MARRASKUUN 2020 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
30.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuukauden teemoja:

* 2020-väsymys – paljon tunteiden purkautumista, kun ihmisiltä loppuu kärsivällisyys ja/tai kyky selviytyä stressistä

* henkilökohtaista selkeyttä ulkoisen hämmennyksen keskellä – ulkoisen maailman kaaoksen positiivinen puoli on, että oppii, kuka OIKEASTI on

* merkittävä parantumiskuukausi (tunnepuoli ja fyysinen)

* sokkiaaltoja ja paljastuksia (erityisesti kuukauden loppua kohti)

* tuskallisia totuuksia ja rauhoittavia totuuksia

* illuusioita ja valheita paljastetaan, tutkitaan ja jaetaan kollektiivissa – muista, että REAKTIOMME on kaikki, kun kyse on siitä, "mitä tapahtuu seuraavaksi"

* hiljaista taikaa voi löytyä kaikkialta – millainen suhteesi on hiljaaolemiseen; siitä voi löytää voiman ja nollauksen

* virtaus vai rakenne? – luotko rakenteen voidaksesi virrata, vai virtaatko ja annat rakenteen ilmestyä sen myötä? monet kokevat normaalitilansa vastakohtaa tähän liittyen

* pieniä rauhantekoja – ne piristävät tällä hetkellä

Puhtaaksikirjoitus marraskuun energiapäivitysvideosta.

Hei, olen Lee. Olen energiaintuitiivi, ja joka kuukausi mittaan sykkeen, mitä näkyy energeettisesti kollektiivissamme.

Muutamia avainteemoja tässä kuussa ovat MERITTÄVÄ PARANTUMISKUUKAUSI tunnepuolella ja fyysisesti, HENKILÖKOHTAINEN SELKEYS syntyy ulkoisen kaaoksen tuloksena, PIENET RAUHANTEOT piristävät ja TUSKALLISIA TOTUUKSIA JA RAUHOITTAVIA TOTUUKSIA. Se miten totuudet tulevat esiin ja nousevat pintaan, esittää isoa osaa marraskuussa. Pysy kuulolla saadaksesi koko päivityksen.

Hei. Tervetuloa marraskuun energiapäivityksen pariin, ja hyvää huomenta Kaliforniasta, missä ikinä oletkin maailmassa. Kuten kaikki tiedämme, tämä on merkittävän transformoivaa aikaa planeetalla. Ja olen kuullut toistuvasti viestinä viime viikkojen aikana – ja tietysti jo vuosia – että kaikki tapahtuu juuri niin, kuin on tarkoitus.

Tämä on hyvin haastavaa meille ihmistasolla, koska tuo viesti tulee sielumaailmasta ja energiamaailmasta. Ihmistasolla jossa huomiomme vedetään siihen, mitä näemme tapahtuvan ystävillämme, rakkaillamme, laajemmin maailmassa, planeetalla kokonaisuutena, se voi olla hyvin tunteita laukaisevaa, joskus huolestuttavaa. Ja uskomaton pelko- ja tunne-energia-aalto on hyvin pinnassa tällä hetkellä. Se näyttäytyy niin, että ihmisillä on hyvin vahvoja mielipiteitä, joista he eivät hievahda.

Esimerkiksi, keskustelet jonkun kanssa, ja hänellä on hyvin mustavalkoinen ajatus tai reaktio johonkin. Ja sinusta saattaa tuntua hyvin kummalliselta, ettei hän löydä harmaata aluetta. Hän ei pysty olemaan avoin eri mahdollisuudelle tai eri tavalle nähdä. Aina kun meillä on ehdottomuuksia, kun joku on tiukka mielipiteessään tai uskomuksessaan – tai me itse olemme tiukka niissä – jokin tunne pitää meidät paikoillaan. On aina jotain pelkoa, tulevaisuuden pelkoa tai pelkoa menneisyydestä tai traumasta, joka ilmenee nyt-hetkessä ja tarttuu todella kovasti siihen, minkä puolesta taistelemme tai mitä puolustamme omassa uskomuksessamme tai mielipiteessämme. Tuon uskomuksen alla on aina tunne-energiaa.

