ENERGIAPÄIVITYS: RAKKAUS- JA VALOPRIKAATIN LOPPU JA RAJUA UUDELLEENMALLINNUSTA

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

5.4.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

KOHOKOHTIA:

INTENSIIVISET ENERGIA-AALLOT – Äärimmäiset energiat tuntuvat ympäri maailmaa – monet ovat käyneet läpi "mini sielun pimeän yön", kun he puhdistavat matalampia energioitaan lyhyinä ja terävinä jaksoina. Irtipäästämistä joka PERIMMILTÄÄN JOHTAA SUUREMPAAN YHTEYTEEN ja menee ohi nopeasti, mutta voi olla intensiivistä koettaessa.

PÄIVITTÄINEN TOISTAMINEN – Läpimurtojen avain on nyt sellaisen TOISTAMINEN, mikä tuntuu HYVÄLTÄ ja AVAA sinua ja ELÄMÄNNVOIMAASI. Jatka sen tekemistä, mikä tuo sinut TASAPAINOON.

TULTA on MAAILMANNÄYTTÄMÖLLÄ huhtikuussa – globaalisti ja ihmisten välillä. Ole tietoinen tästä sisäisesti ja ulkoisesti ja säilytä tasapainosi mahdollisimman hyvin.

Herkät olennot kokevat kollektiivisia YDINTUNTEITA tällä hetkellä – VIHA ja TULI ovat voimakkaita energioita kollektiivissa ja SURU on noiden energioiden pohjavire. Nämä liikkuvat planeetan yli. Jos tunnet niitä, muista HENGITTÄÄ SISÄÄN ja PÄÄSTÄÄ IRTI KOLLEKTIIVIENERGIASTA säännöllisesti.

Liika-antajia kutsutaan VAKAVASTI MUUTTAMAAN käyttäytymistään tässä kuussa. Liika-antajien ja niiden jotka samaistuvat hoivaajiksi tai rakkauden ja valon tuojiksi, on aika oppia erottelukyvyn käyttö SYVÄLLÄ tasolla. Huhtikuu tuo ydinenergiaoppitunteja tällä alueella, mikä johtaa energiasi ja elämänvoimasi vahvistumiseen sen sijaan, että annat mielettömästi energiaa, valoa ja rakkautta lähteille, jotka eivät voi vastaanottaa sitä tai käyttää viisaasti.

KORKEAMPIA ENERGIOITA ja taivaallista opastusta on täällä voimakkaampana kuin koskaan – voimme oppia pääsemään niihin käsiksi ajankohtaisen UUDELLENMALLINNUKSEMME avulla. Tätä tulee jatkuvasti ohjaamaan käyttäytymisemme ja yhteytemme OLEMIStaajuuteen, joka toimii meillä, enemmän kuin se, mitä "teemme" tällä hetkellä.

Olkoon HALUSI hyvinvointiin ja harmoniaan ajava voima ja johtakoon se "tekemistä" elämässäsi (mielen ja sen tavanomaisten mallien sijasta). Tutki, mitä HALUAT tehdä, sen sijaan mitä ajattelet, että sinun PITÄISI tehdä tässä kuussa.

Koko ennuste videolla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.