TAMMIKUUN 2020 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

31.12.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viisi pääteemaa tuli esiin tammikuulle:

* salamannopea selkeys – koko vuoden 2020 teema, ja se ilmestyy ensimmäisen kerran isosti tässä kuussa

* draamasta parantuminen – parantuminen dramaattisista tapahtumista, joita on ollut viime aikoina, tai uusien käsittelytapojen löytäminen siihen, mikä on usein ilmentynyt draamana elämässäsi

* kurssikorjaus – energia joka tulee erittäin vahvasti tammikuussa ja helmikuun alussa; on paljon tilaisuuksia kurssikorjaukseen

* maagisuuden lisääntyminen – taianomaista energiaa alkaa ilmestyä henkilökohtaiseen elämääsi leikissä ja työssä

* yltäkylläisyys – mitä MAAGISUUTEEN tulee, niin ihmiset antavat sinulle kokemuksia, asioita ja tilaisuuksia, joita et odottanut tai joita et tiennyt voivasi tuoda itsellesi.

Tervetuloa vuoden 2020 ensimmäiseen energiapäivitykseen. Tämä aika vuodesta tuo aina ihmisille tarkastelu- ja uudistumisenergiaa, mikä on ollut perinne vuosikymmeniä. Teemme inventaarin kuluneesta vuodesta ja alamme ajatella eteenpäin, mutta on mielenkiintoista myös, että tämä kuukausi aloittaa uuden kalenterivuosikymmenen. Henkisesti, energeettisesti ja astrologisesti ajateltuna vuosikymmenestä 2020–2030 tulee tosiaankin valtava. Niinpä tämä lisää vähän painoa siihen tarkasteluenergiaan, jota monet meistä tuntevat.

SALAMANNOPEA SELKEYS

Tammikuun ensimmäinen teema joka tuli jaettavaksi kanssanne, oli salamannopea selkeys, ja tämä liittyy myös vuoden 2020 ennusteeseen (tunnin 11 minuutin yksityiskohtainen live-videoennuste, joka löytyy täältä). Salamannopea selkeys tulee esiin kerta toisensa jälkeen tulevana vuonna, ja se voi liittyä elämän moniin eri aspekteihin.

Se voi merkitä äkillistä selkeyttä elämästäsi kokonaisuutena tai tietyistä tilanteista, joissa olet henkilökohtaisesti, mutta yhtä lailla monille meistä se on sellaisten totuuksien äkillistä paljastumista, joita emme olleet valmis näkemään, emme nähneet tai emme odottaneet. Se liittyy kasvavaan määrään ihmisiä, paikkoja ja totuuksia, jotka ennen kannattelivat ja palvelivat meitä, mutta joita ei enää tarvita siellä, minne menemme seuraavaksi.

Niinpä tämä salamannopea selkeys voi joskus osua sinuun kuin tiilikuorma ja tuoda jonkin totuuden, jota ei odoteta. Sitä voi olla tuskallista käsitellä tai se on hyvin järkyttävää tapahtumisajankohtanaan, mutta kun aikaa kuluu, olemme kykenevämpi katsomaan pidemmällä tähtäimellä, miksi noita tapahtumia tulee meille ja mitä ne tekevät elämällemme. Melkein kaikkia meitä pyydetään siirtymään eteenpäin ja muuttumaan nopeammalla tahdilla kuin koskaan ennen. Tämä johtuu myös siitä, että maailma muuttuu hyvin nopeasti – paljon nopeammin kuin useimmat meistä tässä kehossa, tässä elämässä, ovat kokeneet koskaan ennen.

Salamannopea selkeys ajaa muutosta, ja sitä tapahtuu henkilökohtaisesti, kollektiivisesti ja maailmassa laajemmin, ja vaikka voimme sanoa siitä paljon, haluan enimmäkseen fokusoitua siihen, miltä se tuntuu monilla teistä henkilökohtaisesti. On usein järkytystä (tai surua) ja tarve päästää irti vanhasta, kun uutta selkeyttä tulee esiin. Useimmille meistä voi kuitenkin olla uudempaa sen mukana tuleva energialataus. Kun tämä salamannopea selkeys iskee sinuun – joko sisäisen tiedostamisen tai ulkoisten tapahtumien kautta – siinä on lataus, jota ei voi verrata mihinkään entiseen, ja se tuo sähköenergiaa kenttääsi. Se saattaa välittömästi saada sinut tietämään, mitä haluat tehdä, tai tuntemaan todellista poltetta ja halua toimia jonkin osalta. Se tuo mukanaan nopeampaa tekemisenergiaa, vähemmän pelon kera kuin ennen. Tässä mielessä se edustaa murtautumista vanhojen rajoitusten läpi.