Siis ole tarkkana, jos olet hyvin herkkä energialle – kuten luultavasti olet, jos katselet tätä videota – koska se minkä poimit ja mikä saa vatsasi vähän kipeäksi tässä ehdottomuuksien ajassa ja ihmisten välisessä oikean ja väärän sodassa, ei ole välttämättä heidän mielipiteensä tai uskomuksensa, vaan heidän liikkumaton tunnetilansa.

Ja yhtä lailla se pätee myös meihin. Koska olemme tässä ihmisyyden meressä ja olemme osa sitä, huomaamme, että meillä on tällä hetkellä voimakkaampia tunnereaktioita merkityksettömiltä näyttäviin asioihin. Ja se on aina merkki, että joitain tunteita liikkuu läpi. Silloin kun se mikä laukaisee tunteesi, näyttää naurettavalta tai tarpeettomalta, tiedät, että vapautat tämänhetkistä kollektiivistressiä.

Maaplaneetalla on ollut hyvin pitkä vuosi. Ja tiedän, että jotkut teistä saattaisivat sanoa "hyvin pitkä vuosikymmen". Tajuan sen. Mutta erityisesti tässä vuodessa on erilaista se, että kaikki on laitettu hyvin transformatiiviseen tilaan. Niinpä tunteet käyvät korkealla. Tunteet ovat reaktiivisia. Ja monissa tapauksissa tunne on uupumusta. Ihmiset ovat väsyneitä, ihmiset ovat tavallista stressaantuneempia.

Näet siis pieniä purkauksia tapahtuvan kaikkialla ympärilläsi. Jujuna on löytää jatkuvasti henkilökohtainen selkeytensä ulkoisen hämmennyksen keskellä. Ja se on yksi tämän kuukauden ensimmäisistä aiheista – henkilökohtainen selkeys ulkoisen hämmennyksen edessä.

Tämä on yksi ulkoisen maailman kaaoksen positiivisista puolista – saamme oppia, kuka oikeasti olemme. Ja tietysti se kuka olet, muuttuu koko ajan, ja se on osa tätä juttua, että sieluna ihmiskehossa. Kehitymme kaikki elämämme kautta. Muutumme kaikki elämämme kautta, mutta saatat saada tänä aikana, tänä vuotena, merkittäviä ahaa-elämyksiä elämässäsi, jollaisia et ehkä ole koskaan ennen saanut – pääset todella sen perusasioihin, millä on merkitystä sinulle, mikä on tärkeää sinulle ja mikä ei ole tärkeää sinulle.

En sano tätä pelkästään siksi, että olemme kaikki olleet tavallaan lukittuna kotiimme suurimman osan vuotta. Se liittyy enemmän muutokseen suhteissamme, henkilökohtaisissa suhteissamme, ihmisissä jotka ovat lähimpiämme, ja kun monet suhteemme ovat poissa siinä mielessä, miten usein voimme nähdä toisiamme, se alkaa todella syventää suhdetta itseemme. Joskus se näyttää puhdistamiselta, tunteilta ja traumalta. Ja tämä tuo minut tämän kuukauden seuraavaan teemaan: se on merkittävä kuukausi parantumiseen, fyysiseen ja tunnepuolen. Monet teistä näkevät tunneparantumista tulevan pintaan tässä kuussa. Pääsette jonkin ytimeen, joka on kenties kiusannut teitä vuosia, ja vaikkette pääsisi sen ytimeen, alatte tutkia jotain, mitä olette saattaneet kantaa vuosikausia. Jos kyse ei ole teistä, ympärillänne on muita ihmisiä, joilla tulee yhtäkkiä parantumista pintaan.

