MARRASKUUN 2017 PÄÄENERGIATEEMAT

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

3.11.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

* MARRASKUU ja joulukuu tuovat enemmän syntymäenergiaa ja sisältävät paljon valoa. Nämä kaksi kuukautta tuntuvat paljon helpommilta useimmille ihmisille – MUTTA se ei merkitse, että ne ovat nopeita.

* ILMENTÄMINEN on yleisesti ottaen hyvin hidasta ja sitä vaikeaa saada käyntiin maailmassa tällä hetkellä. Meillä saattaa olla kärsivällisyydenpuutetta ja turhautumista tähän liittyen – se on osa ihmiskokemustamme maan päällä tänä aikana. Meillä on ajoittain tätä muutaman seuraavan vuoden. On muutaman kuukauden jaksoja, jolloin asiat tuntuvat kiristyvän ja hidastuvan, ja sitten menemme jaksoon, jossa asiat voivat laajentua.

* TUNTETASO on tällä hetkellä maailmassa hyvin, hyvin korkealla. MUTTA tietoisuus siitä tavasta, jolla ihmiset kommunikoivat tunteitaan toisille tai rasittavat niillä toisia, on erittäin matala. Älä ylläty, jos voimakkaat tunteet iskevät tyhjästä – vaikka olisit tavallisesti erittäin vakaa. Suuria tunteita kulkee ympäri ja suru on voimakasta tällä hetkellä.

* JAKAUTUMISENERGIAT ovat voimakkaita maailmassa tällä hetkellä. Nämä energiat voivat kuitenkin vahvistaa myös yhteishenkeä vastapäässä. Älä lannistu vaikeista asioista, joita näet maailmassa, ELLEI sinun tarvitse mennä juuri siihen tuona päivänä tai muutaman tunnin, JA näet yhtä lailla maailmassa myös asioita, jotka ovat hyviä.

* MUISTA, ettei mikään täällä ole luvattu tai annettu. Kun omaksumme tämän ajattelutavan, alamme nähdä taikaa vähän enemmän. Alamme nähdä itse elämän ihmeellisyyden. Meitä ei pyydetä näkemään, miten hämmästyttäviä asiat ovat median tai tiettyjen äänien ja voimien mukaan tällä hetkellä. Jos et voi muuttaa niitä, muuta ITSEÄSI ensin. Muutat sitä, mihin SINÄ keskityt, ja muutat sitä, mitä SINÄ lähetät maailmaan.

Koko energiaennuste videona täällä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.