ENERGIAPÄIVITYS: RUUMIILLISTA MUUTOS, KUTSU RAUHAA JA YHDISTY!

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

8.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

ENERGIAT ETEENPÄIN: Luovat energiat ovat voimakkaita maaliskuussa ja ne tukevat sinua.

YHTEYDET, LUOVAT TEOT JA VISIOINTI/AIKOMINEN tapahtuvat ja ilmentyvät nopeasti nyt, ja missä on kyse parantumisesta, rauhan ja anteeksiannon energioita koetaan kovasti ja ne tukevat elämääsi tulevina viikkoina.

YHTEYDET (toisten kanssa) – Synkronistisia tapaamisia polkusi kannalta tärkeiden ihmisten kanssa on paljon ulottuvilla, joten etsi niitä, jotka ovat osa elämäsi seuraavaa askelta. Tai niitä joilla on palapelinpaloja sinulle ja polullesi, ilmestyy. Opi kiinnittämään huomiota ja kuuntelemaan.

YLTÄKYLLIN LUOVIA ENERGIOITA – Ota seuraavia askelia luomisessa, sillä sinua tuetaan. Luovuus virtaa tällä hetkellä. Älä tuomitse ennalta tuloksiasi tai estä itseäsi luomasta tuntemalla, ettet ole valmis. Emme ole koskaan valmiita luovina olentoina, ennen kuin olemme. Pelkästään luo.

VISIOT JA AIKOMUKSET – Nämä parantuvat kovasti tulevina viikkona. Käytä siis aikomusten ja rukouksen voimaa henkilökohtaiseen kehittymiseesi. Kirjoita raikkaita aikomuksia elämällesi ja kiitoksia siitä, mitä sinulla jo on.

PARANTAVAT ENERGIAT:

RAJOITUSTEN AIKA muuttuu nopeammin kuin koskaan sielun johtamilla ihmisillä. Vanhat mallit, uskomukset ja tunteet lähtevät nopeammin kuin koskaan. Huomaat tämän muutosvauhdin, jos herkkyys- tai alakulovaiheesi ovat lyhyempiä kuin koskaan ennen.

LÄSNÄOLEVAN HETKEN ENERGIA on nyt paremmin käytettävissä kuin koskaan. Tämä johtaa anteeksiannon ja rauhan lisääntymiseen.

ANTEEKSIANTOENERGIA – Huomaa, miten nyt on helpompaa antaa anteeksi nuo entiset tarinat, kokemukset tai konfliktit. Tunnista, että olet muuttunut ja ettei sisäinen kehosi enää tunne samalla tavalla niitä vanhoja ajatuksia tai tarinoita kohtaan, joita pidät mielessäsi ihmisistä, tapahtumista tai ajanjaksoista elämässäsi.

RAUHAENERGIA – Tämä energia voi näyttäytyä myös konfliktina, jotta rauha voi olla lopputulos, mutta useimmilla syvän rauhan energiaa kutsutaan nyt, joten avaudu sille.

RAUHA-AFFIRMAATIO – "Kutsun rauhaa elämääni tänään. Kutsun rauhaa planeetalle tänään."

ANTEEKSIANTOAFFIRMAATIO – "Kutsun rauhaa itselleni. Kutsun rauhaa tähän tilanteeseen."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.