Tiedän, että kun empaatteina kuulemme tämän olevan merkittävä parantumiskuukausi planeetalla, jotkut teistä voivat olla huolissaan: "Voi hyvä luoja, mitä se saa kaikki ihmiset tuntemaan? Miten selviydyn siitä, miltä kaikista tuntuu?" No, hyvä uutinen on, että kun on parantumiskuukausi ja tätä energiaa tulee pintaan, ihmiset saavat läpimurtoja. Se on jyrkkä ero siihen, mitä sanoin alussa – nimittäin nämä oikein-väärin-taistelut, joita näkee planeetalla. On ihmisiä, joilla on hyvin voimakkaat vastakkaiset mielipiteet, ilman välimaastoa ja ilman tilaa myöntää ihmisyys meidän kaikkien välillä ja että olemme kaikki tällä planeetalla ja pääsemme ja menemme tästä läpi yhdessä. Siis aina kuin ihmiset eroavat toisistaan ja alkavat taistella ja puolustaa sitä, mihin he uskovat, alla on traumaa, jokin tunne.

Se ei merkitse, että he pääsevät sen ytimeen, eikä se merkitse, että he haluavat teidän välttämättä osoittavan sen heille. Mutta saattaa auttaa teitä irrottautumaan siitä vähän nopeammin, jos oivallatte, että tämä on taistelua jonkun tunnerakenteen kanssa, eikä sillä ole mitään tekemistä teidän kanssanne. Tai että te ette voi tehdä mitään sille, koska se juontuu syvältä. En tiedä, mikä ajaa tätä ihmistä tähän asenteeseen, mutta sen tiedän, että taisteleminen vastaan tai kriittinen asenne häntä kohtaan ei välttämättä auta.

Teille jotka olette empaattisia ja työstätte edelleen omia rajojanne – työstätte edelleen tavallaan perustavanlaatuisia raja-asioita, jolloin teistä ei kimpoa pois kaikkien muiden tunteet – sanoisin, että teidän täytyy olla hyvin tarkkana tässä kuussa siinä, miten paljon nielette muiden ihmisten tunteita. Nimittäin kuten olen sanonut, juuri tässä kuussa vuoden kaikista kuukausista, tunteet nousevat planeetalla tavalla, jota ihmiset eivät aina tiedosta. Siis ihmiset eivät aina tiedä, että he ovat tunteellisia tai vihaisia – he ajattelevat olevansa oikeassa. Tai ajattelevat: "Oli epäoikeutettua, että tämä tapahtui minulle."

He eivät huomaa: "Ai, itse asiassa tunteeni laukaistaan nyt kovasti. Olen hyvin vihainen. Minun pitäisi antaa tämän tunteen liikkua tai tehdä jotain sille." He fokusoituvat vain päähänsä. Ja silloin kun ihmiset yrittävät – tai me – työntää tunteitaan pään tai mielen läpi, se ei ole koskaan mukavaa, koska tämä pikkuruinen paikka on paljon, paljon pienempi kuin kaikki, mitä tapahtuu energiakentässä. Se on kuin ajattelisi viinipulloa: miten pieni pullon suu on ja miten kaikki täytyy kaataa tuon hyvin pienen suun kautta. Sama tilanne on silloin, kun tunteemme yrittävät ratketa vain mielen kautta. Se ei toimi. Se on tuskallista. Se vie aikaa.

Siis saatat tiedostaa sen omalta osaltasi. Ja minä olen melko hyvä siinä nyt. Olen kuin: "Ai, prosessoin selvästi jotain, okei." Eikä minulta vie kovin kauan aikaa tavallaan rauhoittua tai vaihtaa fokusta tai tehdä jotain sille. Mutta useimmat ihmiset eivät ole välttämättä tutkineet sitä tässä kohtaa historiassa. Siis ole myötätuntoinen, mutta pidä myös tarvittavat rajat. Ja jos olet tuo empaatti, joka on kuin sieni, sinun ehkä kannattaa olla vähän varovainen siinä, minne menet, mille altistut ja kenen kanssa hengaat marraskuussa, koska se on ehdottomasti myrskyisä kuukausi, mitä tulee kollektiivisiin kiistoihin, mielipiteisiin ja tunnereaktioihin.