Yritä tiedostaa tuo lataus vain joksikin, mikä tulee lävitsesi. Se aktivoi ja kohottaa sinua, mikä on mahtavaa, mutta kuten aina, ole tietoinen siinä, miten toimit sen mukaan. Silloin kun "sähköistymme" kovasti, meillä on taipumusta haluta juosta maailmaan ja joskus pakottaa ulkoiset olosuhteemme sopimaan yhteen tuon sähköisen tunteen kanssa, joka meillä on sisällämme.

Joskus meidän tarvitsee tehdä juuri niin, ja joskus juuri sillä tavalla otamme harppauksia eteenpäin elämässämme. Meillä ei ollut aiemmin tuota rohkeutta tehdä tai emme tienneet, että voisimme tehdä, mutta yhtä lailla se voi olla kaoottinen tapa tehdä asioita, jos yritämme pakottaa niitä, ennen kuin ne ovat valmiita.

Jos sinulle on tuttu "minun täytyy tehdä muutos" -tunne ja se alkaa hautua sisälläsi …:

* Anna sen olla kanssasi muutaman päivän, jos pystyt.

* Anna sille aikaa kulkea kehosi, mielesi ja energiasi läpi, kun mietit niitä muutoksia, joita haluat tehdä.

* Anna sen olla järjestelmässäsi niin kauan, kuin voit, ennen kuin teet mitään suuria tai dramaattisia siirtoja, sillä tämä auttaa lopputulosta.

Jos et pysty tekemään mitään yllä mainittua ja sinun täytyy vain antaa palaa, niin luota, että sinun täytyy seurata tuota työntövoimaa, MUTTA tiedosta, että dramaattiset muutokset voivat edesauttaa dramaattisia reaktioita .

Siis, yllä olevat näkökohdat antavat uuden tavan olla tietoinen, kun tuo sähkölataus tulee sisään. Siis jos voit olla sen kanssa jonkin aikaa, pystyt tuntemaan: "Ahaa, tämä lataus, tämä energia, muotoilee minua uudelleen sisältä."

Kysy itseltäsi: "Mitä voin käytännössä tehdä tämän tunteen ja halun kanssa, joka minulla on nyt, mikä on kenties pienempi askel ja vaikuttaa vähemmän ulkoiseen maailmaan, samaan aikaan kun rakennan tälle energialle kehossa, sydämessä ja mielessä ja maadoitan sen?"

Salamannopea selkeys tuo mukanaan suuren transformaatioenergian, ja jos tällä hetkellä näyttää siltä, että asiat järjestyvät uudelleen sinussa ja ympärilläsi, koko fokuksesi menee siihen. Mutta itse asiassa, jos katsot taaksepäin vuoden tai parin päästä, näet, että tämä salamannopea selkeys itse asiassa työntää sinua korkeampaan paikkaan, pitkälle niiden yksityiskohtien yli, jotka voit nähdä tänä päivänä.

Se siirtää sinua tietoisempaan paikkaan, ja mikä tärkeintä, harmonisempaan paikkaan. Sinua saatetaan hitaasti siirtää todellisuuteen, jossa olet hyödyllisempi tuolle todellisuudelle, kuin sille, jossa olet nyt. Taitosi, lahjasi ja kykysi voivat paremmin tulla esiin siellä, minne olet menossa, ja ehkä myös tunteesi läsnäolemisesta elämässä ja rakkaudessa.

Siis, tämä voi olla konstikasta aikaa navigoida tunteellisesti, koska sillä salamannopealla selkeydellä ja transformaatioenergialla, jota se tuo mukanaan, on paljon suuria vaikutuksia tunnesuhteisiisi ja yhteyksiisi toisten kanssa.

DRAAMASTA PARANTUMINEN (DRAAMAPARANTAMINEN)

Tämä johtaa seuraavaan teemaani, joka on draamasta parantuminen. Tämä on mielenkiintoista, enkä ole koskaan ennen kuullut tätä teemana, mutta "draamasta parantuminen" tuli hyvin voimakkaasti viestinä tammikuulle, ja voimme tarkastella tätä useilla eri tavoilla.

