ENERGIAPÄIVITYS: KORKEAMPIEN TAAJUUKSIEN SAAPUMINEN JA TIHEYSMYRKYNPOISTOA VALONNOPEUDELLA

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

14.7.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

* Heinäkuu ja elokuu tuovat mukanaan hyvin ainutlaatuisia korkeampia taajuuksia ja parantavia energioita. Nämä sallivat erityisen nopeat muutokset sisäisessä ja ulkoisessa elämässä. Ne sallivat myös vanhan tiheyden nopean puhdistumisen – tiheysmyrkynpoiston – vanhan karistamiseksi ja nousemiseksi uudelle olemistasolle itsessäsi ja planeetalla.

* Nämä korkean taajuuden energiat merkitsevät, että monista teistä tuntuu paremmalta kuin koskaan, ja kaikki kokemanne tiheysmyrkynpoisto tapahtuu helpommin (erityisesti kun olet nyt taitavampi antamaan sen virrata lävitsesi). Ota säännöllisesti aikaa olla hiljaa paikallaan, jotta tämä valtava päivitysjakso voi työstää sinua.

* Intuitio kasvaa voimakkaammaksi kollektiivissa ja näin se voimistuu sinulla nyt, JOS teet tilaa ja aikaa sen ilmestymiselle ja kuuntelemiselle. Kuuntele, mitä intuitiosi haluaa sinun tekevän/kokeilevan/aloittavan, ja jos tuntuu oikealta luottaa siihen, kokeile asioiden tekemistä uudella tavalla aina, kuin tunnet tuettavan sitä. Toimi intuition mukaan, kyllä, mutta sitten POHDI, miten se meni (kun kokeilet uusia intuitiivisia asioita), ja näin intuitiolihaksesi voi lisääntyä ja kasvaa. Päiväkirjan pitäminen auttaa tässä "valvonnassa", kun syvennyt intuitiossa.

* Tiedä, että TIHEYSMYRKYNPOISTOA tapahtuu nopeammin kuin koskaan. Se on intensiivistä toisinaan ja näyttää meille egosuhteemme hyvin rehelliseesti. OLE OK TÄMÄN OSALTA, ja se menee lävitsesi salamavauhtia. Suutu sille tai itsellesi, ja se jää maisemiin, kunnes ANTAUDUT. Ajankohtaiset energiat haluavat sinun antautuvan, jotta virtaat sen kanssa, poistat myrkyn ja palaat keskukseesi nopeammin. RAKASTA itseäsi (ja kaikkia egoreaktioita, jotka huomaat) näiden vaikeampien hetkien läpi, aivan kuten rakastaisit ystävää, jolla on vaikeaa.

* Monilla parantajilla on tällä hetkellä parantajaburnoutia. Jos tämä on sinun tarinasi, se merkitsee aikaa levätä, latautua ja höllentää sosiaalista ja/tai työaikataulua muutaman viikon.

HUIPUT NÄYTTÄVÄT JA TUNTUVAT TÄLLAISILTA:

* Tunnet olevasi hyvin elossa ja ladattu inspiroivilla ideoilla, tarkoituksen tunteella ja uudella tasolla ylläpitää korkeampi tietoisuus.

* Tässä ryhmässä olevilla on voimakasta jumalaista toimintaa/luomista (ja aktivismia), ja jos nämä ovat sisäiset taajuutesi, sinua tuetaan hyvin myös ulkoisessa maailmassa.

* Tunnet (ja jaat) iloa, positiivisuutta ja onnellisuutta. (Saatat näyttää jopa kummalliselta ystävistäsi, jotka eivät tunne tätä.)

POHJAT TUNTUVAT JA NÄYTTÄVÄT TÄLLAISILTA:

* Mielen hämmennystä – epäselvyys ja yleinen hämäryys suunnastasi (ja maailman suunnasta).

* Jos olet pohjassa, luota, että pääset pois tästä tiheysmyrkynpoistojaksosta, ja tee jotain, mikä tukee hyvinvointiasi.

* Muistuta mielellesi: "Tämäkin menee ohi." Se voi auttaa intensiivisinä hetkinä, jolloin mielesi haluaa mennä uhri- tai paniikkimoodiin.

* Jos PELKO ja YLISTIMULOINTI ulkoisen informaation tai ulkoisten vaikutusten vuoksi vetää sinut pois tasapainosta, pane se merkille ja sitten ryhdy toimeen energiakenttäsi nollaamiseksi ja puhdistamiseksi ("päästän irti kaikista energioista ja tunteista, jotka eivät ole minun"). Ole tietoinen, mihin kohdistat huomiosi ja miten se vaikuttaa kykyysi olla avoin elämälle.

Katsele koko energiapäivitys videolta täällä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.