Okei. Tämä johtaa minut sokkiaaltoihin ja paljastuksiin. Erityisesti marraskuun toiselle puoliskolle tuli tämä viesti, että nähdään enemmän sokkiaaltoja ja paljastuksia tulevan esiin kollektiivitasolla. Aina kun kuulen jonkin viestin koskevan kollektiivitasoa, se merkitsee usein, että paremminkin enemmistö kuin vähemmistö osallistuu siihen, tässä tapauksessa näihin sokkiaaltoihin ja paljastuksiin. Se on siis tulossa vähän myöhemmin marraskuussa, ja olen yhtä utelias kuin sinä näkemään, mitä se on.

Mutta yksi tämä kuukauden taustateema on tuskalliset totuudet ja rauhoittavat totuudet. Tuskallinen totuus on sellaista, mikä tulee pintaan meissä itsessämme tai minkä joku tuo meille, ja se on vaikea ottaa vastaan tuolla hetkellä. Se tuntuu ärsyttävältä. Se ei tunnu sellaiselta, mitä halusi.

Mutta näitä tuskallisia totuuksia tulee esiin, jotta voimme puhdistaa yhteiskuntamme ja maailmamme perustan. Ja näin voimme siirtyä eteenpäin kantamatta historiaa mukanamme, historian varjopuolta. Siis joitain tuskallisia totuuksia ilmestyy esiin sekä kollektiivisesti että henkilökohtaisessa elämässämme, mutta myös rauhoittavia totuuksia.

Ja haluan sinun ajattelevan, että ne ovat yksi ja sama asia.

Totuudesta joka on hyvin tuskallinen perjantaina, on saattanut tiistaihin mennessä tulla rauhoittava, koska oivallat, mitä se edesauttaa elämässäsi ja mitä se on muuttanut. Siis jotkut teistä saattavat kokea nämä totuudet tuskallisina, kun ne tulevat tietoisuuteenne. Jotkut teistä saattavat välittömästi ajatella: "Ai no, se on helpotus, koska se saa minut ymmärtämään täysin eri tavalla kaiken, mitä tapahtui." Siis tuskallisia totuuksia ja rauhoittavia totuuksia. Ja riippuu siitä, kuka olet ja missä olet, miten koet ne ja ovatko ne yksi teema itselläsi tässä kuussa.

Okei. Illuusiot ja valheet – tämä palaa taas sokkiaaltoihin ja paljastuksiin. Illuusiot ja valheet paljastuvat, niitä tutkitaan ja jaetaan kollektiivissa. Hyvin samanlaista kuin tuskalliset ja rauhoittavat totuudet. Avaimena tässä kun valheita tai illuusioita paljastetaan, tutkitaan ja jaetaan kollektiivissamme, on tapasi reagoida niihin. Koska reaktiomme on kaikki. Reaktiomme kaikkeen, mitä meille paljastuu, mikä on haastavaa tai mikä on vaikeaa, vaikuttaa kovasti siihen, mitä tapahtuu seuraavaksi ja miten me maailmana siirrymme eteenpäin. Tiedän, etten ole ainoa, joka rukoilee tunnekypsyyttä kollektiiviimme, ja myös että omasta kehittymistanssistani tulee tunnekypsempää, toivottavasti joka päivä. Mutta tunnekypsyys – tarvitsemme myötätuntoista tietoisuutta ja tunnekypsyyttä, kun siirrymme eteenpäin.

Se on mielenkiintoista, koska toisaalta marraskuun teemat tuntuvat hyvin intensiivisiltä, mutta joka kerta kun minulla oli joku henkilökohtainen reaktio näihin teemoihin niiden tullessa läpi, kuulin jatkuvasti oppailtani: "Ei, ei. Tämä on hyvä asia. Tämä on merkittävä parantumiskuukausi planeetalle, ja sitä tarvitaan." Siis illuusiot ja valheet paljastuvat ja niitä tutkitaan ja jaetaan kollektiivissa.

