korvataan välittömästi sillä, mitä tulee. Mutta meidän täytyy olla tuossa rakkausenergiassa ja sen värähtelytaajuudessa ja tarpeeksi suuri astia vastaanottaaksemme korkeampia taajuuksia. Siksi "säteile" on uusi mantramme, koska mitä kirkkaammin säteilemme, sitä enemmän energiaa voimme vetää puoleemme työskentelyä varten.

Luova energiamme on peräisin sydäntilasta ja omasi saattaa olla mustelmilla ja verinen heinäkuun haastavien aspektien jälkeen (ja kaiken sen mitä olemme käyneet läpi kuluneena vuotena tai kauemmin), mutta ainoa tapa parantaa nuo haavat on hajottaa tuska ja integroida uutta energiaa. Ei ehkä ole mahdollista astua täysin pois niistä asioista, jotka aiheuttavat tuskaa, mutta voimme lakata olemasta tuskamme viemä ja valita erilaisen suhtautumistavan energiaan elämässämme. Meidän täytyy nähdä tuska yhtenä vaihtoehtona monien muiden joukossa ja valita se vaihtoehto, joka parhaiten palvelee meitä. Yksi tapa tämän tekemiseen on ilmaista hyvin selkeitä aikomuksia elämällemme, mikä luo astian energian virtaamiselle.

Olemme tekemisissä hyvin luovan energian kanssa tässä kuussa, ja vaikka se saattaa ilmentyä sinulla haluna mennä maalaus- tai koruntekemiskurssille, sillä on voimakkaat energeettiset juuret. Todellisuutemme on luovan ilmentämisen kehittyvä prosessi. Siellä missä tunnemme olevamme jumissa, emme ole enää aktiivisesti kytkeytynyt luovaan energiaamme. Kaiken tämän kuukauden raskaan Kheiron-, Saturnus- ja Neptunus-energian ja Uranuksen ja Erisin yhtymän myötä, sekä Pluton ja Uranuksen neliön 2012-2015 kaikuessa edelleen jatkuvasti, halu päästä pois uristamme voi olla suuri.

Tarkkaile elokuussa taipumusta kitkeä asioita pois elämästäsi, ja sitä voi tapahtua vähän armottomasti. Onko ei-haluttuja rikkaruohoja, jotka tukahduttavat niitä kasveja, joille haluat saada kukkimistilaa? Vievätkö ne liikaa tilaa tai käyttävät energiaa, joka voisi voimaannuttaa unelmiasi?

Tässä kuussa saamme harjoitella kaksinaisuutta ja olla moniulotteinen ihmismuodossa, jotta voimme oppia toimimaan sekä ihmisenä että jumalana – toinen ei ole parempi tai huonompi kuin toinen. Ylösnousemus on integrointia, ei haltuunottoa. Emme tuhoa 3D:tä, jotta 5D voi ottaa hallinnan – integroimme korkeammat ulottuvuudet 3D-toimintamalleihimme, jotta ne voivat omaksua korkeampia puolia. Näemme esimerkkejä tästä kaikkialla ympärillämme tänä päivänä, kun ihmiset ovat sosiaalisesti tiedostavampia ja vähemmän valmiita sietämään epäoikeudenmukaisuutta, erillisyyttä, syrjintää ja minkäänlaista riistämistä. Nämä ovat esimerkkejä siirtymisestämme kaksinaisuuteen, ja se on jatkuva teema vuoteen 2020 saakka.

Meillä on joitain tähti-astroaspekteja elokuussa, alkaen uudesta kuusta 2.8., jolloin Mars myös lähtee (lopultakin) Skorpionista Jousimieheen. Uusi kuu on läheisessä yhteydessä Neptunukseen ja Saturnukseen ja korostaa niiden jatkuvaa neliötä. Onko todellisuutemme ja harhakuviemme välillä tasapaino? Onko jotain, joka on jo elänyt oman aikansa elämässämme, mutta roikumme siinä kiinni omista syistämme eivätkä nuo syyt ole enää päteviä? Ovatko nuo syyt totuus meille vai ovatko ne yksi harhakuva?

USA:n tulevat presidentinvaalit ovat rauhaton aihe – kuka on ehdokkaana ja kuka voittaa? Kaikessa tämän hetken epävakaassa energiassa sitä on vaikea sanoa, ja meidän täytyy odottaa, että pääsemme lähemmäs äänestyspäivää nähdäksemme, ketkä ovat jäljellä. Kaikki on mahdollista tällä hetkellä, ja paras minkä voimme tehdä, on pitää aikomusta korkeimmasta lopputuloksesta kaikkien ja tilanteen kannalta. Valo voittaa aina loppujen lopuksi – tämä saattaa olla hyödyllistä pitää mielessä nyt.

