TOUKOKUUN 2016 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

Toukokuu 2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ehkä ihmettelet, tapahtuuko tässä kuussa mitään, jos olet lukenut raportteja epätavallisesta määrästä perääntymisiä tällä hetkellä. Mutta ennen kuin ajattelet jättäväsi toukokuun väliin, koska mitään tärkeää ei tapahdu, niin ajattele uudestaan, koska kaikki perääntymiset ovat kutsu osallistua – ei vetäytyä – omaan voimaantumiseemme ja tehdä tuo lopullinen energiasiivoaminen, jota olemme lykänneet. Toukokuu tarjoaa monia lahjoja, joista osa on piilossa ja osa selviä. Se on kuukausi syvältä kaivamiselle ja korkealla lentämiselle, kun mennyt, nykyinen ja tuleva ovat kaikki ylösnousemushorisontissa, ja jos kiinnitämme huomiota, voimme saada suuria hyötyjä tässä kuussa.

Kun katson toukokuun energiaa, ajattelen pieniä paketteja, jotka on laitettu suurempien pakettien sisään. Kun lapseni olivat pieniä, käärin usein heille pienen lahjan suurempaan laatikkoon. Koska heihin teki suuremman vaikutuksen laatikon koko, kuin sen sisältämä lahja, suuren laatikon avaaminen oli jännittävämpää, vaikka tuo pieni lahja olisikin ollut tärkeä tai jotain, mitä he halusivat oikeasti. Joskus tarvitsemme suuremman laatikon arvostaaksemme lahjaa, ja tämä on yksi asia, joka meillä on toukokuun täydessä energiassa. Paljon siitä, mitä se tuo, tulee ehkä laivakontin kokoisessa paketissa, joka sisältää vain pikkuruisen kipinän valaistumista, tiedostamista, ylösnousemusta ja iloa.

Yksi asia jota toukokuussa testataan, on kyky olla elämämme kummassakin puolessa – menneisyydessä ja nykyisyydessä – ja seuloa kokemuksiamme, jotta voimme valita, mitä haluamme pitää ja mistä olemme valmis päästämään irti. Päätöskohta on se, missä haluamme olla tulevaisuudessa, ja halukkuutemme oppia olemaan omassa voimassamme, ilman pelkoa tuomitsemisesta tai kritiikistä tai pettymyksen aiheuttamisesta toisille ihmisille. Hyvin usein elämme omissa polarisoituneissa todellisuuksissamme – maailmassa jossa elämämme ja maailmassa jossa haluamme elää. Miten monia valintoja teemme itsemme hyväksi ja missä valinnoissa voima annetaan sille, mitä haluamme tehdä toisten puolesta heidän rakkautensa, hyväksyntänsä tai yhteytensä vuoksi? Miten usein katsomme "toiseen" maailmaan ja mietimme, voimmeko koskaan elää siellä? Voimme, jos olemme valmis kaivamaan vähän.

Tässä ei ole kuitenkaan kyse ainoastaan tästä elämästä – tämä on karmakumppaniemme, sieluryhmiemme, sielusopimustemme ja karmakiertojemme uudelleentarkastelua. Milloin vapautamme itsemme täysin noista velvoitteista ja oivallamme, että riippumatta siitä, mitä tapahtui toisessa ajassa ja paikassa, toisella ihmisellä oli myös vaihtoehto ja hän olisi voinut toimia toisella tavalla? Otamme itsellemme karmavelvoitteita, kun uskomme, että olemme aiheuttaneet vahinkoa toisille, mutta emme voi enää ottaa vastuuta toisten valinnoista tai heidän toimimattomuudestaan, menneestä tai nykyisestä. Tämä on yksi toukokuun perääntymisten lahjoista ja ero siinä, haravoidaanko kevyesti pintaa henkilökohtaisessa ja kollektiivisessa karmamenneisyydessämme vai tuodaan kauhakuormaaja kaivamaan todella syvältä.