Muista, että reaktiosi on kaikki. Siis ota hiljainen hetki, jos tarvitsee. Ole tietoinen hyperreagoinnista vs. reagoinnista. On ok, jos reagoit, mutta ajattele, mitä haluaisit tehdä tuolla reaktiolla. Sinun ei ehkä kannata soittaa, syyttää ja lähettää sähköpostia. Saatat ehkä sanoa: "Lähden huoneesta 20 minuutiksi, jotta voin käsitellä tämän, ennen kuin ryhdyn toimeen ja yritän puhdistaa tuon tunteen tekojeni kautta." Niin kuin usein teemme. Se on kuin: "Voi, tämä ei tunnu hyvältä. Aivan. Ja kerron sinulle, mikä sinun ongelmasi on." Se on kuin tuon tunteen oksentamista ulos. Katso, voitko olla siinä, missä olet, ja hoitaa itsesi, ennen kuin ryhdyt toimiin, joilla saattaa olla seuraamuksia ja jotka vain vahvistavat samoja tunteita, joita puhdistamme yhteiskuntana ja yksilöinä.

Tämä johtaa minut seuraavaan kohtaan: marraskuun taikaa voi löytää kaikkialta, mutta se löytyy hiljaa olemisesta ja se löytyy hiljaisuudesta. "Hiljaa oleminen", kuten minulle on selitetty, ei ole välttämättä hiljaisuutta. Joskus se on hiljaisuutta, mutta voit olla myös kaoottisessa huoneessa ja sulkea silmäsi. Ja myös kun kaikkea melua on ympärilläsi ja ulkopuolellasi, voit vain sulkea silmäsi, kokea itseäsi hetken ja vetää koko energiafokuksesi sinuun. Ja voit affirmoida itsellesi jotain tällaista: "Olen tässä. Olen tässä juuri nyt. Olen läsnä tässä kehossa. Olen läsnä tällä maapallolla. Olen tässä juuri nyt." Tuollaiset pienet ja yksinkertaiset fraasit tuovat sinut takaisin omaan läsnäoloosi, kun ympärilläsi on kaoottista tai kun sinua vietellään kaikkien muiden energiaan ja sinusta tuntuu, että kadotat itsesi. Siis hiljaista taikaa voi löytää kaikkialta.

Siis kysy itseltäsi tässä kuussa: "Millainen on suhteeni hiljaa olemiseen?" Koska siitä voi löytää marraskuussa voiman ja nollauksen. Hiljaa oleminen voi olla kirjan tai blogipostauksen kirjoittamista. Hiljaa oleminen voi olla puutarhan hoitamista tai jonkin alueen siivoamista kotonasi. Hiljaa oleminen voi olla hyvin tietoista istumista kuuntelemassa musiikkia tai podcastia. Hiljaa oleminen saattaa olla joogaa, meditointia. Mitä tahansa mikä keskittyy sinuun ja fokusoi energiasi tavalla, joka ei ole vain reagointia ulkopuoliseen maailmaan.

Siis ole tietoinen ylistimuloitumisesta. Ole tietoinen kaiken kaoottisuudesta. Ja jos kaiken kaoottisuus on sellaista, mistä nautit tai minkä läpi löydät tiesi, hienoa. Jos kaiken kaoottisuus alkaa pakahduttaa sinut, mikä on vuoden 2020 teema, sinun täytyy tietää, miten palautat itsesi takaisin hiljaa olemiseen. Mitä se on sinulle? Se saattaa olla suosikkitelevisio-ohjelmasi katsomista. Sillä ei ole merkitystä, mitä käytät itsesi nollaamiseen. Mutta sen tietäminen, miten nollaa itsensä, on kriittistä tässä kuussa.

