SÄTEILE VALOASI EHDOTTOMASTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Maaliskuu 2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onko säteilemäsi valo himmeämpää, jos kukaan ei huomaa tai tunnusta sitä? Vai onko mahdollista säteillä valoa vain siksi, että se on osa elämänpolkuasi? Ne joilla on kirkkain valo, on helpompi nähdä, mutta heidän tehtävänsä ei ole "kytkeä" enemmän ihmisiä valoon, vaan pelkästään säteillä omaan valoaan ehdottomammin. Valo loistaa, jotta kaikki voivat nähdä, mutta kaikki eivät näe, kaikki eivät halua nähdä eikä kaikkien tarvitse nähdä. Tämä ei heikennä valon merkitystä tai arvoa. Sen arvoa ei mitata sillä, miten moni näkee, hyväksyy ja ruumiillistaa sen, vaan sillä miten kirkkaasti se loistaa, vaikka se loistaisi yksin.

Niiden taakkana jotka loistavat kirkkaimmin, ei ole suurimman pimeysmäärän valaiseminen tai useampien ihmisten tuominen valoon – heistä tulee valomajakka valinnalle hyväksyä korkeampi taajuus ja värähtely, ei muutospakko. Ehdottomana valolähteenä oleminen merkitsee, että säteilet kirkkaasti riippumatta siitä, kuka näkee valon – se on kaikkien nähtävänä silloin, kun on heidän aikansa ja kun he ovat valmiita.

Joillakin on pimeydessä olemisen matka, mikä rohkaisee valoa etsiviä. Hekin ovat tärkeä osa valoperustaa. Ilman varjoja valoa ei näy. Ja ilman valoa pimeydelle ei ole vaihtoehtoa. Mutta ei ole kaikille mitään käskyä nähdä valo eikä kenellekään ole ehtoja – ei käskyä niille, jotka ovat valossa tai pimeydessä, tulla tietoiseksi valosta, hyväksyä ja ruumiillistaa se ja tulla myös valomajakaksi muille.

Tämä ei tee niiden työtä vähemmän arvokkaaksi tai onnistuneeksi, jotka säteilevät valoa. Kaikki mahdollisuudet ovat olemassa rajattomassa, ehdottomassa universumissa, myös pimeyteen jääminen. Ehdottoman valon säteileminen tuo sen kaikkien ulottuville, ilman sen hyväksymis- tai tunnustamisehtoa.

Jos pelko pimeyden tuloksista tulee valosi säteilemisen syyksi, niin toimit ehtojen ja tuomitsemisen kera. Saatat tuntea houkutusta säteillä kirkkaammin, jotta toiset voivat nähdä, mutta valon näkemisen ja hyväksymisen mahdollisuus riippuu värähtelystä ja taajuudesta, mikä riippuu myös kunkin sielun tahdosta, oppitunneista, karmasta ja sielupolusta.

Se että haluat säteillä kirkkaammin, ei merkitse, että toiset haluavat nähdä enemmän valoa. Jotkut valo voi sokaista ja he kääntyvät pois, koska se sekaantuu heidän polkuunsa. Toiset saattavat käyttää valoa tehdäkseen valinnan jäädä omaan pimeyteensä. Säteilemäsi valon täytyy olla ehdotonta ja sinun täytyy säteillä valossa ja valona olemisen ilosta – ei siksi, että uskot säteileväsi, jotta toiset voivat nähdä sen ja tuntea valon itse.

Valo on ilon, totuuden ja ehdottoman rakkauden polku, kaikki korkeamman taajuuden energioina. Mutta valopolkuun ei sisälly tarve tulla pimeyden muuntamisvoimaksi. Säteileekö aurinko vain siksi, että sitä arvostetaan, vai säteileekö se, koska sitä se tekee? Näin myös sinä voit löytää ilon valostasi ja säteillä sen ilon kera, jota tunnet valossasi. Tietoisuus valosta on lahjasi, joten säteile sitä itsellesi ja valaise oma polkusi. Älä lannistu, jos kukaan ei näytä näkevän sitä, koska he eivät voi nähdä sellaista, joka ei ole heidän taajuudessaan tai osa heidän elämänpolkuaan.

Kun sinusta tulee valosi avulla esimerkki iloisesta, ilontäyteisestä, voimaantuneesta ja täyttymyksellisestä elämästä, voit inspiroida muita. Ei siksi, että säteilet enemmän valoa, vaan koska he näkevät esimerkin valostasi toiminnassa. Näin innostat toisia harkitsemaan valoa pimeyden vaihtoehtona ja kun säteilet ehdotonta valoa, teet valosta mahdollisuuden, mikä sallii toisten tehdä siitä voimaantuneen valinnan omalla vapaalla tahdollaan. Ja kun löydät iloa valostasi, sillä ei ole enää merkitystä, pystyvätkö toiset jakamaan ilosi tänään – olet ilossa, mikä sallii valosi säteillä vielä kirkkaammin itsellesi, kaikille ympärilläsi ja koko ihmiskunnalle.

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.