Draamasta parantuminen voi merkitä, että elämässäsi on todellista draamaa (jokin fyysinen ja hyvin dramaattinen tapahtuma, joka voi olla äkillinen, tuskallinen tai toksinen), mutta yhtä lailla se voi merkitä, että opit navigoimaan draamoista ulos ja niiden läpi rauhallisemmin ja vakaammin kuin koskaan ennen.

Saatat huomata tekeväsi inventaaria ja katsoa taaksepäin elämääsi sanoen: "Vau, viime kerralla kun tämä tai jotain vastaavaa tapahtui elämässäni, en reagoinut kovin hyvin. Se aiheutti valtavan tunnepurkauksen tai ristiriitaa minussa, ja asiat olivat epävakaita jonkin aikaa." Monet teistä huomaavat, että vaikka draamaparantaminen voi merkitä, että kyllä, draamoja tapahtuu elämässä pakottamaan parantumista, se voi merkitä myös vastakkaista. Näet itse, ettei sinun tarvitse enää pelata tuollaista 3D-draamapeliä samalla tavalla kuin ennen. Ja se voi olla suuri lahja ja tuntua hyvin vapauttavalta.

Monet teistä huomaavat tämän draamateeman, koska saatatte olla myötätuntoinen korva tai kuuntelija jollekin toiselle, joka on jossain tuollaisessa jaksossa, ja teillä saattaa olla myötätuntoa, koska muistatte olleenne siinä itse. Yhtä lailla tunnedraama lisääntyy ihmisillä, kun hyvin paljon tapahtuu nopealla tahdilla, mikä laittaa useammat kosketukseen tunteidensa kanssa syvemmällä tasolla. Ja monilla tuo kokemus on, kuin shokkiaalto kulkisi kehon ja mielen läpi.

Ja useimmat teistä jotka luette tätä, olette luultavasti olleet polullanne jonkin aikaa, joten saatatte tietää, että tämän oli aina tarkoitus olla räjähdysherkkää ja suurten muutosten aikaa planeetalla.

Draamasta parantuminen voi merkitä myös, että jos olet käynyt läpi suuria draamoja viime vuonna tai muutamana kuluneena vuotena, sinulle tulee nyt parantavaa energiaa. Siis voit todella alkaa kallistua siihen suuntaan ja alkaa antaa itsellesi luvan tunnistaa, että voit jättää tuon trauman nyt taaksesi ja kohdallasi on hitaampi jakso, jotta voit integroida. Yhtä lailla tämä voi olla mahtavaa aikaa mennä jonkinlaiseen traumaterapiaan, jota todella tarvitset, jotta voit työstää kehosi kanssa niitä järkytyksiä, joita se on käynyt läpi. Sinun ei tarvitse kantaa niitä mukanasi tai pyörittää alitajuista ahdistusta muutaman seuraavan kuukauden.

Ja ahdistus on iso teema ja polttopiste planeetalla tällä hetkellä, joten ehdottomasti se on asia, jota kaikkien täytyy tarkastella ja jonka kanssa työskennellä. Monet ihmiset tuntevat sen, sitä on ilmassa, joten sinun täytyy tiedostaa, ettet osallistu tunnekehollasi siihen – toisten draamoihin.

Monet empaatit alkavat oppia: "Voi, mahtavaa, voin pitää tilaa toiselle ja voin kuunnella, muttei minun tarvitse samalla pyörittää kaikkia hänen tunteitaan kehoni läpi."

Monien teidän tapaan, tämä oppitunti on ollut ehdottomasti oppimiskäyrä minulle vuosien saatossa, ja vaatii fokusoitumista, tiedostamista ja syvältä kaivamista nähdä, missä ja miksi on alkanut tehdä tätä. Mutta tämä olemistapa on sellainen, jonka alat huomata muuttuvan energeettisesti sisälläsi kuukausien kuluessa, ja tammikuu merkitsee sen alkamista.

KURSSIKORJAUS

Kurssikorjaus on teema, jota näemme tammikuussa, ja se tarkoittaa, että olet tehnyt jonkin valinnan, päätöksen tai alkanut kulkea tiettyä polkua, ja sitten saat muuttaa mieltäsi tai tehdä eri valinnan. Voit myös kokea jonkun toisen tekemän valinnan, joten se on ehkä johtanut järkytykseen tai tunteisiin sinulla.

Kurssikorjausenergiaa tulee hyvin voimakkaasti tammikuussa ja helmikuun alussa, joten sinulla on paljon tilaisuuksia kurssikorjaukseen jommallakummalla tavalla:

Joko sitä valintaa jonka olet tehnyt (tai toiset ovat tehneet), muutetaan, eli tehdyt päätökset perutaan tai muutetaan mieltä. Tai jos kyse ei ole konkreettisesta valinnasta, se miltä sinusta tuntuu ja miten saat siirtyä eteenpäin näiden äkillisten muutosten jälkeen, tapahtuu tavallista nopeammin tämän energian vuoksi.