Siis jos kuuntelet ja ajattelet: "En ole oikein varma", ajattele viittä asiaa, joiden tekemisestä nautit, kirjoita ne paperille ja laita johonkin näkösälle kotonasi. Koska voin luvata, että sillä hetkellä kun olemme jo stressaantunut, emme usein ole hyvä johtamaan itseämme. Jos sinulla on jossain näkyvillä luettelo siltä varalta, että sanot: "Voi hyvä luoja, minä pakahdun. Ai niin, kirjoitin tuon luettelon auttamaan itseäni silloin, kun olen pakahtunut", mene tuon listan luo. "Ai, viisi asiaa. Ai, tuo neljäs asia. Voin tehdä tuota neljättä asiaa. Minua huvittaisi tehdä tuota neljättä asiaa. Teen sen nyt." Siis pieniä tapoja, joilla voit johtaa itseäsi tulevaisuudessa, on jättää itsellesi muistilappu siitä nyt.

Okei. Ja tämän kuukauden kaksi viimeistä teemaa on … Tämä itse asiassa juontuu keskustelusta, jonka kävin erään ystävän kanssa. Tuon keskustelun aikana kuulin hyvin voimakkaasti kehotuksen puhua siitä energiapäivityksessä, koska monet ihmiset kokevat sitä. Luotko rakenteen voidaksesi kokea virtauksen? Vai virtaatko ja sitten rakenne ilmestyy siitä? Minäpä erittelen sitä vähän.

Minulla itselläni on melko yhtenäinen rakenne maailmassani, mutta minulla on myös riittävästi tilaa tuossa rakenteessa, jotta se voi virrata, sen läpi voi virrata. Yhtä lailla elämässäni on ollut aikoja, jolloin minulla ei ole ollut rakennetta, ja olen vain antanut sen ilmestyä virrasta. Minusta maailmassamme on taipumusta siihen, että näkee jokaisella olevan oma tapansa tehdä asioita ja kuitenkin tietyt ihmiset sanovat: "Tämä on se tapa, jolla saavutat tavoitteesi." No, ei tietenkään ole mitään "tämä on", koska se ei ole relevantti kaikille. Olemme kaikki erilaisia. Koemme kaikki asiat eri tavoilla. Meidät kaikki on rakennettu eri tavalla. Siis jokaisella meistä on oma tapamme tehdä asioita.

Siis saatat huomata tässä hullussa identiteettimuutoksessa, jota hyvin monet kokevat tänä vuonna, koska maailma on poissa akseliltaan monin eri tavoin: "Ai, se tapa jolla ennen toimin, ei toimi enää. Olin ennen hyvin jäsentelevä ja järjestelmällinen ihminen, ja se kaikki on lentänyt ikkunasta." Ja saatat panikoida sen vuoksi.

No, jos huomaat, että elämäsi osat virtaavat, että oikea ihminen tulee oikeaan aikaan tai oikea viesti tulee oikeaan aikaan, tai ajattelet: "Voi, minulla oli huono päivä, mutta sitten seuraavana minusta tuntui paremmalta. Ja onnistuin itse asiassa tekemään joitain noista asioista, jotka minusta piti tehdä edellispäivänä", olet ehkä sellainen, jonka on tarvinnut luopua rakenteesta, järjestelmällisyydestä tänä vuonna. Ja näet tuon virtauksen kaikessa: jos antaudumme ja päästämme irti, asioita tapahtuu joka tapauksessa. Yhtä lailla, voit olla sellainen, joka on aina mennyt jokseenkin virran mukana, ja yksi tapasi selviytyä tai muuttua tänä vuonna on: "Muodostan rutiinin. Teen rakenteen."

Minua kehotettiin tuomaan tämä esiin, koska monet meistä kokevat vastakkaisen tilanteen kuin aiempi normimme. Monet meistä kokevat vastakkaisen tilanteen kuin aiempi normimme. Siis se mikä oli ennen oma normimme, on nyt kääntynyt nurinpäin. Se on ok. Se on täysin normaalia. Jos sekoat, jos olet stressaantunut tai alakuloinen, älä ajattele, että sinussa on jotain vikaa. Olet vain vuodessa 2020, ja nämä ovat aaltoja.

