ENERGIAPÄIVITYS: TARKKAILUA, MUUTTUMISTA JA NÄKYMISTÄ

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

30.9.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ajankohtaisia herkkyysoireita ja energiateemoja:

Suhdemuutoksia, erimielisyyttä ja muutoksia– Ihmisillä on nyt merkittävää suhdevaihtelua. Tapahtuu hajoamisia ja läpimurtoja, eli suhteita testataan, transformoidaan ja muutetaan nopeasti ja odottamattomilla tavoilla.

Identiteettikriisejä ja –muutoksia – Sinä ja/tai ympärilläsi olevat näette itsenne eri tavalla ja ihmettelette, kuka olette, missä olette ja kuka olette seuraavaksi. Kaikki viimeaikaiset irtipäästämiset ovat luoneet tämän uutuuden ja se liikkuu voimakkaasti kollektiivin läpi.

Tarkkailijatila – Monet teistä elävät kevyemmin kuin koskaan ennen suuren osan ajasta ja tarkkailevat, mitä teille tapahtuu, ettekä reagoi niin voimakkaasti kuin ennen. Tämä on korkeamman tietoisuustilan maadoittumista teihin ja tulemista normaalimmaksi, kun on tapahtunut hyvin paljon tiheydestä vapautumista ja sisäistä parantumista.

Ylä- ja alamäet – Tämä jatkuu monilla herkillä nopean irtipäästämisen vuoksi yksilö- ja kollektiivitasolla. Olet ehkä kokenut nopeita heilahduksia – irtipäästämistä "tarinastasi" ja vaikeista vanhoista energioista/tunteista ja toisaalta kohoamista uuteen energiaan ja keveyteen. Sitä tapahtuu nopeasti tällä hetkellä, joten keskittyminen pieniin maadoittuneisiin askeliin auttaa sinua löytämään keskivälin silloin, kun se näyttää puuttuvan kokemuksistasi.

Konfliktienergioita – Näitä kulkee maailman halki yleisesti, mikä tuo kollektiivista ja henkilökohtaista parantumista liittyen "Mitä vastustan?" ja "Mitä puolustan?" –teemaan. Tämä vapauttaa/pahentaa ikivanhoja konfliktienergioita ihmisissä, mutta kun sen kanssa työskennellään tietoisesti, se voi palauttaa voimaantuneempaan tilaan itsessä, vapaana peruskonfliktienergioista.

Näytkö täysin elämässäsi? – Konfliktienergioiden läsnäolon vuoksi saatat tuntea houkutusta astua taaksepäin tai tukahduttaa omia toiveitasi/tarpeitasi antaaksesi tilaa noille energioille, mikä on vanha malli monilla teistä. Huomaat, että tilanne muuttuu nyt nopeasti, jos sinä ja TOTUUTESI näytte. Jos siis tunnet puristuvasi jossain suhteessa tai tilanteessa, kysy itseltäsi: "Mitä tukahdutan?", "Mitä minun tarvitsee sanoa?", "Mitä minun tarvitsee tehdä?" Ja toimintasi/ilmaisusi liikuttaa energiaa.

Visualisoi ja rukoile rauhaa – Keskittyminen suuremman rauhan rukoilemiseen ja visualisoimiseen vaikuttaa erittäin voimakkaasti tällä hetkellä, joten anna itsellesi aikaa tehdä tämä silloin, kun asiat tuntuvat vaikeilta. Rukoile ja aio enemmän rauhaa planeetalle.

Energiapäivityksen kokonaisuudessaan voit katsoa täältä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.