ENERGIAPÄIVITYS: JUMALAINEN TOIMINTA JA MERKITTÄVÄ KOLLEKTIIVINEN PARANTUMINEN

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

25.1.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

AVAINTEEMAT:

ENERGIA ON JAKAUTUNUTTA EDELLEEN – Jotkut ihmiset tuntevat aktivoituneensa, olevansa hereillä ja valmiimpia toteuttamaan tarkoituksena tällä hetkellä maailman ulkoisten olosuhteiden vuoksi. Toiset elävät pelossa, surussa tai kavahtavat ja käsittelevät edelleen kollektiivin tiheyttä. Kysymys sinulle on (jos olet jälkimmäinen): tunnetko tai omaksutko kollektiivin voimakkaan pelko- ja hämmennysenergian?? Sano päivittäin: "Päästän irti kaikista energioista ja tunteista, jotka eivät ole minun."

MERKURIUKSEN PERÄÄNTYMISEN TYYPPISIÄ OIREITA – Asiat eivät liiku niin nopeasti ja sujuvasti, kuin haluaisit. Tämä on yleismaailmallista, joten älä ole yllättynyt. Maadoittuneet energiakentät ovat hyvin epävakaita, joten hidas ja vakaa vie voiton maadoittuneilla yksityiskohdilla tai maadoittuneella liikkeellä. Ole kärsivällinen ja muista, että jos jokin ei toimi, keskity muualle jonkin aikaa, kunnes energia aukeaa taas.

YKSITYISKOHDAT HALUAVAT HUOMOSI NYT – Ne ovat avain suurempaan liikkumiseen eteenpäin ja uuden perustan luomiseen tuleville vuosille. Jos tarve yksityiskohtien hoitamiseen tuo esiin vastarintaa tai katkeruutta sisälläsi, pane merkille nuo tunteet, hyväksy, että niitä on, ja ilmaise sitten aikomus siirtyä niiden yli sujuvasti ja helposti. "Sallin itseni siirtyä eteenpäin sujuvasti ja helposti." "Sallin itseni rakentaa tämän uuden perustan elämääni."

MATALAMPIEN TILOJEN KÄSITTELMINEN, KUTEN MASENNUS TAI AHDISTUS – Tämä on kollektiivin teema – tiedostamattomien tai alempien tunteiden ja tilojen käsittely – ja se tarttuu joihinkin teistä. Antavatko ajatuksesi ja reaktiosi alempiin tunnetiloihin pahentaa tilannetta? Lisääkö ahdistuksenpelkosi vain ahdistusta? Hyväksy, että on ahdistusta. Työskentele sen kanssa kehossasi hengittämällä tietoisesti ja avautumalla vastaanottamaan apua. Tutki tapoja auttaa kehoasi käsittelemään ahdistusta. Etsi tekniikkoja, opettajia ja resursseja, jotka auttavat sinua tekemään tämän. SE VOI MUUTTUA – muista tämä synkimpinä hetkinä.

OLEMME TÄÄLLÄ OLLAKSEMME MUUTOS – Tulit tänne tietäen, että on parempia olemistapoja ja olet täällä näkymässä joka päivä, kokemassa itsesi laajentuneimpana "sinuna" silloin ja siellä, kun mahdollista, ja sitten tarjoamassa tuota energiaa toisille.

OLEMME KANSA LIIKKEESSÄ – Muutosenergiat ovat vahvoja, joten jatka yhdistymistä toiveisiisi, tarpeisiisi ja aikomuksiisi itsellesi ja toisille, kun nämä energiat kulkevat maailman poikki.

LÖYDÄ VALOSAAREKKEESI – Voit olla "hyppelijä" valosaarekkeiden väillä tulevina vuosina – ihmisten, paikkojen ja hetkien välillä. Valoa on ja se on monin tavoin voimakkaampaa kuin koskaan ja meidän täytyy kutsua itsemme uuteen toimintamalliin löytämään valoa ja siirtymään valoon enemmän kuin koskaan. Tämä liikkuminen valosaarekkeiden välillä vahvistaa sinua.

KANAVOITUA INFOA ENERGIAMESTARI-TAPAHTUMASTA (kuten videolla mainitaan)

Valon ja tulen aika maan päällä.

Valon ja tulen aika sinussa.

Aika jossa monet teistä löytävät äänensä, voimansa ja vapautensa enemmän kuin missään aiemmassa elämässä.

ÄÄNI. VOIMA. VAPAUS.

VAPAUS on elintärkeää matkanne seuraavaan vaiheeseen.

Se on voima tuntea yhteys lähteeseen ja sieluenergiaan ja sitten luoda sen kanssa ihmismuodossa.

VAPAA sielu luo jumalaista toimintaa.

Mutta tässä on joitain perspektiivejä viimeiseen toteamukseen.

Planeettanne valaistuneimmat sielut luovat jumalaista toimintaa 60% ajastaan maan päällä. Suuri enemmistö luo noin 10-20% ajasta. Loppuaika käytetään toistuvan toiminnan luomiseen mahdollista parantumista varten, toistamalla entisiä ja nykyisiä malleja.

Esimerkiksi, kaltoinkohdeltu lapsi saattaa toistaa aikuisena tuota kaltoinkohdellun tunnemallia jatkuvasti pienenevinä ympyröinä. Hän saattaa löytää työnantajia, ystäviä ja rakastajia, joissa on kaikuja tästä historiasta, ja esittää samanlaista (vaikkakin tuskattomampana versiona) dynamiikkaa elämässään, kunnes hän saavuttaa kohdan, jossa hän on kumonnut kolhut sisältään. Sitten hän on parantunut tuosta vaikutuksesta ja saa vapauden tuosta historiasta. Silloin saavutetaan tuo energiavapaus ja nyt enemmän hänen energiastaan voi mennä jumalaiseen toimintaan.

Näette siis, että valaistuneimmatkin (jotka luovat jumalaista toimintaa 60% ajasta) kuluttavat ainakin 40% ajastaan itsensä, kollektiivin ja planeetan jumalaiseen parantamiseen.

Tässä ei ole mitään väärää – sitä elämä on hyvin monilla. Ja menette syvemmälle kollektiivin parantumistasolle tulevina kolmena, neljänä vuotena. Kuitenkin energiamestarit ovat niitä, jotka haluavat päästä enemmän käsiksi luontaiseen voimaansa – eivät ainoastaan ollakseen henkilökohtaisesti vapaampia kollektiivin painosta, vaan myös kokeakseen suurempaa ihmisenä olemisen vapautta ja jakaakseen sitten jumalaisen toimintansa ihmisten ja kaikkien energioiden kanssa täällä maan päällä.

Koko energiapäivitys videona.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.