Jujuna on oivaltaa, että ne ovat aaltoja. Ne muuttuvat. Pääset takaisin ylös. Ja kun pääset takaisin ylös, tarvitseeko sinun tehdä asioita eri tavalla vai onko mielessäsi osa, joka yrittää tehdä asioita entiseen tapaan? Se ei yksinkertaisesti ole enää mahdollista. Siis monet teistä huomaavat tämän virtauksen ja rakenteen välisen suhteen. Viime kuussa puhuin siitä, miten nopeasti ilmentymistä tapahtuu nykyään – kun pääsee virtaukseen ja on keskittynyt, ilmentymistä tapahtuu todella nopeasti, hyvin taianomaisesti.

Jos sinusta tuntuu, että sinulta puuttuu ilmentymistä ja virtausta, tarkista, miten paljon keskityt hiljaa olemiseen ja hiljaisuuteen – itsesi hiljentämiseen, itsesi tuomiseen takaisin sinuun. Ja katso myös, tarvitseeko sinun tehdä asioita vähän eri tavalla. Yritätkö tiukasti organisoida asioita, eikä se toimi? Kokeile jotain erilaista. Kokeile kääntää tilanne toisinpäin. Et voi menettää siinä mitään. Ja mikä tärkeämpää, saatat yllättyä, miten paljon saavutat tekemällä sen hyvin eri tavalla.

Viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä: pienet rauhanteot – ja minusta tämä kertoo paljon. Pienet rauhanteot. Miten voit tehdä pieniä rauhantekoja maailmassa tässä kuussa? Ja miten voit kutsua itsesi kokemaan pieniä rauhantekoja? Pieniä rauhantekoja – se voi olla ihanan viestin lähettäminen ystävälle. Se voi olla hyvin intiimi hetki, jolloin istut puutarhassa katsellen puuta, tai voit katsella lintua ikkunasta. Ja olet vain hyvin läsnä tuossa hetkessä sille, mitä tapahtuu.

Siinä on palanen nyt-hetkeen, sen sijaan että on huolta tulevaisuudesta, stressiä menneisyydestä. Pieniä rauhantekoja on, kun voimme olla rakkausolemuksessa läsnä olevassa hetkessä. Tämän hetken läsnäolossa kaikki on täysin ok. Ja autan jotakuta tuntemaan sen, tai annan itseni vastaanottaa tuon totuuden jollain asialla, joka auttaa minua tulemaan hetkeen ja sanomaan: "Vau, katso tuota kaunista puuta." Katsokaa tätä kaunista puuta (näyttäen puuta). Se on ollut tässä hyvin pitkään, ja se on edelleen tässä nyt. Ja se on suurenmoista.

Nämä pienet rauhanteot joita annamme itsellemme tai muille, ovat hyvin piristäviä tällä hetkellä. Tarvitsemme niitä. Siis jos olet yksi noista ihmisistä, jotka sanovat: "Voi hyvä luoja, maailma on tullut hulluksi", anna maailmalle mielenterveyttä. Tarjoa ystävälle mielenterveyttä. Tarjoa itsellesi mielenterveyttä. Koska jos näemme vain hulluuden ja fokusoidumme vain siihen, alamme joutua pois tasapainosta. Alamme mennä tuohon myrskyyn itse, ja sitten kadotamme oman keskuksemme. Ja sitten meistä ei ole mitään hyötyä kenellekään eikä itsellemme.

Siis tämän vuoden tasapainottava teko, yksi asia joka auttaa tulemaan tasapainoisemmaksi tässä kuussa, ovat pienet rauhanteot. Kiitos kaikille katsomisesta.

(Tietoja tuotteista …)

Toivomme, että teillä on upea kuukausi, ja nähdään joulukuussa. Isoa rakkautta kaikille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.