SYYSKUUN 2020 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
31.8.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuukauden teemoja:

* merkittäviä energiamuutoksia – fyysisiä oireita

* mutkat ja kiemurat jatkuvat – mikään ei ole aivan, miltä näyttää

* luovuusaalto jatkuu syyskuun

* reagoiva aktivismi vs. visionäärinen aktivismi – latauksia ja muutoksia

* pimeän energia-aikomuksen karma ja seuraamukset vaikuttavat nyt

* lineaariset aikajanat hakoteillä – moniulotteisuus ja unien voima

* pysy niin vakaana kuin voit – voima lepää vakaudessa

* konfliktienergia on näännyttävää – verho on ohut, joten konfliktin kiihkeys häiritsee energiakenttää

Puhtaaksikirjoitus syyskuun energiapäivitysvideosta.

Hei, olen Lee. Olen intuitiivi, ja joka kuukausi mittaan sykkeen, mitä näkyy energeettisesti, tunteellisesti ja psyykkisesti. Tässä syyskuussa 2020 meillä on useita teemoja, joita ovat mm. luovuusaalto jatkuu syyskuun, pimeän energian karmaseuraamukset alkavat lisääntyä, mutkat ja kiemurat jatkuvat eikä mikään ei ole ihan, miltä näyttää, ja fyysisiä oireita reaktiona niihin merkittäviin energiamuutoksiin, joita koemme. Jatka katsomista ja saat koko päivityksen.

Katsotaanpa syyskuuta, ja tänään seuranani täällä puutarhassa ovat muutoksen tuulet, mikä on hyvin sopivaa siihen, missä olemme tällä hetkellä! Hyvin monet teistä ovat jo ehkä huomanneet viime kuukausina fyysisiä oireita reaktiona niihin merkittäviin energiamuutoksiin, joita koemme. Ja vaikka joillakin teistä nuo fyysiset oireet ovat asioita, joita haluatte tarkastella, työstää ja kenties ottaa huomioon parannettavana asiana, monille meistä niitä tulee melko nopeasti ja lyhytaikaisesti.

Esimerkiksi monet ihmiset prosessoivat hyvin fyysisesti sitä energiaa, joka kulkee nyt vauhdilla lävitsemme, koska kaikki muuttuu hyvin nopeasti. Ja toisin kuin vuoden aiemmat kuukaudet, joissa teemana oli järkytys ja pelko siitä, miten nopeasti maailma muuttui, viimeiset pari kuukautta olemme menneet hyvin erilaiseen transformaatiovaiheeseen. Siis kun alun shokki-, pelko- ja traumareaktio covidiin ja kaikkeen muuhun, mitä maailmassa tapahtuu, siirtyy vähän enemmän sivuun ja siitä tulee jossain määrin normaalimpaa ihmisille (mutta emme myöskään voi jäädä tuohon "taistele tai pakene" -tilaan kovin pitkäksi aikaa), nyt alkaa tapahtua paljon enemmän muutosta. Ja näin sisäinen transformaatio alkaa siirtyä ulospäin. Tästä syystä monet teistä näkevät merkittäviä energiamuutoksia tapahtuvan elämässään.

Siis suhdemuutoksia, tai työ jota alat tehdä maailmassa, näyttää kenties vähän erilaiselta kuin monta kuukautta sitten, tai tarve käsitellä seuraamuksia ja jälkimaininkeja niistä merkittävistä vuoden 2020 muutoksista, joita et nähnyt tulevan. Parina viime kuukautena on voinut ryhtyä toimeen noilla alueilla eri tavalla, mutta yhtä lailla jotkut teistä saattavat huomata fyysisiä oireita reaktiona siihen. Fyysisiä oireita voi ilmetä, kun käymme läpi isoja muutoksia. Se on kehon tapa saada huomiomme näyttämällä, missä on tasapainottomia alueita. Silloin meidän tarvitsee tarkistaa asiat, jos meillä on jotain huolta: "Onko tässä jotain, mihin tarvitsen lääketieteellistä tai holistista apua?" Mutta usein sitä tapahtuu, kun olemme syvissä heräämismuutoksissa.

