TAMMIKUUN 2018 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

6.1.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei rakas ystävä, hyvää uutta vuotta!

Millainen vuodesta 2018 tuleekaan! On jo selvää (energeettisesti), miten erilainen tämä vuosi on ja miten suuri se energialataus on, joka on jo saapunut vuoden 2017 lopun myötä. Saatat tuntea sen levottomuutena, voimakkaina energioina/tunteina tai pakkona tehdä muutoksia tai pesää tai puhdistaa ympäristöäsi tai kehoasi.

Jotkut tuntevat äkillisen muutoksen fyysisenä sairautena tai äkillisenä uupumuksena, erityisesti jos olet ollut kiireinen ja/tai tehnyt kovasti töitä. Nämä olemuksesi ilmentymät pyytävät pysähtymään hetkeksi ja panemaan merkille muutoksen ilmassa.

Joka tapauksessa, pidä tätä muutosta sellaisena, mihin olemme sopeutuneet enemmän tammikuun jälkimmäisellä puoliskolla. Tsekkaa uudesta energiapäivityksestä minun versioni vuoden 2018 ja tulevan kuukauden energioista …

2018 ON RAKKAUDEN, TULEN JA TOIMINNAN VUOSI.

2018 on NOPEAN ULKOISEN ILMENTYMISEN vuosi, kun taas 2017 oli pääasiassa SISÄISEN UUDISTUMISEN vuosi valmisteluna vuoteen 2018.

RUUMIILLISTAMINEN ON AVAIN – miten maadoitat henki-itsesi päivittäiseen ihmiselämääsi? Tee siitä fokus vuonna 2018 – maailma tarvitsee sitä ja SINUA.

MEIDÄN EI OLE TARKOITUS JÄÄDÄ JUMIIN ELÄMÄSSÄ. Jos olet ollut jumissa, on aika sanoa: "Olen valmis tämän osalta – jumissa oleminen ei enää toimi minulla." Vuoden 2018 energiat tukevat kykyäsi ilmentää uusia aikomuksia, päästää irti tuskallisista vanhoista haavoista nopeasti ja oppia pyytämään (ja VASTAANOTTAMAAN) tukea. Ilmaise aikomus.

SIINÄ KAIKESSA ON KYSE RAKKAUDESTA TOIMINNASSA. Miten paljon rakastavampi voimme olla? Miten paljon ystävällisempi? Miten paljon enemmän toisten palveluksessa? Tähän monet meistä sukeltavat syvälle tänä vuonna.

OLE KÄRSIVÄLLINEN TRANSFORMAATIOHETKIESI KANSSA. Parantuminen ja transformaatio vievät aikaa – erityisesti tehtäessä suuria tai syviä hyppyjä sisäisesti ja ulkoisesti. Henkilökohtainen transformaatiosi on syvää, ja olemme nyt massiivisen planetaarisen ja kollektiivisen transformaation ytimessä. Ole lempeä ITSELLESI, kun tämä voi tehdä asioista NOPEITA ja toisinaan INTENSIIVISIÄ.

TAMMIKUUN 2018 KOLME PÄÄTEEMAA:

KOMMUNIKOINTI on isosti fokuksessa. Selkeä ja rohkea kommunikointi tuo parannusta elämään. Monilla teistä asioiden saaminen pois rinnastanne on valtava avain eteenpäin siirtymiselle. Yhtä lailla on enemmän kuin koskaan ihmisiä rehelliseen ja avoimeen tunnekommunikointiin.

TUOMITSEMISTA ja PUOLUSTAUTUMISTA saattaa ilmestyä esiin ympärilläsi ja sisälläsi. Kun tunteemme tulevat enemmän pintaan, voimme siirtyä tuomitsemiseen tai puolustautumiseen, jos olemme pakahtunut tai epävarma siitä, mitä tunnemme. Pane tämä merkille omassa kommunikoinnissasi toisten kanssa ja niissä paikoissa, joissa olet päättänyt, että toinen ihminen ei pysty käsittelemään sitä tai se ei mene hyvin tai kolme vuotta sitten hän reagoi huonosti, joten et ota sitä riskiä uudestaan. Aika muuttuu hyvin nopeasti ja niin muutut sinäkin, joten vanhat jutut eivät enää pysty.

MIHIN KESKITYT – PELKOON VAI RAKKAUTEEN? Päätä ohjata huomiosi pois pelkoenergiasta, -raportoinnista ja -tarinankerronnasta, koska paljon siitä on suunniteltu imemään sinut pelkoon, ahdistukseen ja pienuuteen. Ole tietoinen näistä alueista ja MUISTA, että planeetalla kulkee joka päivä VALTAVA POSITIIVISUUS- ja INNOVAATIOAALTO. On aika ruumiillistaa tuo innovaatio ja syventyä tunneavoimuuteen. Monet teistä ovat tässä johtajia toisille. On aika NÄYTTÄÄ ITSENSÄ täysin läpinäkyvästi. SINUA TARVITAAN JA NYT ON SINUN AIKASI!

2018 – RAKKAUS, TULI ja TOIMINTA – tässä sitä mennään!

Lee x

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.