ENERGIAPÄIVITYS: HYVIN HERKÄN SISÄISEN LAPSEN DNA-PARANNUSTA

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

5.5.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

* Tämä on HYVIN HERKKÄÄ aikaa planeetalla. Herkkyys ja tunteet korostuvat meissä kaikissa. Tiedosta tämä ja astu kevyesti sinne ja silloin, kun tarvitaan, voidaksesi säilyttää tasapainon. (On nopeaa ja raivokasta aikaa maan päällä, kun monia informaatiovirtoja, aistiärsykkeitä ja moniulotteista elämää on yhtä aikaa.)

* Kysy itseltäsi usein: olenko liikastressaantunut tai liikastimuloitunut? Tarvitseeko minun ottaa etäisyyttä, muuttaa tahtiani tai löytää hiljainen hetki?

* SUUNNITELMIEN MUTKISTUMINEN ja odottamattomat tapahtumat olivat monilla huhtikuun teema. Tämä energia jatkuu toukokuun ensimmäisen puoliskon. Miten nämä muutokset vaikuttavat sinuun? Kaatavatko ne sinut tunteellisesti tai aiheuttavat ahdistusta?

* KONTROLLI JA SEN MENETTÄMINEN (kun ulkoiset olosuhteet yllättävät tai haastavat) voi aiheuttaa energiareaktion – järkytystä, pelkoa, surua. Kun nämä tunteet ovat liikkuneet läpi, voit palata hyväksyntään ja olla läsnä uudelle tilanteelle.

* KOMMUNIKOINTI ON ENEMMÄN SEKAISIN. Intohimoista ja kiivasta kommunikointia tulee monien suusta, mutta ei aina yhtenäisesti tai sujuvasti. Jos tämä tuntuu sinulta, kannattaa ehkä kirjoittaa tunteet ennen niiden jakamista nähdäksesi selvästi, mikä on todella toisten kuultavasti ja mikä sinun täytyi vain tuntea itse, nähdä ja ilmaista.

* Kollektiivilla on SYVÄN DNA-TASON PARANTUMISEN aika. Merkittävää uudelleenmallinnusta tapahtuu, mikä voi tuntua yhtä epämukavalta, kuin taianomaiset hetket upeilta.

* Tällä hetkellä valotyöntekijöillä tapahtuu PÄÄTÖSPROSESSI – pääseminen kosketukseen vanhan ihmistrauman kanssa, sekä omasi että kollektiivienergian (ja sen vapauttaminen). Se on kaikki osa ajankohtaista "valotyöntekijöiden nousu" -energiaa (josta puhutaan helmikuun energiapäivityksessä 15.2.17).

* Koska KEHITYMME HYVIN NOPEASTI, nostamme myös pintaan vanhoja haavoja, rajoja ja menneitä tarinoita parannettavaksi ja puhdistettavaksi. Näin parantuminen ja todellinen evoluutio tapahtuu. Tämä merkitsee, että huomaat uusia kerroksia tunteita, egoa ja sisäisiä reaktioita. Nämä nousevat sinussa esiin, jotta ne voidaan tuntea ja päästää irti. Tiedä, ettet ole yksin käydessäsi läpi tätä prosessia.

* Tämän seurana on LAPSUUDEN YDINHAAVOJA JA -ONGELMIA, jotka nousevat nyt pintaan valveilla ollessa (ja joillain unitilassa). Voitko olla rakastava vanhempi itsellesi, kun sisäinen lapsesi ilmaisee loukkaantumisiaan, rajojaan tai pelkojaan? Voitko päästää itsesi koukusta ja irti kaikista "en ole, missä minun pitäisi olla!" -ajatuksista?

* Yritä luopua mielen kontrollista, KUN VAIKEITA TUNTEITA NOUSEE. Salli itsesi tuntea, ettei kaikki ole ok silloin, kun sinusta ei tunnu hyvältä. Nämä "sameammat" tunteet haluavat tulla lävitsesi, jotta niiden tarinat nähdään ja kuullaan vielä viimeisen kerran, ennen kuin tuo energia voi palata sinuun, vapaana vanhasta tarinasta ja valmiina uusiin matkoihin. Anna itsellesi tarvitsemasi aika, jolloin et ole niin toimiva tai selkeä, kuin haluaisit olla. Siinä lepää transformaatio DNA-tasolla. Ja palaat selkeämpään ja kirkkaampaan energiaan, kun prosessi on valmis.

Koko ennuste videolla täällä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.