Siis kyse ei ole epätasapainosta, joka on pysyvä keho-ongelma, vaan se on reaktio muutoksiin, joita käymme läpi kovaa vauhtia. Ja liikumme hyvin nopealla tahdilla, joten fyysinen kehomme ei tee, mitä se teki ennen – ja elämme myös myrkyllisemmässä maailmassa. Siis kun sinulla on jotain näitä fyysisiä reaktioita, on hyvin ymmärrettävää välittömästi ajatella pahinta fyysisestä kehostasi. Ja siksi uskon siihen, että jos olet vakavasti huolissasi kehosta, anna sille huomiota ja tarkistuta se. Mutta monet teistä huomaavat, että teillä on akuutteja fyysisiä oireita, jotka saattavat kestää päivän tai pari, ja sitten ne lähtevät täysin pois. Osa tästä on sitä, että kehomme yrittää sopeutua kaikkiin muutoksiin, joita tapahtuu. Tätä on liikkeellä, ja se jatkuu syyskuussa.

Kuten myös mutkat ja kiemurat! Siis meidän kaikkien elämässä on monia mutkia ja kiemuroita nyt. Enkä tarkoita vain globaalisti – niitä asioita joita olemme kaikki kokeneet yhdessä, vaikka koemmekin niitä vähän eri tavoin. Meidät kaikki on pyyhkäisty vuoden 2020 teemoihin, mutta sinulla on myös suoraan omassa elämässäsi mutkia ja kiemuroita. Siis asioita joita et nähnyt tulevan, ja se saattaa kuulostaa vähättelyltä vuonna 2020, eikö vain? Mutta tätä näkyy hyvin isosti syyskuussa. Ja luulen, että kuullessamme tällaisen lauseen on helppoa ajatella: "Voi, mitä tapahtuu poliittisesti tai ympäristön osalta?" – erityisesti kun katsoo, mitä on tapahtunut elokuussa pelkästään USA:ssa maastopaloissa, ja myös ympäri maailmaa alkaa tapahtua erilaisia asioita, joita emme ole tottuneet näkemään. Mutta siis se mutka- ja kiemuraenergia joka alkoi elokuussa ja jatkuu syyskuun, merkitsee, että tulee yllätyksiä.

Pieniä mutta tärkeitä yllätyksiä, joita et nähnyt tulevan. Ja kun niitä tapahtuu, mielesi haluaa ehkä panikoida. Mutta muista, että jos olet päässyt läpi kuluneesta puolesta vuodesta, voit päästä läpi mistä tahansa mutkista ja kiemuroista, koska maaperä tärisee nyt todella. Ja niin meitä kaikkia pyydetään vajoamaan syvemmälle läsnäoloomme. Ja puhun enemmän läsnäolosta parissa kohdassa. Toisaalta, luova aalto jatkuu syyskuun. Siis koska olemme vähän enemmän ulkona adrenaliinin täyteisestä "taistele tai pakene" -energiasta, jota oli helmi–toukokuussa, pystyt luomaan asioita maailmassa – on se sitten olosuhteidesi muuttamista tai jotain luovaa, kuten kirjan kirjoittaminen, tai mikä tuntuukin tärkeältä sinulle. Ja on hyvin helppoa tällaisina aikoina ihmetellä: "Mitä itua on tehdä jotain luovaa?" – erityisesti kun näkee paljon asioita tapahtuvan maailmassa.

Mutta oppaani sanovat aina minulle, että jokainen meistä on palapelinpala siinä (muurahais)pesässä, jossa asumme, ja meidän täytyy huolehtia omasta palapelinpalastamme. Ja jos seuraamme sitä, mitä haluamme luoda, se lisää jotain – ei vain omaan elämäämme, vaan myös ympärillämme olevien elämään. Siis meidän täytyy kuunnella tarkkaan tuota luovaa impulssia päästäksemme tuohon tilaan. Ja se on asia, jota on kovasti tuettu. Puhuin siitä elokuun energiapäivityksessä – luomisenergian lisääntymisestä, mikä on aktivoinut ihmisiä enemmän luomaan eri tavalla. Ja voi pojat, että tarvitsemme sitä tässä maailmassa tällä hetkellä. Hetkinen, muistiinpanoni … muistiinpanoni lähtivät lentoon. Tervetuloa muutoksen tuuliin, joo. Hetkinen.