Siis on paljon risteyksiä draamaparantumis- ja kurssikorjausteemaan liittyen, ja paremminkin kykyä tuntea avoimuutta sille, mistä löytää itsensä, kuin sen kavahtamista tai siltä sulkeutumista.

Nämä ovat hyvin arkoja aikoja, ja kaikkien tunnepinta on paljon lähempänä ihoa. Ihmiset joko ilmaisevat kaunisti haavoittuvuutta ja aitoutta, turvautuvat toistensa tukeen ja ovat avoimempia toisilleen kuin koskaan ennen. Tai taistelevat, tuomiten sen ja puolustautuen sitä vastaan, mitä tapahtuu, tai sulkeutuvat ja vetäytyvät pois. Tämä on sydän, joka yrittää suojautua järkytykseltä, tuskalta ja konfliktilta, ja voimme nähdä tätä maailmanlaajuisesti. On henkilökohtaista, miten jokainen meistä käsittelee sen.

MAAGISUUDEN LISÄÄNTYMINEN

Tämän kuukauden yksi teema on miellyttävä – maagisuuden lisääntyminen. Meillä ei ole tammikuussa ainoastaan The Rise of Skywalker (hei, muut Tähtien sota -fanit!), meillä on myös taikuuden lisääntyminen (suom. huom. käytetty samoja sanoja kuin em. elokuvan nimessä "the rise of the magical"), ja se ilmenee monin eri tavoin, mutta erityisesti työssä ja leikissä.

Siis teille jotka olette hyvin tehtäväorientoituneita – työ jota tulitte tänne tekemään, tehtävä jota varten olette täällä – näette paljon taikuutta ja avautumista sellaisissa suhteissa, joita tuotte elämäänne auttamaan työssänne. Kenties tämä maagisuus ilmenee vain uutena tietoisuutena siitä hyvästä paikasta, jossa olette, koska monia tehtäväorientoituneita sensitiivejä, muutoksentekijöitä ja valotyöntekijöitä tuetaan todella tällä hetkellä, koska tarvitsemme sitä.

Tämä vuosikymmen tuo paljon haastetta siinä, mutta myös paljon positiivista energiaa transformaatioon liittyen. Siis näette paljon maagista synkronismia ja taianomaisia yhteyksiä ja tilaisuuksia tekemäänne työhön ja siihen tehtävään liittyen, jota varten olette täällä, mutta yhtä lailla leikkiin liittyen. Tämä liittyy siihen uuteen yhteys-, avoimuus-, haavoittuvuus- ja jakamistasoon, joka on käytettävissä planeetalla. Se ei merkitse, että pitäisi istua kotona odottamassa koputusta ovelle – meidän täytyy ehdottomasti olla ennakoiva.

Meidän täytyy ehdottomasti tunnistaa se, kun olemme olleet sulkeutuneena kotiin liian monta vuotta ja ihmettelemme, miksi meistä tuntuu eristäytyneeltä. Eristäytyminen on yksi ongelma, joka meillä on teemana planeetalla, joten meidän täytyy ottaa askelia ja tehdä harppauksia lähteäksemme pois eristäytyneisyydestä. Kehotan aina aloittamaan jollain aikomusaffirmaatiolla: "Tuon maagisempia, rakastavampia ja upeampia ystäviä elämääni tänä vuonna." "Kutsun upeita uusia ihmisiä elämääni." Sitten tue tuota aikomusta toimilla. Laittaudu tilanteisiin, joissa voisit tavata ihmisiä, osoittaen halukkuutesi maan päällä sekä energiaulottuvuuksissa.

Taianomaisten uusien energioiden myötä ja maagisuuden ilmestyessä työhön ja leikkiin, kyse voi olla myös siitä, että tunnet olevasi enemmän läsnä kuin koskaan ja voit sanoa: "Vau. vaikka maailmassa tapahtuu kaikkea hullua, tunnen tässä hetkessä olevani enemmän läsnä, tietoisempi ja elävämpi. Muutamassa hetkessä tilanne voi taas muuttua, mutta juuri nyt minusta tuntuu kevyemmältä ja elävämmältä, kuin koskaan."

