ENERGIAPÄIVITYS: PARANNUKSET, SUUREMPI ELÄMÄ JA YHTEISÖN VOIMA

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

17.8.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Elo-syyskuun energiapäivitys)

TÄMÄ ON SISÄÄNPÄIN FOKUSOITUNUTTA PARANTUMISAIKAA. Ulkoisen fokuksen pitäminen mahdollisimman pienenä sopii useimmille meistä. Aloitukset ja ulkoinen luominen virtaavat (ja vastaanotetaan) paremmin syyskuun puolivälistä eteenpäin. (Kuten aina, on pienempi ryhmä teitä, jotka rakastavat aloituksia tällä hetkellä – katso alla osio "kiire luoda".)

HISTORIA PYÖRII MAAILMAN NÄYTTÄMÖLLÄ. Historiaa tutkitaan uudelleen ja parannetaan sisältä ulospäin HYVIN HITAASTI. Kuluneisiin sataan vuoteen keskitytään tiettyjen maailmantapahtumien kautta, ja tapahtuu epämukava ja haastava parantumiskaari. Se mikä ei enää toimi, puristetaan pintaan. Tämä vaikuttaa hermostoon, joten valitse taistelusi viisaasti. Pane merkille, milloin ulkoiset häiriötekijät ja draamat valuttavat sinut kuiviin, ja astu etäämmälle aika ajoin.

TIEDOSTA PELKO- TAI AHDISTUSPOHJAINEN TOIMINTA. Pelko ja ahdistus aktivoidaan kollektiivissa. Tarkista, ettei omia tekojasi motivoi tiedostamatta ahdistus tai pelko, kun tämä voi saada aikaan kaoottisia tai vääristyneitä tuloksia ja suhteita.

KIIRE LUODA JA TOIMIA. Läpimurrot ja nerokkuus ovat PARHAIMMILLAAN tällä hetkellä monilla, mukaan lukien uusien lahjojen, kykyjen, halujen tai kokemusten syntyminen. Pieni prosenttiosuus heränneistä sieluista säteilee kirkkaasti ja kulkee tätä reittiä tällä hetkellä. Jatkakaa menoa ja tietäkää, ettei ole aina mukavaa tai tuttua, kun etenette uusille alueille. Askel kerrallaan luo matkan uutta polkua pitkin.

YHTEISÖ ON ELINTÄRKEÄ, ovat sitten ihmiset, luonto tai eläimet mieluisin yhteisösi. Yhteisöhetket ja yhteisön rakentaminen on muutaman seuraavan kuukauden aikana tärkeää hyvinvoinnillesi, hermostollesi ja kyvylle jakaa ja alkemisoida yhdessä ajankohtaisia energioita sen sijaan, että yrittää tuntea ja etsiä tietään kaiken läpi yksin. ILMAISE AIKOMUS tuoda hyvä yhteisö elämääsi, ja päästä irti eristäytymis- tai yksinäisyystarinastasi. Tiedä, että mitä ikinä pelot ovatkaan, kyyneleet tai suru yksinäisyyteen liittyen alkavat vapautua samanaikaisesti aikomuksesi kanssa.

SYDÄMEN PARANTUMINEN on isosti pöydällä tällä hetkellä. Tämä voi näkyä unina tai päiväunina merkittävistä ihmisistä ja hetkistä elämässäsi. Se voi näkyä myös kouriintuntuvampana haavoittuvuutena tai tarpeena hoivata suurempaa herkkyyttäsi, kun laajempi sydänenergia asettuu elämääsi. Kun suhteista puuttuu keskinäistä kunnioitusta tai sydänenergiaa, ne voivat nousta pintaan, jotta niitä tutkitaan uudelleen tai neuvotellaan noiden ihmisten kanssa.

KOLMANNEN SILMÄN avautuminen lisääntyy. Mielen hämmennys voi olla sivutuotteena, kun intuitiivinen, visionäärinen mieli alkaa ottaa enemmän tilaa kuin lineaarinen, ajatteleva mieli. Tämä voi johtaa runsaisiin ideoihin – muista, että tarvitset vain YHDEN hyvän idean ryhtyäksesi toimeen. Kolmas silmä näkee monia mahdollisuuksia ja aikajanoja. Herännyt ihminen pystyy maadoittamaan ja luomaan vain tietyn määrän kerralla. Päiväkirjan pitäminen ideoista tai näyn kirjoittaminen muistiin voi auttaa sinua tuntemaan olosi vähemmän pakahtuneeksi kolmannen silmän lisääntyvästä aktiivisuudesta.

TÄMÄ MAAILMA MUUTTUU JA NIIN SINÄKIN. Tällä hetkellä meitä kutsutaan NOUSEMAAN ja TEKEMÄÄN PARANNUKSIA, elämään SUUREMPAA ELÄMÄÄ kuin aiemmin (tunnet tämän sitten sisällä tai ulkopuolella omassa elämässäsi). Saatat tuntea tähän pyydettyyn kasvuun liittyen yhtä paljon hermostuneisuutta kuin innostustakin. Joinain päivinä on enemmän edistystä kuin toisina. Huolehdi sydämesi vuoksi päivittäisestä hiljaisuudesta, paikallaanpysymishetkistä ja itsesi hoitamisesta, ja tuet tätä parannusta korkeimmalla tasolla.

"JOSSAIN TAIVAAN JA MAAN VÄLILLÄ, JOSSAIN HILJAISUUDEN JA ÄÄNEN VÄLILLÄ – SIELLÄ OLET." (Ote kanavoidusta laulusta/mantrasta uudessa "Iso elämäsi"-mp3:ssa – ja hyödyllinen kompassi herkille, valotyöntekijöille ja heränneille sieluille tällä hetkellä.)

Koko energiaraportti videona täältä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.