Olen taas tässä, okei. Minäpä yritän kiinnittää tämän lapun takaisin tähän. Tämä on tavallaan tyypillistä, eikö vain? Juuri tästä puhun maailmassa tällä hetkellä. Katsotaan, pysyykö se tällä kertaa – mutkia ja kiemuroita, beibi! Okei.

Siis luova aalto jatkuu. Ratsastat tuolla energialla, mutta huomaat myös, että se liittyy voimakkaasti yhteistyöhön. Tämä on ollut teema muutaman viime vuoden, mutta on ihmisten kanssa yhteistyöhetkiä, jolloin voitte yhdistyä ja yhdistää taitonne ja visionne. Se on hyvin erilaista kuin yhdistyä parantamaan jotain. Olkaa siis tarkkana. Älkää allekirjoittako bisneskumppanuussopimuksia, ennen kuin olette varma oikeasta resonanssista. Joskus nimittäin osallistumme bisneshankkeisiin, suhteisiin ja ystävyyksiin parantaaksemme jotain. Ja parantuminen tapahtuu tällä hetkellä supernopeasti. Siis pääset parantumisesta läpi jonkun kanssa erittäin nopeasti.

Siis ellet ole todella varma, että sinun pitäisi tehdä yhteistyötä tämän ihmisen kanssa, etene kaikessa rauhassa. Mutta luovuus- ja yhteistyöenergia on voimakasta ja se jatkuu syyskuun. Ja sitä todella tarvitsemme maailmanlaajuisesti. Meidän täytyy luoda uutta, koska on erittäin helppoa vain katsoa, mikä ei toimi, katsoa asioiden romahtavan ja mennä "Olemme tuhoon tuomittuja!" -mentaliteettiin. Ja katsoa myös, miten tuota tarinaa syötetään meille uudestaan ja uudestaan ulkoisessa kerronnassa. Ja se on uskomattoman heikentävää energiaa. Tämä ei tarkoita, ettei meillä ole vakavia ongelmia planeetalla. Meillä taatusti on. Mutta jos uskomme vain niin, että aikajanamme on negatiivisuutta ja rajoituksia, autamme myös luomaan ja vahvistamaan sitä. Ja sinun kannattaa ihmetellä kovasti, miksi se joka syöttää tuota tarinaa, syöttää sitä, ja mitä hän saa siitä, että sinusta tuntuu voimattomalta. Siitä täytyy olla nyt hyvin tietoinen.

Yksi asia joka tulee esiin tässä kuussa, on, että tapahtuu paljon latauksia ihmisille, jotka ovat aktivisteja omalla alueellaan. Olemme siirtymässä reagoivasta aktivismista visionääriseen aktivismiin. Erona on, että reagoivalla aktivistilla on fyysinen ja tunnereaktio johonkin, mitä hän näkee tapahtuvan maailmassa. Ja hän oivaltaa, että hänen täytyy puolustaa toista puolta. Heidän täytyy olla tapahtumia vastaan. Ja se tulee jostain sisäisestä reaktiosta. Paljon aktivismista tulee tuosta paikasta. Ja se on maadoittunutta elämänvoimaa. Kehoaistit kertovat sinulle: "Ei, minun täytyy olla tätä vastaan."

Visionäärisestä aktivismista on tulossa todella voimakasta. Se on ollut hautumassa, mutta seuraavien vuoden tai parin aikana siitä tulee todella voimakasta. Ja hyvää tässä on, että se merkitsee, että aktivismista tulee paljon tehokkaampaa. Siis sen sijaan, että reagoit siihen, mitä vastaan täytyy taistella erilaisen ratkaisun tuomiseksi, saat latauksia erilaisista tavoista tehdä asioita. Erilaisia tapoja olla aktivisti, erilaisia energeettisiä lähestymistapoja ja erilaisia strategisia lähestymistapoja. Ja se on todella tärkeää, koska tulta vastaan ei voi taistella tulella. Täytyy tehdä jotain erilaista. Olin hyvin innoissani, kun kuulin tänä aamuna, että planeetan aktivisteista on tulossa visionäärisempiä ja tuota energiaa putoilee tulevien kuukausien ja tulevan vuoden aikana. Se on hyvä asia.

