ENERGIAPÄIVITYS: VALOTYÖNTEKIJÖIDEN NOUSU

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

15.2.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

VALOTYÖNTEKIJÖIDEN NOUSU – Tämä on aikaa, jolloin valotyöntekijät (ne jotka haluavat tuoda lisää valoa ja rakkautta planeetalle) nousevat ja vakauttavat energiansa. Jotkut alla olevista kohdista ovat osa tuota matkaa.

ÄÄRITUNTEISTA TULOSSA HIENOVARAISEMPIA – Viime kuukausien pelkopohjaiset energiat (jakautuminen, yksinäisyys, ahdistus, masennus, erillisyys) hidastuvat. Siirrymme nyt jaksoon, jossa hienovaraisista tunteista tulee uusi kokemustaso ääritunteiden sijaan.

"ALEMMAN TILAN" AALLOILLA RATSASTAMINEN – Valotyöntekijät käyvät edelleen läpi nopeaa energiapuhdistusta – tiheitä ja raskaita tunne- tai fyysisiä tiloja tulee, mutta ne lähtevät nopeammin kuin aiemmin. Tämä voi näyttää vaikeilta tunteilta, äkilliseltä väsymykseltä, siirtymiseltä yhtäkkiä suuresta toiminnasta täydelliseen toimimattomuuteen. Nämä aallot ovat osa planeetan uusia ylösnousemusenergioita, jotka eivät mene pois, mutta ne eivät ole tulevina 4-6 viikkona yhtä intensiivisiä (erityisesti sydämen energiakentässä) kuin viime kuukausina.

KORKEAMMAN MIELEN SAAPUMINEN – Korkean mielen energioiden lisääntyminen tänä aikana voi varjopuolella merkitä manipulointia ja laskelmoitua toimintaa joillakin (tästä on esimerkkejä maailman näyttämöllä) tai se voi tuntua sisälläsi tilaisuutena päästää siitä irti. Korkeammalla puolella korkean mielen energiaan voi sisältyä identiteetin, ajattelun ja jumalaisesti inspiroidun toiminnan kohoaminen elämässäsi. Tämä kohoaminen tapahtuu kaikille, joten uuden energian ja yhteisökeskeisten olemistapojen innovaattorit, parantajat, luojat ja pioneerit hyötyvät tästä aikajaksosta kovasti.

LIIKETTÄ ETEENPÄIN PIONEEREILLA – Helmikuun lopussa ja maaliskuussa nähdään eteenpäin liikkuva uuden energian aalto, joten suotuisien yhteyksien luomista toisten kanssa ja jumalaisesti inspiroitujen toimien latausta tapahtuu nopeammin tulevina viikkoina, mitä korkeamman mielen energiat tukevat kovasti.

OPI TASAPAINOTTAMAAN ITSESI – Jos (ja kun) kamppailet, tunnista, ettei alempia tilojasi ole tarkoitus torjua tai erottaa mielestäsi. Jos sinulla on vaikeaa, suostu opettelemaan rakastamaan itseäsi tämän parantumisen aikana ja hanki tarvitsemaasi apua. Pyydä universumia auttamaan kamppailuissa, kirjoita aikomus tästä ja ryhdy toimeen tukeaksesi tätä kokeilemalla uutta ja tunnettua toimintaa, joka auttaa sinua tuntemaan olosi paremmaksi ja tasapainoisemmaksi.

ITSESTÄ HUOLEHTIMINEN JA ITSETIETOISUUS – Nämä ovat välttämättömiä näinä suuren stimuloinnin aikoina, joten tunnista stressitekijäsi ja ryhdy toimeen niiden rajoittamiseksi. Kyse voi olla tietyistä ihmisistä, uutisotsikoista, tietynlaisesta viihteestä. Luota siihen, mitä tarvitset, ja luota siihen, mitä et tarvitse!

KUUMA VINKKI TÄLLÄ KUULLE – Meditoi saadaksesi jumalaista näkemystä. Tämä on voimallinen aikajakso meditointiin. Korkeamman tietoisuuden energia haluaa kipinöidä ideoita sinussa ja herättää osiasi, jotka ovat olleet unessa tai odottaneet saapumista. Opettele siis meditoimaan – ei pelkästään selkeyden ja mielenrauhan vuoksi, vaan päästäksesi käsiksi tähän uuteen korkeamman mielen tietoisuuteen – vaikka se merkitsisi vain muutaman hiljaisen hetken ottamista muutaman kerran päivässä.

Isosti rakkautta kaikille,

Lee x

Koko energiapäivitys videona.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.