Täysikuu 18.8. on melkein pimennys, ja se on Vesimiehen 25 asteessa, mikä on muutaman viime kuukauden täysikuun toistuminen tässä asteessa. Se on myös monien suurempien planeettojen asteluku tällä hetkellä, joten ne toimivat kaikki nyt yhdessä ja tukevat transformaatiotamme. Se yhdistyy jatkuvaan Uranuksen ja Erisin yhtymään, ja koska Uranus hallitsee Vesimiestä, tämä täysikuu on ekstravoimakas. Olemme nähneet Uranuksen ja Erisin voima BREXITissä, USA:n presidentinvaaleihin liittyvissä tapahtumissa, Ranskan ja muiden maailmankolkkien protesteissa, joissa "valitsevasta tilasta" on tullut "ei tila". Voimme odottaa tätä lisää muutamana seuraavana vuotena, kun yritämme uudelleenkalibroida maailmaa, joka on kallistunut liikaa eliitin, "valtameklarien" ja niiden suuntaan, jotka haluavat hallita, eivät johtaa.

Ja tuossa täysikuussa Merkurius ja Jupiter yhdistyvät Neitsyessä ja samalla Kheironiin, haavoittuneeseen parantajaan. Kheiron on esittänyt suurta roolia jatkuvissa parantumissykleissämme ja ollut merkillepantava, koska se on ollut useita vuosia Kaloissa. Tämä auttaa evoluutiotamme, koska Kheiron tökkii jatkuvasti haavojamme ja niitä paikkoja, joihin meitä on sattunut, ja muistuttaa meille, että niin kauan kun sattuu, se ei ole vielä parantunut. Teillä jotka olette syntyneet 1964-1968, on Kheironin paluu, erittäin epämiellyttävä eräänlainen keski-iän kriisi, jolloin kaikki valintanne, päätöksenne ja seuraamuksenne tulevat esiin tarkasteltavaksi. Se kestää noin kaksi vuotta.

Ja 11.8. Merkurius siirtyy varjoonsa valmistautuen perääntymään syyskuussa. Se on Neitsyessä, Merkuriuksen hallitsemassa merkissä (vaikka Kheironin pitäisi hallita Neitsyttä), joten tämä on voimakas perääntyminen ja perääntymispiste on Neitsyt 29 astetta, voimallinen piste. Laskettuna mukaan sitä edeltävä ja seuraava varjo, Merkuriuksen perääntyminen kestää noin yhdeksän viikkoa. Vaikka jotkut ihmiset kehottavat välttämään minkään uuden tekemistä tuon jakson aikana, se on pitkä aika odottaa tämän päivän kiivastahtisessa maailmassa. Uudet asiat jotka alkavat Merkuriuksen perääntyessä, tarvitsee yleensä tehdä uudestaan jollain tapaa, ja asioita menee ohi, yksityiskohtia sivuutetaan ja viivytyksiä tapahtuu. Ota vain ylimääräistä aikaa viivästyksiin matkalla, ja jos kommunikointi on tärkeää, tarkista kahteen kertaan varmuuden vuoksi se, mitä vastaanotettiin.

Myöhemmin tässä kuussa, 23.8., Mars liittyy Saturnukseen ja se voi viitata kiihkeään päivään. Silloin kun rajoitusten planeetta (Saturnus) kohtaa toiminnan planeetan (Mars), karva voi pöllytä. Saturnus lakkaa lisäksi perääntymästä, joten se on valmis toimintaan. Voi odottaa maailmantapahtumien olevan melko räjähdysherkkiä, kun olemme edelleen raskaassa Uranuksen ja Erisin yhtymä- ja Saturnuksen ja Neptunuksen neliöenergiassa. Jos ihmettelet, miksi lisään niin monia astrologisia viittauksia, se johtuu siitä, että planeetat ovat osa energiajärjestelmäämme ja ne peilaavat, mitä meillä tapahtuu.

Venus kattaa kolme merkkiä tässä kuussa – Leijona, Neitsyt ja Vaaka. Saamme myös Venuksen kolme eri aspektia tässä kuussa, mikä on melko epätavallista. Vaikkei se ole rentona Neitsyessä, se on yhtymässä sekä Jupiterin että kuunsolmun kanssa, minkä pitäisi olla hyvin miellyttävää energiaa.

Ja kun päätämme tämän kuukauden, koemme kollektiivitasolla energiakaksinaisuuden, jonka käymme läpi myös omassa elämässämme. Se on sekalainen pussi helppoa ja haastavaa, positiivista ja negatiivista, mukaan heitettynä joitain todella vaikeita energioita sekä joitain hyvin vapaasti virtaavia energioita, mikä keventää asioita. Tässä kohtaa meidän täytyy oppia saamaan paras irti positiivisista energioista ja käyttää niitä auttamaan haasteiden voittamisessa. Henkinen elämä ei ole vapaata haasteista – se on vapaa kaikin puolin, myös haasteiden kohdatessa. Ja päätämme uuden henkisen heräämissyklimme ensimmäisen vaiheen, kun meillä on tässä kuussa Jupiterin viime päivät Neitsyessä ja ensi kuussa se suuntaa Vaakaan 12 kuukaudeksi. Se mitä teit syyskuusta 1991 lokakuuhun 1993 ja syyskuusta 2004 lokakuuhun 2005, saattaa tulla nyt tarkasteluun.

Jos olet valmis säteilemään, elokuu on tervetullut helpotus niistä energioista, joita meillä on ollut tähän saakka tänä vuonna. Säteilläänpä siis, noustaan taas satulaan ja saadaan fantastinen kuukausi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.