Pimeän energian karma ja seuraamukset ovat nyt myös nousussa. Siis olemme astumassa vaiheeseen – ja tämäkin jatkuu muutaman vuoden – jossa pimeä energia, pimeä energia tällä planeetalla, pimeä aikomus, ihmiset joilla on pimeä aikomus, ei pärjää kovin hyvin – on sillä sitten pimeä aikomus globaalisti tai toista yksilöä kohtaan. Se ei merkitse, etteivät he pääse seuraamuksitta tietyistä asioista, mutta heillä ei mene kovin hyvin, koska on karmaenergiaa ja seuraamuksia pimeydestä ja pahoista aikeista. Se horjuttaa heidän suunnitelmiaan, ja se tuo heille tuota samaa mutka- ja kiemuraenergiaa, josta puhuin aiemmin. Ja tätä on kohta alkamassa tapahtua. Se tuo kaaosta kaikille.

Minusta joskus tuossa kerronnassa jota näen maailmassa, on tunne: "Maailma on kaaoksessa, naruista vedellään ja olemme voimattomia." Ei niinkään. En saa sitä viestiä tässä. Kaaosta on kaikilla, myös pimeällä tarkoituksella – pimeä tarkoitus ihmiskuntaa, Maata ja elämää kohtaan. Se ei onnistu kovin hyvin. Ja tuo energia lisääntyy syyskuussa. Siis odota näkeväsi sitä kaaosta, jota me näemme. Emme voi mennä muutaman seuraavan vuoden läpi ilman kaaosta, ja tiedän, ettei se miellytä sitä osaamme, joka haluaa harmoniaa, mutta niin vain on.

Sen vuoksi meidän täytyy työstää omaa tasapainoamme, omaa keskustamme ja ymmärrystämme sitä, mitä käymme läpi. Ymmärrystä, että tämä on sitä aikaa, jossa olemme nyt. Niin paljon kuin kuka tahansa meistä toivoisikin, että voisimme vain napsauttaa sormiamme ja saada jotain täysin erilaista, emme voi tehdä sitä. Tässä ajassa nyt olemme, mutta paljon voimaa ja innovaatioita ja luovuutta tulee tästä ajasta, ja sitä useimmat teistä minua katselevista syöttävät ja laittavat maailmaan.

Ja se on teidän tarkoituksenne. Se on roolinne tänä aikana. Teille jotka sanotte: "Voi luoja, Lee, olen hyvin pakahtunut. En tunne, että pystyn luomaan mitään hyvää" – olen todella onnellinen, että tiedätte olevanne pakahtunut. Se on todellinen lahja. Älkää tuomitko itseänne. Älkää pakottako itseänne, kun olette pakahtunut, kun olette uupunut, kun olette traumatisoitunut. Se ei ole aikaa yrittää pelastaa maailmaa tai tehdä kirjaa, jonka ajattelette muuttavan ihmisten elämän. Se on aikaa parantua, ystäväni. Olemme kaikki olleet siinä. Meillä on kaikilla ollut tuo sielun pimeä yö. Ja parasta mitä voi tehdä sielun pimeässä yössä, on toipua. Siis älkää tunteko mitään painetta.

Luova energia kulkee silti lävitsenne. Ja se on luovan energian juttu: luova energia ei välttämättä merkitse toimintaa. Kun ajattelen tässä itseäni, niin ajattelen asioita, joiden luominen todellisuuteen vie 12–18 kuukautta, joskus kaksi, kolme vuotta. Siis luova energia on visionäärienergiaa – se on ideoita. Se ei aina merkitse, että sinun täytyy toteuttaa ne, mutta on tiettyjä aikajaksoja, jolloin toimintaa tuetaan, ja syyskuu on yksi niistä, erityisesti ensimmäinen puolisko.