Marsin perääntyminen tässä kuussa on tärkeä, koska elokuun alkupuoleen saakka se käy läpi samoja asteita Skorpionissa, jotka Saturnus kävi läpi joulukuusta 2014 syyskuuhun 2015. Jos muistat, Saturnus oli silloin Skorpionin viime asteissa neljä kuukautta ja laittoi meidät hyvin haastavan ajan läpi. Marsin toiminta on hieman vähemmän intensiivistä, mutta ei vähemmän vaativaa. Se mitä työstimme silloin, tulee takaisin viimeisestä tarkastelua varten. Onko aika päästää sitä irti? Vain me voimme tehdä tuon valinnan, ja päättääksemme meidän täytyy katsoa, mitä haluamme nyt. Vanha energia ei enää sovi elämäämme, mutta meidän täytyy päättää, aiommeko yrittää vielä kerran vai siirtyä eteenpäin.

Jupiter alkaa kulkea eteenpäin tässä kuussa, peräännyttyään tammikuun alkuosasta saakka, mutta se on nyt samassa paikassa kuin lokakuussa 2015, joten menneisyyden seulominen ilmestyy taas esiin, mikä on toukokuun toistuva teema. Sen asemaa Neitsyessä, mikä merkitsee aina 12 vuoden henkisen heräämisjakson alkua, korostaa pohjoissolmu Neitsyessä ja Kheiron ja Neptunus Kaloissa. Ja Pluton ollessa Kauriissa ja tämän kuukauden Härkäaktiivisuuden myötä, meillä on kolminkertainen maaenergia toiminnassa – tarvitseeko kukaan ylimääräistä maadoittamista?

Tämä on henkistä heräämistä turbona, ja olemme syvällisen energialaajentumisen partaalla, joka maadoitetaan ihmistodellisuuteemme, laajentaen tietoisuutemme samalla jumaluuteemme. Mutta tämä ei tapahdu meille, kun odotamme henkeä pidätellen ja toivomme, että kaikki kääntyy parhain päin – olemme ohjaksissa. Energia odottaa, että otamme kontrollin. Ja se mitä olemme valmis seulomaan ja mistä päästämään irti, määrittelee, miten paljon energiatilaa sekä värähtely- ja taajuustransformaatiota saamme.

Myös Merkuriuksen perääntyminen kannattaa mainita, koska se tapahtuu Härässä ja siihen liittyvät mukaan Venus ja Aurinko. Tavallisesti Auringon, Venuksen ja Merkuriuksen yhtymä on harvinainen tilaisuus hemmotella itseämme, mutta tällä kertaa Merkurius vähän pilaa nuo suunnitelmat. Ennen hemmottelua meidän täytyy varmistaa, että olemme huolehtineet tärkeistä asioista elämässämme. Koska Merkuriuksen perääntyminen tukee irtipäästämistä, uudelleentarkastelua, uudelleenharkintaa, uudelleentekemistä ja uudelleenneuvottelua, odota, että näet menneisyyttäsi hyppäävän esiin pimeistä nurkistaan. Merkuriuksen perääntyminen kestää koko kuukauden, joten meillä on paljon aikaa sen energian kanssa työskentelemiseen.

Toukokuun uusikuu Härässä 6.5. tulee luvaten universaalia tukea, mutta koska se on myös tarkassa yhtymässä Pluton kanssa, tuella on hintansa (energiat ovat herpaantumattomia tässä kuussa). Vaikka toisen huoneen, Härän, sanotaan hallitsevan rahaa, se hallitsee itse asiassa arvoa – miten arvostamme itseämme ja miten suhtaudumme toisiin suhteessa omaan arvoomme. Ja se on lähellä täysikuun pimennyksen astelukua lokakuussa 2004, jolloin Jupiter oli juuri saanut loppuun Neitsytjaksonsa 2003/2004 – taas kutsu astua takaisin menneisyyteen, jotta voimme liikkua eteenpäin esteettä. Pluto vaatii täydellistä transformaatiota – ei palaamista taaksepäin, ei jälkiviisautta, ei katumista. Mitä 2004 tapahtui sellaista, mikä saattaa tulla esiin taas? Mitä valintoja tai päätöksiä teit silloin ja nyt ne tulevat uudelleentarkasteluun? Menneisyydellä on hassu tapa ilmestyä esiin, kun vähiten odotamme sitä, ja tämän kuukauden energia laittaa menneisyyden ja nykyisyyden rinta rinnan, jotta voimme nähdä, kumpi on meille nyt houkuttelevampi ja mitä haluamme tulevaisuudeltamme.

