ENERGIAPÄIVITYS: VALON JA PIMEYDEN TANSSIA

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

30.3.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei kaikille.

Yksi suuri teema joka on tullut esiin ihmisillä viimeisen viikon tai parin aikana, on ollut valon ja pimeyden välinen tanssi – ja tätä ovat korostaneet maailmantapahtumat ja keskittymisemme niihin. Tuntuu, että muutaman viime vuoden tämä on ollut yksi teemoistamme maapallolla – tietoisuuden lisääntyminen ja sen rinnalla pelon lisääntyminen.

Pelko vs. rakkaus.

Pelko on ollut hyvin voimakasta ja hyvin reagoivaa viime aikoina. Ja tällä on taipumusta tuoda ristiriitaenergia esiin ihmisten välillä. Se voi tuoda esiin "energiarätinää", jossa syntyy väittelyä tai väärinymmärrystä, koska levottomuutemme on paljon suurempaa. Olemme usein enemmän erillisiä ollessamme levottomassa tilassa. Vetäydymme enemmän itseemme, omaan tarinaamme ja omiin juttuihimme. Tai käytämme tuota levottomuutta sinkoiluun edestakaisin ja reagoimme toisiin ihmisiin.

Hyväksyntä johtaa rauhaan

Voit keskittyä tänä aikana sen tunnistamiseen – jos et ole vielä hyväksynyt sitä – että planeetalla on yhtä paljon pimeyttä ja valoa. Tämä on hyvä aika päästä kontaktiin sen kanssa, koska se ei mene pois. Energiat joita näemme nyt, jatkuvat melko monta vuotta siinä mielessä, miten myrskyisiä asiat ovat maan päällä.

Sinulla on nyt tilaisuus tehdä rauha sen kanssa, että pimeyttä ja valoa on sisälläsi ja ulkopuolellasi. Hyväksy, että näin on. Pääse kosketukseen sisälläsi niiden tunteiden kanssa, jotka ovat epämukavia, ja anna niiden vain olla jonkin aikaa.

Tiedosta myös, milloin olet ylistimuloitunut ihmisten lähellä ja reagoitko toisiin ihmisiin. Esimerkiksi sosiaalinen media paljastaa usein, miten monet ihmiset väittelevät toistensa kanssa, ovat eri mieltä ja pelaavat "oikein ja väärin" –peliä. Juuri tuo erillisyys – tuo sota – on asia, joka ärsyttää monia ihmisiä, kun he katsovat politiikkaa, kun he katsovat sotatilanteita maailmassa – ihmisiä pommittamassa ja räjäyttelemässä toisiaan.

Niin ulkona, kuin sisällä.

Itsestä huolehtiminen ensin

Siis teille jotka olette herkkiä – jotka olette tietoisia, hereillä ja huomaatte liikkeet sisällänne (psyykkisesti, tunteellisesti ja henkisesti) – nyt on liikkeessä aina vain uusia kerroksia. Kuten aina, on tärkeää keskittyä ensin itseen. Tämä ei merkitse, että ollaan piittaamatta toisten ihmisten tarpeista, vaan että huolehditaan tästä omasta sisäisestä ytimestä

Joinain päivinä se merkitsee olemista vain itsekseen omassa "rojussaan" – osissaan jotka ovat epämiellyttäviä, osissaan jotka on ollut hylättynä jonkin aikaa. Tämä on teema meille kaikille: sen nouseminen pintaan, mikä on kenties sivuutettu tai tukahdutettu.

Kun näin tapahtuu – kun käymme läpi näitä kerroksia, kuten monet teistä ovat kokeneet – saamme vaivattoman yhteyden, korkeampia hetkiä, synkronismia ja tunnemme todella sydämemme olevan auki toisten kanssa. Ja tämä on tärkeää, koska meillä on vain tämä elämä. Kyllä, meillä on monia elämiä sieluna, mutta ihmisenä tiedämme vain sen yhden elämän, josta olemme tällä hetkellä tietoinen. Ja tämä on perspektiivistä riippuen hyvin erityislaatuista, epätavallista, uskomatonta ja vaikeaa aikaa olla elossa.

Tuolla "ulkona" on taatusti elävää ja monista meistä on tulossa elävä "täällä" reaktiona siihen (Lee osoittaa sydäntään, mikä merkitsee eläväksi tulemista omassa olemuksessamme).

Pitäkää siis kaikki hyvää huolta itsestänne. Nähdään ensi kerralla uuden päivityksen kera.

Lee x

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.