Syvää läsnäoloa paljastuu. Ja sitä paljastuu sinussa ja suhteissa. Olen kuullut kuukausien saatossa paljon puhetta suhteiden muutoksista ja hajoamisista, mutta hallitseva teema tällä hetkellä on itse asiassa syvemmät suhteet – suhteet ovat parempia, kommunikointi on parempaa, ymmärrys on parempaa.

Kyllä, planeetalla on varmasti jakautunutta energiaa. Ja se on voimakasta. Mutta osa kerronnasta jota meille syötetään, saisi meidät uskomaan, että se on paljon pahempaa, kuin se todellisuudessa on. Tätä minulle sanottiin tänä aamuna: ihmissuhteissa vaikuttaa uskomaton energeettinen parannusvoima. Ja se tulee haavoittuvuuden vuoksi. Meistä kaikista on tullut eri tavoin haavoittuvampia vuonna 2020 koko maailmana. Ja se sallii monien säröjen parantua, ja totta, se tosiaan merkitsee, että jotkut suhteet loppuvat tai ihmiset lähtevät eri suuntiin, jotta kumpikin voi jatkaa eteenpäin ja löytää oikean energiakaavan itselleen ystävyydessä tai avioliitossa tai bisneskumppanuudessa. Mutta monista suhteista joissa olette jo, tulee syvempiä, myös suhde itseenne.

Siis syvempi läsnäolo on todella ulottuvilla. Ja on työkaluja ja harjoituksia, joita ehkä sovellat luomaan syvempää läsnäoloa. Kenties meditoit enemmän kuin ennen. Kenties pidät päiväkirjaa tai piirrät tai kenties katsot tietoisemmin tätä maailmaa ja luontoa kuin koskaan ennen. Kuka tietää, miten tuot syvempää läsnäoloa elämääsi. Mutta syvemmän läsnäolon energia on helpommin käytettävissä. Varmasti monet ihmiset ovat haavoittuvia. Monille ihmisille ei välttämättä ole mukavaa syvempi läsnäolo, mutta he ovat alttiimpia sille sen järkytyksen vuoksi, että maailma ei ole aivan, mitä me tai he ajattelivat sen olevan. Ja se kaava ja rutiini jossa olimme, keskeytyi valtavasti tänä vuonna hyvästä syystä – vaikkei osa noiden syiden taustalla olevista aikeista ole välttämättä hyviä.

Tuloksena oleva esiintuleminen on voimakasta ihmisissä. Muinainen voima joka nousee hyvin hitaasti, on erittäin tärkeä ja kovasti tarvittu tässä tietoisuusmuutoksessa. Koska jos emme ihmisinä voi auttaa uuden maailman synnyttämisessä, niin emme tee, mitä varten tulimme tänne tässä historian ajankohdassa.

Lineaariset aikajanat ovat menneet hakoteille (jos olet huomannut!). Kuulostaa ilmiselvältä, mutta se otsikko minulle annettiin. Lineaariset aikajanat ovat menneet hakoteille. Monia aikajanoja on meidän kaikkien ulottuvilla koko ajan, riippuen niistä valinnoista jota teemme yksilöinä ja kollektiivisesti. Siis sinulla voisi olla (hyvin yksinkertaisesti sanottuna) ei niin hyvä päivä, kohtuullinen päivä tai todella hyvä päivä riippuen siitä, miten maailman energia ympärilläsi järjestäytyy, ja riippuen siitä, miten navigoit tiesi sen läpi ja miten tietoisesti pidät aikomusta saada korkein mahdollinen päivä, vaikka tuo päivä olisi rankka. Voi olla kaksi ihmistä, joille annetaan samat olosuhteet, ja sen vuoksi millaisia elämänkokemuksia heillä on ollut, miten he fokusoituvat elämäänsä ja millaisia heidän persoonallisuutensa ovat, heillä olisi täysin erilaiset kokemukset samasta ulkoisesta todellisuudesta.