Tietysti Uranuksen ja Erisin yhtymä vahvistuu, vaikka se on tarkka vasta kesäkuussa. Kun laitetaan vallankumousplaneetta yhteen ristiriitaplaneetan kanssa, karvat pöllyävät. Odota lisää paljastuksia ja järkytystä maailman joka alueella, ei välttämättä maantieteellisesti, mutta myös politiikassa ja yritysmaailmassa myös. Olemme tienneet pitkään, että maailmaa pyörittää pieni salaseura, joka vähät välittää ihmisistä, ellei se liity sen kyltymättömän valta-, raha- ja kontrolliagendan toteuttamiseen. No, Uranuksen ja Erisin myötä salaisuuksia ei pysty pitämään ja räjähtävä muutos on tämän pelin nimi.

Luulen, että heinäkuuhun mennessä kuulemme uutta informaatiota, joka paljastaa paljon siitä, miten vähän tiedämme siitä, mitä oikeasti tapahtuu suljettujen ovien takana. Ylösnousemus on saavuttanut kriittisen vauhdin, ja vaikka tämä merkitsee, ettei sitä voi pysäyttää, vaatii kuitenkin jatkuvaa ponnisteluamme pitää tuo vauhti valonnopeudessa.

Mutta Uranuksen ja Erisin välisen yhteyden tarkoituksena on auttaa meitä herättämään elämäntarkoituksemme fokusoituneemmaksi aikomukseksi siitä, millaisessa maailmassa haluamme elää. Sanelemme ihmiskunnan kollektiiviperheenä henkilökohtaisen ja kollektiivisen maailmamme energian. Ne jotka tietävät, että olemme synergiasuhteessa Maan ja universumin kanssa, ovat harmonisoituneimpia ja voimakkaimpia energia-astioita universaalille energialle. "Hiljaiset" jotka perivät maan, eivät ole syrjään vetäytyviä, nöyryytettyjä ja alastallattuja uhreja – tässä tapauksessa "hiljaiset" merkitsee itsetietoisuutta. Ne jotka tietävät, omistavat ja tunnustavat oman voimansa, voivat omistaa Maan ja sanella energiavirtaukset ja värähtelyt täällä. On aika kohdata nyt oma musiikkimme – tanssimmeko hautajaisvirsien vai jonkin iloisemman sävelen tahtiin?

Täyskuu 21.5. Jousimiehen ensimmäisessä asteessa on myös tärkeä, koska se on yhtymässä perääntyvän Marsin kanssa. Se on epätavallista, erityisesti koska Mars perääntyy joka toinen vuosi, joten odota myös silloin karvojen pöllyävän. Kuten sanoin, tämän kuun energiat ovat herpaantumattomia, mutta parhaalla tavalla. Vaikka sanomme haluavamme rauhaa maan päälle, tunnemme voimattomuutta sen luomiseen. Vaikka sanomme haluavamme rakkautta ja yltäkylläisyyttä, tunnemme tehottomuutta sen saamisessa tapahtumaan.

Tämä johtuu sitä, että lähestymme tilannetta ongelmasta, ei ratkaisusta käsin, joka olemme me. Kun päätämme, että haluamme tätä, ja luomme energia-astiaamme tilaa sille ollen hyvin selkeä siinä, kuka olemme ja mitä kykenemme luomaan, sekä päästämme irti omista myrkyllisistä energiataakoistamme – karma, velvollisuudet, sielusopimukset, katumus, syyllisyys, häpeä ja itsesyytökset – niin meistä tulee Maan itsetietoisia perijöitä ja henkilökohtaisen ja kollektiivisen universumimme mestareita.

Kuukaudesta tulee kiireinen ja perääntymiset itse asiassa nopeuttavat kaikkea – eivät hidasta. Mutta meidän täytyy vähän kaivella saadaksemme parhaan irti tästä energiasta. Tiellemme tulee monia siunauksia – jotkut hyvin pienissä paketeissa, jotkut valtavissa pahvilaatikoissa – mutta ne kaikki osoittavat meitä samaan suuntaan. Jupiterin Neitsytjakso 2003 oli vihkimyksemme – jaksossa 2015/2016 kyse on valmistumisesta. Kun Jupiter siirtyy Vaakaan syyskuussa, olemme valmistautuneet astumaan luottavaisesti tämän prosessin seuraavalle tasolle.

Tiivistäkää lastiluukut, siivotkaa kannet ja sitten täyttä vauhtia eteenpäin – upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.