MAALISKUUN PUOLIVÄLIN ENERGIAPÄIVITYS (koronavirus)

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
16.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä on joitain otsikoita (yksityiskohdat ovat videolla).

LÄSNÄOLEMISEEN TUOMINEN (JÄRKYTYKSEN JA KAAVOJEMME HÄIRIINTYMISEN AVULLA)

* Kun kaavat häviävät, meistä tuntuu usein alastomalta, haavoittuvalta ja avoimelta..

* Tämä voi tuntua hyvältä (avoimuus-, autuus-, selkeys- ja vapaushetkien kera) ja pelottavalta (hämmennys, tarkoituksettomuus, eksymisen tunne, levottomuus, toivottomuus). KAAVOISTA LUOPUMINEN edes vähäksi aikaa johtaa uuden kasvun ja uusien olemistapojen ilmestymiseen. Tätä tapahtuu maailmassa laajasti ja myös meille yksilöinä.

* Järkytys saa olomme tuntumaan vähän väsyneeltä, pingoittuneelta, eksyneeltä ja hämmentyneeltä.

SOSIAALISET REAKTIOT JA PELOT/TRAUMAT

* Anna reaktioiden olla monimutkaisia ja henkilökohtaisia. Ihmiset reagoivat omalla tietoisuus- ja pelkotasollaan, JA NIIN SE ON.

OLE HYVIN TIETOINEN (ÄLÄ JÄRJETÖN)

* Ole tietoinen altistumisestasi negatiivisuudelle, pelolle ja uutissyötölle. Ole tietoinen myös valinnoistasi siihen hyvään liittyen, johon yhdistyt – löydä asioita, toimintoja ja hetkiä, jotka piristävät. Lyhyesti sanottuna, ole tietoinen valinnoistasi KAIKKEEN liittyen.

TULEVIEN VIIKKOJEN ENERGIAKIRJO ON LAAJEMPI, KUIN OLEMME NÄHNEET MONIIN VUOSIIN

* On laaja kirjo tunteita, kun on voimakasta tanssia pelkokokemusten ja lisääntyneen intuition ja selkeyden välillä (3D-selviytymisulottuvuus ja korkeammat ulottuvuudet).

* Jotkut pysyvät enimmäkseen asteikon toisessa päässä., Eli jos olet pelkopäässä, tämä on puhdistusta. Jos olet enimmäkseen korkeammissa ulottuvuuksissa, tämä on merkittävä heräämis- ja aktivointihetki sinulle. Jotkut teistä tanssivat kaikissa energioissa ja kokevat vähän kumpaakin.

TÄMÄ ON MERKITTÄVÄ HERÄÄMISAKTIVOINTI

* Monista teistä tuntuu, että teidät tuodaan ENERGEETTISESTI kehoon (3D) tai kohotetaan laajempaan tietoisuuteen (korkeammat ulottuvuudet). Tämä riippuu siitä, mitä teidän TARVITSEE tasapainottaa elämässänne.

* Silmälaput poistuvat maailman osalta. Ajattele sitä akselin kääntymisenä, jolloin ihmiset kutsutaan hyvin yhtäkkiä vastakkaisiin suuntiin kuin ne maailmat, joissa he normaalisti elävät.

HENKILÖKOHTAINEN DYNAMIIKKA MUUTTUU

* Suhteet ovat mikroskoopin alla, osittain voimakkaan pelon ja rakkauden läsnäolon vuoksi ja osittain, koska on pakko olla enemmän läheistensä kanssa.

HYVÄ KYSYMYS: "KUKA TARVITSEE APUANI?"

* Erityisesti jos hän on yksin tai elää yksin. Kenelle voin lähettää viestin tai ketä lähestyä jollain tavalla? Kuka tarvitsee apua niiden resurssien osalta, joita minä voin antaa? Ja toisinaan vastaus tuohon kysymykseen on, että SINÄ olet se, joka tarvitsee apua, rauhaa ja "nollaushetken".

RAKKAUS ON SUPERVOIMA

* Monilla meistä rakkauskokemukset tuntuvat enemmän kuin koskaan, ja kiitollisuutemme elämää kohtaan lisääntyy.

* Tämä on se muutos ja se aika, jota on ennustettu hyvin pitkään – NYT MEIDÄN ON AIKA KÄYTTÄÄ TYÖKALUJAMME.

MAAILMANLAAJUINEN ILMIÖ

* Yhdistää meitä enemmän kuin aiemmin ja näyttää meille, että OLEMME kaikki yhteydessä. Sillä on kestäviä vaikutuksia maailmaamme, kun tämä on ohi. SE HÄIRITSEE MYÖS SITÄ JAKATUMISTA, JOTA ON LUOTU VOIMAKKAASTI MUUTAMAN VUODEN.

SUURI PALJASTUMINEN JA SUURI MUUTOS TULEE TÄSTÄ

* Sen tapahtuminen vie aikaa, mutta 9–12 kuukautta tämän kokemuksen jälkeen kuljetaan monia uusia polkuja, ja se muuttaa kovasti energiaa planeetalla ja sallii enemmän valoa tulla näkyviin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.