Sitä tarkoitan sanoessani lineaaristen aikajanojen menneen hakoteille. Yhdistytään enemmän moniulotteisuuteen. Se liittyy mutka- ja kiemuraenergiaa. Asiat eivät vain ole niin ennustettavia, kuin ne olivat ennen. Ja se tekee asioista hyvin mielenkiintoisia. Se liittyy siihen, miltä meistä tuntuu tällä hetkellä, mutta lineaaristen aikajanojen meneminen hakoteille merkitsee, että tulet moniulotteisemmaksi. Tulet aistivammaksi, intuitiivisemmaksi. Et aina saa tolkkua siitä, ja sanot: "Aa, kaikki tuntuu vähän oudolta."

Sen pitäisi tuntua vähän oudolta, koska asiat ovat vähän outoja nyt – paitsi että oudosta on tulossa uusi normaali tällä planeetalla. Tämä on erona. Vanhat valtavirta-ajatukset siitä, mikä oli outoa, tulevat vähän lähemmäs kaikkia myös valtavirrassa. Niinpä sellaisilla ihmisillä valtavirrassa jotka olisivat aiemmin sivuuttaneet ajatuksen intuitiosta tai sanoneet: "Uskon asioihin vain, jos data osoittaa minulle niiden olevan olemassa" (mikä on ok; rakastan dataa, rakastan vahvistaa asiat tieteellä, tietenkin), on kokemuksia, joista he eivät oikein saa selvää tai joita he eivät pysty selittämään. Mutta he saavat noita suoria kokemuksia, ja näin on, koska lineaariset aikajanat ovat menneet hakoteille.

Moniulotteisuudesta ja unista tulee voimakkaampia. Ja unia on kahdenlaisia. Kun olemme unessa, meillä on parantavia unia, meillä on voimakkaita unia. Monet ihmiset luulevat, että heillä on enneunia tällä hetkellä, mutta tutkikaa todella sitä, koska enneunet ovat melko harvinaisia. Ellei kokemuksenne todella olla enteellisten unien näkijä, unet ovat usein viestejä. Unet ovat usein viestintuojia. Unet ovat usein parantajia.

Tämä ei tarkoita, ettei teillä voi olla enneunia, mutta olen tavannut hyvin monia ihmisiä viimeisten 12 kuukauden aikana, jotka uskovat saaneensa suoran enneunen, ja unet toimivat usein enemmän kaikkien ulottuvuuksien kanssa. Ne eivät usein ole kovin ennustavia pelkässä lineaarisessa 3D-ajassa. Niissä on paljon enemmän väriä ja yksityiskohtia. Ja ne on suunniteltu avaamaan meitä.

Siis on unia, joita meillä nukkuessa, ja sitten on unia, joita meillä on valveilla, tai meillä on hetki päiväunelmointia. Ja myös nuo unet ovat nousseet pykälällä. Saatat kerrata muistoja, suhteita. Saatat saada ideoita. Saatat oivaltaa, että jokin mitä halusit tehdä kahdeksan vuotta sitten, näyttää yhtäkkiä mahdolliselta. Paljon tapahtuu jokapäiväisen elämän lineaarisen aikajanan ulkopuolella.

Tietoisuus lisääntyy, joten saat kaikenlaisia aisti-, uni- ja ulottuvuuskokemuksia, joista ei oikein saa selvää ja joita ei voi aina selittää. Ole vain sen kanssa ja nauti siitä. Hämmästyt, miten osa siitä ilmentyy todellisuuteen hyvin vaivattomilla ja yllättävillä tavoilla.

Pysy niin vakaana, kuin pystyt. Voima lepää vakaudessa. Kun sanon tämän, tiedän, että vakaus ei ole välttämättä normi kenellekään tänä vuonna. Mutta minua pyydettiin sanomaan se teille, kun se on todella tärkeää, koska voima lepää vakaudessa. Jos olet kotona lasten kanssa, ja sinun täytyy käsitellä se, ja sinun täytyy tehdä töitä tai sinulla on stressiä tai olet menettänyt työpaikkasi, tajuan sen.