Silloin tiedät, että maagista energiaa on sinussa ja ympärilläsi ja olet yhdistynyt siihen. Kun puhumme taianomaisten asioiden tapahtumisesta, siihen sisältyy tuo tila ja se, että vedämme myös enemmän puoleemme eläessämme tuosta tilasta käsin. Taikuus on, sydänenergian tapaan, magneettinen voima.

YLTÄKYLLÄISYYS

Maagisissa kohtaamisissa ja tilaisuuksissa tulee yltäkylläisyyttä, joka on viimeinen teemamme tammikuussa. Yltäkylläisyyttä joka liittyy maagisuuteen, ihmisten antaessa sinulle kokemuksia, asioita ja tilaisuuksia, joita et ehkä odottanut, tai et tiennyt, että voisit tuoda niitä itsellesi. Siis todellista yhdistymistä alkaa tapahtua niille, jotka haluavat löytää toisensa, joten ole valmis myös sen tulemiseen elämääsi.

UUDELLE VUOSIKYMMENELLE TULEMINEN

Lopuksi, tammikuussa avaamme tosiasiassa uusia tapoja ja energioita tulevalle vuosikymmenelle. Useimmat meistä eivät virity seuraaviin 10 vuoteen, mikä on ok, koska useimmat meistä eivät fokusoidu mielessään siihen, mutta olemme täysin uuden vuosikymmenen alussa, ja tuo energia on tässä nyt.

Jos ajattelet taaksepäin vuoteen 2010 ja siihen, miltä sinusta tuntui – erityisesti jos olit yksi niistä ihmisistä, jotka luulivat, että 2012 muuttaisi kaiken yhdessä yössä, tai et ollut aivan varma vuodesta 2012 ja oli epävarmuutta – katso, mitä kaikkea sinulle on tapahtunut kuluneina 10 vuotena.

Olemme paljon vahvemmassa ajassa liittyen kollektiiviseen tietoisuuteen aktiivisesta transformaatiosta tällä planeetalla, ja nyt on itse asiassa vähemmän epävarmuutta siihen liittyen, mitä tulevaisuudessamme tapahtuu, kuin oli 2010. Ihmiset ovat entistä tietoisempia tarpeista, joita kohtaamme tänä aikana, ja olemme myös tietoisempia kriisialueista kuin 2010. Ja tiedostaminen johtaa muutokseen.

Vuonna 2010 näytti edelleen olevan paljon taika-ajattelua suuressa osassa henkistä yhteisöä. Siinä ei ole mitään väärää, mutta se muuttui vuoden 2012 jälkeen, kun ihmiset myönsivät, että olemme kaikki edelleen osa tätä 3D-maailmaa, MUTTA kaikkien niiden muiden ulottuvuuksien kera, jotka ovat ulottuvillamme. Ja ne ovat käärineet hihansa, jotka tuntevat olevansa täällä osallistuakseen tähän muutosaikakauteen.

Tähän viime aikaan jossa olemme olleet, on sisältynyt paljon kuolemaa, kirjaimellisesti ja vertauskuvallisesti. Tiedän monista ihmisistä, jotka ovat lähteneet planeetalta – eivät vain viime vuoden aikana, vaan muutamana viime kuukautena – ja kuulen myös monien muiden kertovan samaa. Kuolemaenergia tuo aina mukanaan transformaatiota ja uuden syntymistä, kun niiden jotka jäävät taakse, täytyy muuttua ja tulla joksikin uudeksi rakkaan ihmisen kuolemisen vanavedessä. Siis kuolema luo syntymää myös tuolla tavalla.

Siis jos olet edelleen tällä planeetalla, ystäväni, sinulla on jotain, mitä tehdä ja/tai olla täällä tulevana vuosikymmenenä.

Aloitamme vuosikymmentä, jolloin planeetalla avautuu monia uusia tapoja, ja myös uusia tapoja olla sinussa, minussa ja kaikissa meissä yksilöinä. Jos olet vähän hermostunut sanoessani tämän, se on ok. Se on vain merkki, että kyllä, sinäkin olet tuossa muutosryhmässä. On joitain asioita tai olemistapoja, joista sinun täytyy päästää irti voidaksesi siirtyä seuraaviin vaiheisiisi, mutta kaikki se minkä läpi olet kulkenut, on valmistellut sinua siihen, mitä olet nyt.

Siis kun astumme vuoteen 2020, kiitos että kuuntelit, ja toivon, että sinulla on tammikuu täynnä armoa, parannusta ja taikuutta.

Paljon rakkautta,

Lee x

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.