ENERGIAPÄIVITYS: PIENET YMPYRÄT, SUURET YMPYRÄT, JAKAUTUMINEN JA YHTEYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

7.12.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viimeaikaiset energiat ja miten niitä käsitellään:

Jotkut ovat edelleen USA:n vaalikrapulassa, jolle on luonteenomaista tolaltaan oleminen ja (vielä enemmän) traumavaikutusten sisäinen nouseminen (tunne- ja psyykkiset reaktiot). Järkytys tai epäusko jakautumisenergioiden nousemisesta maailmassa oli monilla teemana marraskuussa. Halkeamat yhteiskunnassa ja nykyisissä hallintorakenteissamme ovat tulleet selvemmiksi ja enemmän pintaan, mitä olemme nähneet aiemmin. Tämä aiheuttaa sisäistä tunneliikettä useimmilla.

Jotkut ihmiset jäävät jumiin noihin vaikeisiin paikkoihin sisällään, toiset näkevät sen kiihdyttävän nopeita henkilökohtaisia puhdistumisia ja parantumisia, jotka johtavat merkittäviin läpimurtoihin identiteettiin, vapauteen, läsnäoloon ja yhteyteen liittyen.

Jos siis tunnet olevasi jumissa tai lukittu pelko-, viha- tai pettymyskierteeseen, kunnioita kaikin mokomin sitä alaspäin kulkevaa spiraalia, johon olet mennyt. Mutta samaan aikaan tee, mitä voit, osallistuaksesi noiden osiesi parantamiseen. Valitse hyvä yhteisö, tanssia, joogaa, meditointia, luovuutta, yhdistyminen luontoon ja eläimiin kutsuaksesi valon takaisin päivittäiseen todellisuuteesi. Jos olet kriisissä, keskity syvään parantumiseen tai terapeuttiseen apuun. Hae tukea lähteistä, jotka toimivat sinulla – parantajat, terapeutit, harjoitukset, oma retriitti – ja jatka sitä päivittäin, kunnes huomaat alkavasi nousta syvyyksistä. Ole kärsivällinen ja sinnikäs tässä prosessissa.

Tunteidesi tunteminen on mahtavaa ja tärkeää, mutta silloin kun negatiivinen hallitsee liian kauan, voi kehittyä malli kulkemisesta alaspäin, ja on tärkeä kutsua itsesi taas ylöspäin elämänspiraalia. Ja tuoda tasapaino takaisin.

Tasapainon oppiminen on erityisen tärkeää meille kaikille nyt. Oppia huolehtimaan itsestään uudella tasolla.

Ahdistus ja tulevaisuuden pelko (mielessä) ovat olleet pakkomielle jollakin viime viikkoina. Jos tämä olet sinä, muista, että pelkoajatuksilla on aina koukkuja menneisyyteen – tavallisesti entisen historian/entisen trauman perusteella kehossa. Sielun johtamilla ja heränneillä ihmisillä (jotka usein kokevat 3D:n ulkopuolisia ulottuvuuksia), pelkoajatukset voivat tulla esi-isien ja kollektiivin malleista, joihin yhdistytään empaattisesti. Käytä mantraa "päästän irti kaikista energioista ja tunteista, jotka eivät ole minun" auttamaan keskittymisessä siihen, mikä on oikeasti sinun tässä läsnä olevassa hetkessä.

Kulunut kuukausi on hämmentänyt maailmassa esiin isosti myös tuomitsemista ja oikeamielisyyttä. Mielipiteidemme puolustaminen on tapa suojata itsemme tilapäisesti alla olevilta tunteilta ja pitää itsemme kauempana sen uuden tilanteen hyväksymisestä, josta emme pidä tai jonka pelkäämme tuntea. Tämä voi aiheuttaa sisäistä kärsimystä ja kamppailua.

Tietoiset ihmiset (jotka tunnistavat itsessään nämä puolustautumismallit nopeasti, kun niitä nousee) työnnettiin syvään parantumiseen itsessään tuomitsemis- ja pelko/vihaenergioihin liittyen. Lopputulos tämän prosessin antamisesta kulkea tietoisesti kehon läpi, on suurempi myötätunto toisia ja yhteiskunnan haavoja kohtaan ja kyky nähdä valo toisissa ja näin nähdä ja puhua suuremman rakkauden ja yhteyden kera.

Ilmassa on muutosta ja sen näkyminen jatkuu muutaman vuoden lisääntyvässä määrin. Niinpä sen oppiminen, kuka olet ja mitä tarvitset näkyäksesi joka päivä maailmassa, on elintärkeää.

Standing Rock on oltut esimerkki lisääntyneistä kokemuksista, joita näemme tulevina vuosina.

Tulevat 4-6 viikkoa (ja miten niitä lähestytään):

Joulukuussa ja tammikuun alussa on aika antaa itsesi laskeutua takaisin kehoon, kaikkien näiden viimeaikaisten energiamuutosviikkojen jälkeen.

Opettele, kuka olet nyt, kun sisälläsi on paljon uutta energiaa ja muutosta.

Ota asiat hitaasti, missä madollista. Anna itsesi asettua kehoon ja anna hermoston rauhoittua ja nollata itsensä.

Organisoi tai uudelleenorganisoi elämäsi. Älä yritä tehdä tai luoda liikaa uutta, ellei perustasi ole erittäin vakaa tukemaan sitä. Organisointia tuetaan tässä kuussa.

Tunnista, että tarvitset rauhallisia ja hiljaisia yhteyshetkiä voidaksesi tuntea tasapainoa.

Keskity pienempään ympyrään elämässäsi. Suuri ympyrä elämässä on laajempi kuva, laajempi maailma ja kaikki, mitä tapahtuu ympärillämme. Voi olla uuvuttavaa ja kuluttavaa psyykkisesti ja tunteellisesti, jos kiinnitämme fokuksemme siihen. Keskity siihen, mitä on suoraan edessäsi – ihmiset, paikallinen yhteisö ja ympäristö. Luo tämä fokustasapaino pienempien ja suurempien ympyröiden välille elämässäsi. Silloin palvelet perimmiltään paremmin kumpaakin.

Yhteys ja yhteyden taika ovat hyvin läsnä tulevina kuutena viikkona, tuloksena viimeaikaisesta jakautumis- ja erillisyysenergiasta, joka toi sisäistä parantumista niille, jotka haluavat siirtyä puolustusmekanismiensa yli. Parantuminen elämäsi ihmisten kanssa, uusien tulevaisuutesi avainihmisten kohtaaminen ja syventyminen rakkaiden kanssa tapahtuu vaivattomammin tulevina viikkoina.

Lopuksi:

Tiedä, että sinua rakastetaan.

Tiedä, että sinua tarvitaan.

Rakkaus ja yhteys jatkaa tulemista maisemiin ja löytää sinut myös silloin, kun asiat näyttävät vähän hulluilta laajemmassa maailmassa.

Joistakin tulevien aikojen vaikeuksista huolimatta, hyvin monet meistä tuntevat olevansa enemmän hereillä ja elossa kuin koskaan aiemmin, ja meillä on tarkoituksentuntu elämäämme ja tähän planeettaan liittyen.

Asiat tuntuvat todellisemmilta ja totuudenmukaisemmilta kuin ennen.

Tämä tekee uuden alueen navigoinnista helpompaa, kuin "pelkomieli" saisi sinut ehkä uskomaan, kun katsot eteenpäin. Älä usko pelkomieltä ja sen tulevaisuuden ajatuksia.

Tiedä, että sinua rakastetaan enemmän, kuin voisit mitenkään ymmärtää. <3

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.