Tarkoitan, että vakautta ei ole helppoa saavuttaa, mutta mitä enemmän voit antaa itsellesi lyhyitä, pieniä hetkiä vakautta, se antaa sinulle voimaa. Hiljaisuudessa on paljon voimaa tällä hetkellä, ja vakauden tunteessa. Siis vaikka elämäsi olisi kaaosta, katso, voitko antaa itsellesi viisi minuuttia, viisi kertaa päivässä. Laita hälytys puhelimeesi tai mitä sinun täytyykin tehdä, ja yritä varmistaa, että se tapahtuu.

Ja vakaus voisi olla vain hiljaisuutta. Voisit mennä ulos talosi takaovesta ja katsella tähtiä viisi minuuttia. Ja ehkä ajattelet: "Voi luoja, mieleni on täynnä ajatuksia. Mieleni on täynnä ajatuksia." Sillä ei ole merkitystä. Anna itsellesi vain tuo viisi minuuttia taivaan katselua, täysin mielettömästi. Ja jos teet sitä viisi kertaa päivässä, alat tulla vähän vakaammaksi. Voit alkaa tuoda vakautta elämääsi. Vakaudessa lepää voima.

Ja lopuksi, konfliktienergia on näännyttävää. Tiedän toteavani ilmiselvän asian, koska luulen, että monille ihmisille konfliktienergia on näännyttävää. Jotkut ihmiset rakastavat konfliktienergiaa. Se tavallaan sytyttää heidän tulensa. Mutta verho on hyvin ohut tällä hetkellä. Siis konfliktienergia on häiritsevää energiakentässä myös niille, jotka normaalisti pitävät siitä, jotka se tavallaan käynnistää ja saa innostumaan.

Monet teistä huomaavat – erityisesti te jotka katselette minua, koska olette jo hyvin herkkä tai olette tajuamassa, että olette hyvin herkkä, ja yritätte navigoida sitä – että konfliktienergia on hyvin häiritsevää energiakentällenne. Olkaa vain tietoinen siitä.

Se ei merkitse, että pystytte pakenemaan konfliktienergiaa. Eikä se merkitse päänne pistämistä pensaaseen asioista, joita tapahtuu maailmassa ja jotka ovat tärkeitä teille. Se merkitsee, että alatte vain panna merkille, missä konfliktienergiaa on hienovaraisilla tavoilla. Koska jos katsotte kahta ihmistä, joilla on verbaalinen tai fyysinen tappelu, on tietysti hyvin helppoa nähdä se konfliktienergiana. Mutta konfliktienergia ilmenee myös hienovaraisesti. Ja se ilmenee tavallisesti vastustuksena tai haavana, joka vapautuu jonkun läpi. Siis huomaatte, että paljon sitä tapahtuu hyvin hienovaraisilla tavoilla.

Jos olet hyvin herkkä ihminen, mitä luultavasti olet, jos katselet minua … Tai katselet sanoen: "Luulin, että tässä olisi kyse sähköstä", mitä joskus näen. Kuulen ihmisten ajattelevan, että energiaraportissa on kyse sähköstä, mutta siinä tapauksessa et katselisi enää nyt. Olisit sammuttanut jo 10 minuuttia sitten!

Ole vain tietoinen siitä, koska konfliktienergia on näännyttävää. Siis tiedosta se. Ja jos näännyt, koska ympärilläsi on liian paljon konfliktienergiaa tai olet altistunut konfliktienergialle, tee jotain palautuaksesi. Taaskin palataan siihen, että syyskuussa voima lepää vakaudessa.

Paljon rakkautta kaikille. Toivon, että teillä on hyvä kuukausi. Ja hei, jos olemme vielä kaikki hengissä, näen teidät lokakuun alussa seuraavassa energiapäivityksessä. Ja haluan huutaa isosti ryhmällemme, joka kävi juuri läpi Transmissions-työpajan: oli uskomaton kokemus tehdä tuo matka kanssanne elokuussa.

(Tietoja tuotteista …)

Siis, kiitos paljon kaikille katselemisesta. Pysykää turvassa, ja hyvää kuukautta. Pitäkää huolta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.